Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אדי, סחטיין על הרכישה ועל ההתקדמות - ובכלל, על ההצטרפות למועדון ה "55"...

דבר שני, תאמין לי שהדם מבעבע לי בוורידים כשאני קורא את מה שאתה כותב....

את הנעשה אין להשיב, ואין טעם לבוא ולהגיד דברים כמו - ששוה תמיד ברכיבים כאלו, שגם ככה כבר חוסכים ומשקיעים סכומים ממש לא קטנים ברכישתם בשביל להינות מהטכנולגיה ומהאייכות חסרת הפשרות להוסיף את מה שנדרש בשביל להינות גם מהשקט שמקנה האחריות המקורית של היבואן ועוד ל 3 שנים.

כמו שיצא לי להכיר אותך, זה אחד המכשירים שהכי גורמים לך להרטיב במכנסיים, ואין שום סיכוי שהתרשלת בהתקנה שלו או שלא היית מספיק עדין איתו - אז לדפוק אותו ברמה כזאתי בהתקנה שלו אני לא מאמין שזה המצב.

מצד שני, אין ספק שלא היית צריך בכלל להעלות על דעתך להסכים לשלוח לתיקון מכשיר עם תקלה כזאתי שנמצא אצלך בקושי 24 שעות - אלא לדרוש את כספך חזרה או לפחות לקבל אחד אחר חדש - שום אלטרנטיבה אחרת לא באה בחשבון במצב כזה.

בכול מקרה, את הנעשה אין להשיב ואני מאוד מקווה בשביל שהדברים יבואו על מקומם בשלום...

בהצלחה ותתחדש!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם מתקינים בחנות ויש תקלה - חובה לדרוש חדש.

הם מכרו והתקינו , לכן יש אחריות למוצר ולהתקנה.

אבל אם הבחור התקין באופן עצמאי, אין למי לבוא בטענות.

נ.ב.

כשטענתי לגבי ה55 שמדובר במכשיר גרוע- כולם התנפלו .

אז חוץ מחוסר נוחות משווע ב"גלייד-טאץ'" ,

פתאום רואים דיעות שמראות כי המכשיר בסובל מבעיות בירידה/עלייה של הפנל .

בהצלחה.

ZZR

פורסם
אם מתקינים בחנות ויש תקלה - חובה לדרוש חדש.

הם מכרו והתקינו , לכן יש אחריות למוצר ולהתקנה.

אבל אם הבחור התקין באופן עצמאי, אין למי לבוא בטענות.

שאלה קטנה - קנית מכונת כביסה (סתם דוגמא) או כל מכשיר חשמלי כזה או אחר שיש בו איזושהי פעולת התקנה - בסיסית או לא בסיסית, זה לא משנה, והוא לא עובד לך, מקולקל.

אין לך למי לבוא בטענות?

אין פה שום קשר לעובדה שדווקא במקרה הזה מדובר במכשיר רדיו-דיסק שמתקינים אותו ברכב - מדובר פה על מכשיר חשמלי שעבד לפרק זמן מסויים (במקרה הזה פרק זמן מאוד קצר) והתקלקל.

אין פה שום קשר לעובדה שזה הוא בעצמו התקין אותו, זה לא שהמכשיר סובל מאיזה שבר שלא היה קיים כשהוא קנה את המכשיר, וזה לא שיש לו בעיה כזאתי שבאמת נובעת מהתקנה לקוייה - המנגנון הזה של הגלישה זה דבר שפועל רק כאשר המכשיר דולק ועובד והכול בסדר...

ונגיד שהוא כן היה בוחר לתת לאותו בחור שמכר לו את המכשיר, גם להתקין והמכשיר היה מתקלקל בעוד שלושה ימים...אז מה? תבוא ותגיד שימוש לקוי? שהוא לא לחץ כמו שצריך על הכפתור בשביל שיגלוש לו הפאנל?

נ.ב.

כשטענתי לגבי ה55 שמדובר במכשיר גרוע- כולם התנפלו .

אז חוץ מחוסר נוחות משווע ב"גלייד-טאץ'" ,

פתאום רואים דיעות שמראות כי המכשיר בסובל מבעיות בירידה/עלייה של הפנל .

בהצלחה.

אני כבר כמעט שנה עם המכשיר שלי, ובלי הרע, לא פאנל ולא נעליים...ועדיין לא יצא לי לשמוע על מקרים מהסוג הזה שיגרמו לי לחשוב שוואלה המכשיר הזה גרוע...

נוחות? זה אינדוודואלי...

האנשים פה בפורום הזה יכלו ממזמן להריץ פה תארים של רופאים מנתחים עם כל התובנות על מחלות כאלו ואחרות שמכשירים מדוברים כאן סובלים מהן.

נ.ב.

יש בידי אחריות של 3 שנים ע"י אפריל טקליין, ואין פה שום מילה על צורת או אופן ההתקנה של המכשיר שחייב להתבצע ע"י זה שמכר לך אותו.

אף אחד לא חייב להכריח אותי להתקין באותו מקום שקניתי.

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אם מי מכם (כמוני) היה מכיר את החנות ובעליו, לא היה מתפלא:

1. על טיב המוצר.

2. על טיב הבעלים.

לא מכיר מגמה כזו של "בעיות טכניות" במכשיר, ושוב, אם אתה קונה את

המכשיר מהיבואן הרשמי - אין לך שום מקום לדאוג.

ומה הקשר לגלייד טאץ'?! כל המשתמשים במכשיר זה שאני מכיר הודו כי

בתחילה הוא מעט קשה לתפעול (כמו רבים מהמכשירים המתקדמים בימינו)

אך מתרגלים ולמעשה הוא נוח.

בכל אופן, למקרה זה ספציפית - חבל לי על אדי ואני חושב שעליו לדרוש

מבעל החנות הסברים, ולא ההיפך.

טוב נו...

פורסם

המכשיר עדיין לא נישלח לתיקון אלה סוכם שהוא ישלח ביום חמישי..... אני יכול לבוא ולידרוש את כספי בחזרה או לקבל מכשיר חלופי אבל אני לא רואה שמתקין יבואו ליקראתי כי הרי כמו שהוא אמר ופה אמרו היתקנתי לבד ויתכן לדעתו פגעתי במכשיר...לכן אני נעמד במצב דיי מוזר.... שהוא מתנער מאחריות כי הוא טוען שהיתקנתי לבד ואומר שההתקנה בוצע בכוח לכן המכשיר נידפק...לכן באמת אני כבר לא יודע מה לעשות...

פורסם

אדי תבקש ממנו שהמכשיר יישלך עוד היום כי בעצם הסוכן הצפוני של אפריל טק ליין נמצא היום בחברה(יום ד' פעם אחת בשבוע) ואם לא תשלך את המכשיר היום אז המכשיר יישלך רק שבוע הבא ביום רביעי ואז תצתרך לחכות עוד שבוע.

בקשר להתקנה עצמית זה בולשיט! אני בחנות מוכר המון מוצרים של אפריל טק ליין ואנשים מתקינים אותם לבד וגם כשיש בעיה כזו או אחרת אני שולח את המוצר לתיקון ומקבל אותו תקין וללא כל צורך לשלם על התיקון כל עוד המוצר באחריות של אפריל טק ליין(3 שנים),חשוב מאוד לציין שהשירות של אפריל טק ליין מאוד מהיר והתיקון שהם עושים בחברה באמת על רמה.

בקיצור אדי כמו שכבר אמרתי לך אם תיהיה לך בעיה עם התיקון של המכשיר אתה מוזמן להביא את המכשיר אלי ואני אשלח לך את המכשיר דרך החנות שבא אני עובד.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
הדבר שהכי מגניב אותי בסיפור, שלא עבר יום, והמכשיר נשלח לתיקון.

לא... אתה לא תקבל חדש, אתה תתקן את הזבל שמכרתי לך אתמול...!

(אני סתם פורק פה קיטור...)

גל אתה צריך להבין פה גם את הצד של המוכר,במידה ואדי התקין את המכשיר(הכניס אותו למקומו בדש באוטו) אז יש על המכשיר שריטות כלשהן וזו כבר בעיה להחזיר את המכשיר לקופסא ואז להביא לו אחד חדש,לכן הפתרון היחידי שאני בתור מוכר בחנות הייתי נותן לאדי זה לשלוח את המכשיר שלו במהירות הרבה לאפריל טק ליין ועד שהמכשיר שלו יחזור מהתיקון הייתי נותן לו מכשיר אחד אחר זמני מהתצוגה שבחנות.

הנה טיפ קטן לכל אלו שקונים לבד: קניתם לבד את המוצר אל תרוצו להתקין אותו ישר(להבריג,להכניס למקום,בקיצור כל דבר אשר ישאיר על המוצר סימני שימוש או בלאי כלשהו) ,פשוט תחברו בזהירות את כל החוטים אל המוצר(ר"ד או מגבר תלוי מה קניתם וכך גם לגבי הרמקולים) ותתנו לו לעבוד זמן מה ותשחקו עם כל ההגדרות של המוצר לראות שהוא באמת תקין,במידה והמוצר לא תקין מחזירים את הכל יפה לקרטון איך שהכל היה ומחזירים לחנות ואז תקבלו במקומו מוצר אחר תקין.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני באופן אישי מסכים עם הירושלמי עם הפרה ועם רועי ...

זה פאק בייצור (לפחות כך זה נשמע) ושהוא יזדכה מול מי שהוא רוצה, לך כלקוח מגיע שירות על הכסף (הרב) ששילמת . .

בהצלחה.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אף אחד לא חייב להכריח אותי להתקין באותו מקום שקניתי.

נכון,

אבל לא צריך לצפות שמישהו יחליף את המכשיר הדפוק -לחדש מהניילון.

אם היית רוכש ומתקין באותה חנות, היו חייבים להחליף לח-ד-ש .

ויכולת לדרוש את ההחלפה הזו.

אבל התקנת לבד- יתקנו לך את התקלה ולא יחליפו את המכשיר(למרות שעברו יומיים מהרכישה ),

ולמרות ששילמת מחיר מלא ,תמשיך לנסוע עם מכשיר שכבר תוקן פעם אחת .

ZZR

פורסם

אני חייב לומר שאני מרגיש שיש לך משהוא אישי נגדי ...

תרגיע גיא ..

לא קרה כלום , כולה יש כאן בן אדם מתוסכל שרוצה עזרה ולא יודע מה לעשות , אני אערוך את ההודעה הקודמת שלי כדי שתרגיש טוב יותר , אבל בחייך , אל תשחק את המשחק הזה , אתה יודע יפה מאוד שאילו לך או לי הייה קורה דבר כזה היית עצבני בטירוף והיית עושה ה-כ-ל כדי לקבל תמורה למכשיר היקר מאוד שקנית ולא נהנית ממנו 5 דקות ...

אה , ואל תקרא לי חוצפן , זה לא במקום - תרגיש חופשי לפנות אלי בהודעה אישית .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
אם אני הייתי קונה מאפריל טקליין את האלפיין ב5000 שקל

קניתי ליפני חודשיים את ה - 9855R חדש, עם אחריות של 3 שנים של אפריל טקליין וזכור לי שקיבלתי עודף מ - 3000 ש"ח. כמובן שעד היום אין לי בעיה עם המכשיר, למרות שהתקנתי אותו בעצמי.

Eddy,

גם אם המכשיר שלך לא עם אחריות של אפריל טקליין, עדיין הוא עם אחריות כלשהיא. הייתי דורש ומתעקש מהחנות שמכרה לך את המכשיר הנ"ל כי יחליפו לך אותו במכשיר חדש.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אני עדיין חושב שהבעיה כאן היא אצלך אדי היקר...

אין שום סיכוי שבעולם שהייתי מסכים לדבר כזה...לא בסכומים כאלו...חד וחלק - לדרוש את כספי חזרה או מכשיר חדש.

רואים בבירור שהבחור הזה יעשה הכול בשביל להשאיר אצלך מכשיר שהוא בת'כלס זבל - אני כמעט בטוח שהמכשיר הזה כבר ביקר באיזה רכב או שתיים לפני שאתה קיבלת אותו...אבל עדיין - זה הכול עיניין אישי של המתקין הזה.

אני לדוגמא, לפני שרכשתי את האלפיין שלי, הוזמן לי במיוחד מכשיר JVC SHX-751 גם כן מאפריל טקליין - כ"כ נדלקתי על המכשיר הזה, והזמנתי אותו ועלה לי בסביבות ה 3500 ש"ח.

לקחתי אותו מהמתקין שממנו קניתי, והתקנתי אותו אצל סאונד סטורם (שגם כה עשה לי איזה משהו ברכב, אז נתתי לו על הדרך להתקין לי את המכשיר) וככה הייתי עם המכשיר במשך חודש, עד שהבנתי שחוץ מזה שהוא ממש ממש יפה - אין בו כלום!...ואז ממש ממש התבאסתי על הסכום כסף ששפכתי, ובעצם לא קיבלתי את מה שרציתי...

הלכתי חזרה למתקין שממנו קניתי, והסברתי לו שאני לגמרי לא מרוצה מהמכשיר, וזה לא מה שציפיתי לקבל ב 3500 ש"ח, ואני כבר לא רוצה אותו.

בהתחלה דרשתי את כספי חזרה, אבל זה היה בלתי אפשרי...המכשיר כבר אצלי חודש עובד ברכב...אז הוא הציע לי משהו אחר - הוא אמר לי "תשמע, אני יכול להסתדר עם היבואן שלי, תבחר איזה מכשיר אחר שהיבואן שלי מתעסק איתו - ואני מחליף לך אותו עם המכשיר הזה"....מן הסתם, אפריל טקליין זה JVC ואלפיין - ישר קפצתי ואמרתי לו "9855"....וכך היה.....תוך שלושה ימים חיכה לי אצלו 9855 דנדש....

בקיצור - אין פה עניין טכני - זה הכול בירוקרטיה, ואם הבחור שמכר לך את המכשיר היה אדיב בצורה המינימלית ביותר כלפי הלקוחות שלו, כשמתעסקים עם מכשירים כאלו בסכומים כאלו, הוא היה בא לקראתך.

פורסם
נכון,

אבל לא צריך לצפות שמישהו יחליף את המכשיר הדפוק -לחדש מהניילון.

אם היית רוכש ומתקין באותה חנות, היו חייבים להחליף לח-ד-ש .

ויכולת לדרוש את ההחלפה הזו.

אבל התקנת לבד- יתקנו לך את התקלה ולא יחליפו את המכשיר(למרות שעברו יומיים מהרכישה ),

ולמרות ששילמת מחיר מלא ,תמשיך לנסוע עם מכשיר שכבר תוקן פעם אחת .

הפעם אני חייב להסכים עם מידן מל למרות שרוב הפעמים הוא כמו קוץ בת**.

• תוכן חדש...