Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבלת רישיון בדואר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אתמול אני עברתי טסט ראשון :) ויש לי כמה שאלות:

1.תוך כמה ימים אני יקבל תרישיון בדואר אם עברתי אתמול זה ממש חשוב כי אני נוסע מחוץ לעיר ותהיה לי הזדמנות לנהוג אם אני יקבל מחר

2.האם אפשר ללכת למשרד הרישוי ולקחת את הטופס הזה מהם בלי שהם ישלחו לי אותו כי אני צריך אותו דחוף.

3.למישהו יש מושג עד איזה שעה עובדים בנקי הדואר בהם אני יוכל לשלם אגרה לרישיון?אני לומד כמעט כול יום עד 1 וחצי אז זה חשוב לי לדעת אם אני יספיק לשלם

פורסם

1. אתה אמור לקבל טופס נייר מהמורה שלך לנהיגה, איתו אתה הולך לדואר משלם אגרה של כ130 ש"ח וזהו הרשיון הזמני שלך.

תוך חודש מיום התשלום תקבל בדואר רשום את הכרטיס פלסטיק (שים לב אם עליך להצטלם מחדש או לא!).

2. לפי ידיעתי והבנתי, לא שולחים את הטפס בדואר אלה אתה/המורה שלך ניגשים ל"סניף" בו ביצעת את הטסט - ולוקחים משם את הטופס.

3. ברוב המקומות עד השעה 6 אחה"צ. לפרטים נוספים: http://www.postil.com

בהצלחה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הבעיה שלחבר שלי שלמד אם אותה המורה

שלחו לו את הטופס הזה בדואר

והוא הלך ושילם והוא נוהג

הבעיה שאני חייב תטופס הזה מחר אני יכול ללכת למשרד הרישוי בישביל לקבל אותו?

והאם צריך להביא משהו חוץ מתעודת זהות בישביל לקבלו

פורסם

גש למשרד הרישוי עם תעודת זהות - זה יספיק.

משם גש ישר לבנק הדואר לשלם, וברגע שיש לך את החותמת של הדואר - הרשיון בתוקף.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עוד בעייה האתר של משרד הרישוי לא עובד לי לא מבין למה

אז ככה מישהו יכול להגיד לי מחר עד איזה שעה הוא פתוח? יום ג !

אם אני בא למשרד הרישוי הם מדפיסים לי תטופס ישר? כאילו אין מצב שיגידו לי שלחנו לך כבר הביתה ?

פורסם

תבוא ב8-9 מקסימום תפסיד שיעור ראשון...

עם ת"ז ושם תקבל את הטופס , לך לדואר שלם שם ומרגע שיש לך חתימה של הדואר ששולמה האגרה הרשיון בתוקף (אל תשכח ביטוח)

ברוב המקומות הדואר עובד עד 6 , אבל יש הפסקת צהריים מ1 עד 4 אם אני לא טועה..

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

משרד הרישוי:

באר שבע שד' שזר 33 בית נועם א'-ה' 08:00-13:30

15:30-18:30 ג'

מוקד ארצי - מענה אנושי שעות פעילות: המוקד פועל בימים א'-ה' משעה 07:00 בבוקר ועד 20:00 בערב.ביום ו וערבי חג מהשעה 07:00 בבוקר ועד 12:00 בצהרים.מספר הטלפון: 1-222-56-78 .ניתן להתקשר מכל הרשתות גם בחיוג מקוצר 5678*

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

תודה רבה רן,הביטוח נכנס לתוקף מיום חמישי ההורים שלי דאגו לעשות ביטוח לפני שעשיתי טסט אפילו :)

תגידו לא יקרה כלום אם אני יבוא למשרד הרישוי לקחת את הטופס ובאותו הזמן הם ישלחו לי אותו בדואר?

פורסם
1. אתה אמור לקבל טופס נייר מהמורה שלך לנהיגה, איתו אתה הולך לדואר משלם אגרה של כ130 ש"ח וזהו הרשיון הזמני שלך.

תוך חודש מיום התשלום תקבל בדואר רשום את הכרטיס פלסטיק (שים לב אם עליך להצטלם מחדש או לא!).

בהצלחה.

את הכרטיס תקבל אחרי תום דרישת המלווה(לאחר שלושה חודשים)

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

• תוכן חדש...