Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלת המלצות טובות, כל שנותר הוא לבצע רכישות, לוודא אחריות איכותית של יבואנים רשמיים ולא פרללים, חיוט איכותי,

וודא , התקנה כיוונים בדיקות פאזות, ויצירת במה קדמית איכותית, מוצלחת, ללא פשרות, ולא, (אם תתפשר) יתכן ותגלה שכל ההשקעה אינה מצדיקה את עצמה, וגרוע מכך, מאכזבת.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
למה צריך גם מגבר 4 ערוצים וגם מונו , אם יש רק סט קידמי וסאב ?!?!?

כדאי שיחבר בי-אמפיג עם 770 :oops:

שכחתי בקשר לבמה האחורית! הבחור רוצה גם במה אחורית. כמו שאמרתי רמקולים מאחורה לפי דעתי לא צריך משהו מטורף, אפשר איזה מורל או קנווד ב300-400 שקל. תשמע מספר רמקולים 6*9 (זה מתוך הנחה שיש לך מקום במגש ל6*9) ותחליט. פשוט יש כל כך הרבה בטווח המחירים הזה שאי אפשר להמליץ על משהו חד משמעי, זה צריך להקשיב ולהחליט (כמו שכבר לא פעם אמרתי).

קורווין, אני מבין שפיוניר זה לא הי אנד אבל לא נראה לי שי הולך להתחרות בEMMA. בשביל הסטאפ הזה שהוא בינוני וסבבה הוא לא צריך אלפיין 9855 או אקליפס, אני חושב שאתה תסכים איתי שבמכשירים המוצעים לא על ידי ועל ידי אחרים יש את כל אפשרויות הכיוון והחיתוך שהוא יצטרך אי פעם, נכון?

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

אבל אם תשים לב בסט אפ שהצגת אין רמקולים 6X9 . . .

והם מיותרים גם מוציאים עוד כסף על הרמקולים וגם מביאים מגבר 4 ערוצים במקום מגבר 2 ערוצים.

אפשר להשקיע את הכסף הזה בכדאי להביא חלקים יותר איכותיים - עדיף ומומלץ !

פורסם

כן שמתי לב שבסטאפ שהצגתי אין 6*9 וכמה הודעות אחרי תיקנתי את עצמי.

אני יודע שסטאפ רציני כולל רק במה קידמית אבל מה לעשות שפותח התרד רוצה במה מאחורה, אני גם אוהב לשמוע חלקיק קטן מהמוזיקה מאחורה, נותן לי מן תחושת סראונד כזאת...

מה גם שבאוטו לא רק הנהג צריך להנות מהמוזיקה וחברים שלי מתלוננים שמאחורה הם שומעים רק בום בום בום...

בסופו של דבר על פותח התרד להחליט מה הוא רוצה מבין כל ההמלצות שניתנו לו (וניתנו לא מעט).

אלכס.

פורסם

האלמנטים שמר.קשת הציע לך הם אלמנטים סבירים ביותר לתקציב שלך, הבעיה העיקרית הם שהמגברים שהוא הציע לך מהווים את החוליה החלשה בסט-אפ. כעיקרון מגבר ור"ד הם צריכים להיות אלמנטים שמהווים את נקודת העוגן במערכת שלך, כאשר כל שאר האלמנטים מהווים בסיס לשידרוג בעתיד ובמקרה הנ"ל מגבר שמוציא 35WRMS לערוץ, זהו מגבר חלש מאוד כאשר לא יוכל להוות בסיס לשידרוג בעתיד וכן גם את הקומפוננטים שהציעו לך הוא יתקשה לנצל, לכן עליך לשקול לשדרג את המגברים הנ"ל, במגברים קצת יותר חזקים, ואם הבעיה היא תקציבית אני במקומך ההיתי מוותר על הרמקולים האחוריים, ומפנה את הכסף הנ"ל לשידרוג המגבר.

פורסם
אני חושב שהרכיבים שהמליץ קשת הם בינונים ואתה יכול לשים משהו יותר טוב, תסתכל שוב בהמלצות שלי.

אני חוזר על האי מאמין שלי שפיוניר הם מכשירים נחותים , לא ראיתי רכב אודיופילי אחד בתחרות EMMA כלשהיא עם פיוניר ולא ראיתי רכב תצוגה של חברה בחו"ל עם פיוניר בפחות מ 5000-6000 שקל מינימום.

לרכב חוץ ממגברים , פיוניר זו סתם עוד חברה...

ככה אני חושב וזהו.

בברכה,

קורווין.

אשמח שלא ינסו לשכנע אותי אחרת כי לא יצליחו.

ברור, הרי אתה יודע ומכיר הכל...

צא ולמד!

1. http://www.pioneer-odr.ch/start_en.htm

2. http://www.pioneer.no/files/eur/ODR/index.html

ו3 ואחרון...: http://www.sq-volvo.net/

וזה כי אמרת שלא ראית רכב אודיופילי עם מערכת של פיוניר(אצלו יש רק 3 מגברי בראקס X2000 +הסט גרפיק פרו +3 קבלים, 3 מצברי אופטימה ו"רק" 90 ק"ג חומרי איטום...אני לא ממש יודע אם הוא מספיק אודיופילי בשבילך.).

under construction..

פורסם

כפי שאמרתי הבן אדם לא הולך להתחרות בEMMA! פיוניר יספיק לו מעל ומעבר!

הקיקר שמוציא 35*4 זאת טעות, אני מודה! לא שמתי לב לדגם וזה לא מה שבאתי להמליץ!

אם כבר אז הסאונד סטרים יתאים לו משו משו!

תסתכל על ההמלצות שקיבלת, אלה המלצות טובות ותחליט לפי הן! יותר מזה אף אחד לא יוכל להמליץ לך. כל השאר תלוי בך ובאוזן שלך!

אלכס.

פורסם

זה וויכוח מטומטמם וכיוון שאני בטוח שכל מי שפה בפורום שם לב ששמת לעצמך מטרה להפיל כל דבר שאני כותב אני אשתדל אחרי התשובה הזו להתעלם מכל מה שאתה כותב וזו כיוון שאני כבר תיקנתי טעויות שלך ללא בהתקנות ללא ידיעתך .(שהיו יכולות לעלות 5000-10000 שקל ).

לגבי זה שקישרת אותי לאתר של פיוניר ,,, יופי כל חברה תפרסם אצלה את הרכבים שהיא בנתה או אחרים בנו בשבילה ובמימונה.

כמו כן שים לב שכתבתי שלא ראיתי רכב עם מכשיר מתחת ל 5000-6000 ש"ח.

המכשירים בוולוו ההיא עלו אפילו יותר וזה מה שמראה.

לי יש פיוניר בחדר . אני ממליץ על על DVD של פיוניר לכל אדם ששואל אותי (ויש הרבה).

אבל לרכב ככה אני חושב.

מה ההתעקשות שלך להוציא כל דבר שאני אומר מהקשרו .

חייה ותן לחיות.

עזוב אותי לנפשי.

בברכה, ודיי תעזוב אותי .

קורווין.

פורסם

קורווין עפ"י התגובות שלך אני מבין שאתה מבין הרבה בנושא אודיו לרכב ואם הייתי צריך המלצה למשהו הייתי די סומך עליך, אבל כפי שאמרתי פותח הת'רד לא הולך להתחרות בEMMA (לפחות לא נראה לי)!

עוד פעם, נכון שפיוניר זה לא הי-אנד אבל לא נראה לי שפותח הת'רד צריך הי-אנד...

תסכים אתי, קורווין, שלא כל אחד שבונה מערכת צריך אלפיין או קלריון או אקליפס בשביל הדגש הסופי למערכת.

אלכס.

פורסם

אלכס אתה צודק במאה אחוז.

פשוט לדעתי מערכת של 6000 ש"ח צריכה להכיל בתוכה CD איכותי.

הרי אתה יודע וכולם יודעים שהמערכת שווה בדיוק מה ששווה החלק החלש ביותר שלה.

שוב, נגיד אצלי במערכת יש לי סט מאוד בינוני , איזו קומבינה שהכנתי בעצמי.

ומגבר טוב , אמנם לא אודיסון או זאפקו אבל מגבר שמיועד ל SQ , וסאב יחסית מאוד פשוט , אבל מכשיר מדהים. אני יכול לומר לך שההבדל שהיה כשהחלפתי את המכשיר הבינוני של בלאופונקט שהיה לי (טעות שאני מצטער עליה עד היום שקניתי אותו בכלל) ב קלריון הייתה שווה כל שקל .

לדעתי CD טוב ו מגבר טוב הם הלב.

לגבי רמקולים... אפשר להתפשר הרבה יותר בקלות.

שוב כיוון שזוהי דעתי וכיוון שהפורום פתוח לדעות שכולם יוכלו להביע אותם זו דעתי האישית.

פשוט חורה לי שיש פה מישהו שבכל שרשור שלא נראה לו לרגע ולא קולע לטעמו מתנפל עליי או על אחרים.

אין אמת אחת חוץ משל האדם שמוציא את הכסף על המערכת שלו.

בברכה,

קורווין.

נ.ב.

אם הוא ישיקע באמת 6000 ש"ח במערכת ויבנה אותה נכון יש לו סיכוי לא רע ב EMMA חובבים שיהיה מתישהו בתקווה השנה.

פורסם

קורווין ידידי, אף אחד לא שם לו למשימה לעקוץ אותך ולנסות להפיל אותך, ובטח שלא אני!.

מרגיז אותי פשוט לראות שטויות שאתה כותב וכשאתה מטעה גם אחרים.

להגיד בתרד' הזה שפיוניר היא סתם עוד חברה בינונית ושלא ינסו לשנות את דעתך זה משפט מטופש להחריד, כי אני מראה דוגמאות ומוכיח לך שאתה מדבר שטויות.

תדע להבדיל בין אוהב\לא אוהב לבין טוב\לא טוב.

אני אישית לא הייתי שם למשל סט של פוקאל ברכב, כי שמעתי את כל קשת המוצרים שלהם וכלל לא אהבתי, אבל ידעתי להעריך מוצר איכותי, חד, מדוייק וטוב.

ובבקשת המלצה בתקציב מתאים אני גם יכניס המלצה על פוקאל כי זה שאני לא אוהב לא אומר שאחר לא יאהב.

אין פה מקום לחיפוש אישי אחריך, תאמין לי שיש לי דברים טובים יותר לעשות.

אבל לזרוק פה שטויות ברצף, כמו השטות על הסופרימו שאמרת שהוא בינוני ושאצלך את מבחן התוצאה לא הוא ולא אף אחד ממוצרי מורל עברו(שאני עדיין מחכה לתשובה איך בדיוק בחנת אותם כשאתה משמיץ אותם בצורה כזאת...).

או השטות על מערכת החשמל של האודי שמפעילה מערכות ניתור וכך האלטרנטור אינו מסוגל לספק את תצרוכת החשמל של הרכב:shock: .

וההמשך הוא פה על שלילה מוחלטת של מוצרי פיוניר בכלל וHU בפרט, כאשר אינך מכיר את כל קשת המוצרים שלהם ואין לך נסיון והכרה עם אותם מוצרים.

למעשה לפיוניר יש מוצרים אודיופילים מהרמה הראשונה בקטגוריית HIGH-END -בעלי שאסי מנחושת,יציאות קדם מגבר BALANCED, שימוש נרחב במעבדי בר-בראון 20 ו24 ביט, שימוש בטיים קורקשיין וקרוסים אקטיביים בהרבה מהמכשירים שלהם.

יש גם פרוססורים מעולים של פיוניר גם בחיבורים אופטיים וגם בחיבור קואקס.

קיצר, חברה בינונית היא לא, ומידי שנה היא משתדלת לספק את המירב עבור קהל הלקוחות שלה,ויש סיבה למה היא אחת החברות הנמכרות בעולם.

תבין כמו על נושא המורל, אני לא איש מכירות ולא קשור לאף חברה\יבואן\מתקין\מפיץ או כל בעל עניין בתחום באיזה קשר כלשהו, אבל אני יודע לכבד ולהעריך, גם חברות ומוצרים שאני אישית לא אוהב.

מצטער, לא יתן לך להשמיץ פה בצורה כזאת שום דבר מבלי להיות אובייקטיבי, וידידי הדבר האחרון שאתה כרגע זה אובייקטיבי.

לא ממליצים שלא מכירים מוצר ולא ממליצים כאשר פועלים מתוך דעה קדומה חסרת כל בסיס.

בידידות,

ניר

under construction..

פורסם

ניר, אתה לא קורא מה שאני כותב.

או שאולי אתה לא מבין פשוט.

לא כתבתי את מה שאתה טוען. שוב : המוצרים הזולים עד 4000-5000 שקל של פיוניר לדעתי ותאמין לי שיש לי נסיון עצום בתחום כולל לימודים אקדמיים , הם לא איכותיים כמו חברות אחרות.

תקרה ותפנים.

לגבי המורל שוב אני לא חושב וזו דעתי שהם טובים ככה אני חושב. אני לא מבין למה אתה נטפל לקטנות זה לא מראה על רצינות.

תן לכל אחד להשמיע את דעתו ואין פה שום הטעיה.

לגבי האאודי זו הייתה השארה לא יותר ולא פחות כיוון שאני יודע שכל המערכות באאודי מנותרות ואם יש לו בעיה באלטרנטור אז יש סיכוי . חוצמזה הייתה בזה כוונה נסתרת שאני מבין שלא הבנת וזה לגרום לבחור הצעיר והפרוע הזה להוריד את הרגל מהדוושה לפני שהוא יגרום למשהו כדוגמת המקרה הטראגי בצפון בסופ"ש האחרון.

תתבגר טיפה ותרד ממני , אני לא כתבתי שאתה טועה אפילו פעם אחת ואתה על כל מה שכתבתי כתבת שאני טועה.

עד היום אף אחד אבל אף אחד שהתקנתי לו /כיוונתי לו/המלצתי לו / לא התלונן והיה מרוצה עד השמיים.

אני חושב ששורת האנשים האלו ויש הרבה ממערכות ב 1000 עד 20000 מדברת בשםעצמה.

תפסיק לזלזל כי בינתיים אתה מזלזל בידע שלי ואני לא זלזלתי בשלך לשניה אחת.

וויכוח על טעם איננו קשור לידע מקצועי.

קורווין.

פורסם

קורווין ידידי

זה שלמדת לימודים אקדמאים על הנושא לא הופך אותך למבין הכי גדול בתחום...

שוב פעם אני לא מכיר אותך ואני בטוח שאתה מבין אבל יכול לבוא בנאדם שלא למד את זה אבל התנסה בהכל ופשוט להבין יותר ממך...

אבל עזוב את זה כי לפי הדברים שלך רואים שאתה מבין

אבל שוב

בשביל מערכת של 6000 ש"ח רדיו דיסק פיוניר כן נחשב לרדיו דיסק איכותי

הוא לא מחפש ואני בטוח בזה את כל האפשרויות כיוון שיש במכשירים המתקדמים והיקרים יותר...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...