Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני עומד לקנות רכב מסחרי קטן סיגנון קנגו,דובלו וכיו"ב.

האם אפשר להתקין סאב ברכב כזה ואיך הוא יישמע?

בוא ונניח כי אני צריך את הבגאז לסחורה האם אני יכול להניח על הקופסא של הסאב סחורה?

האם זה בסדר לשים רמקולים אחוריים בדלתות או שמא חייב במגש האחורי?

אני מוכן להשקיע עד 2500 שח במערכת : רמקולים + HU מה הייתם מציעים לי? יכול לגלוש ל3000.

האם מישהו ממכם השקיע ברכב כזה האם הסאונד מתפזר או שזה יוצא בסדר בכל זאת?

HU : clarion 646 AMP: audison srx4

comp : hertz space sub: kicker comp 12

פורסם

קודם כל תתחדש.

הרכבתי לאחי בברלינגו סט גי בי אל סאב 8 אינץ של קנווד ומגבר סיני כלשהו.

שומעים יחסית נחמד,הסאונד מדויק ויפה,אמנם אי אפשר להשתולל עם הווליום אבל שומעים ממש נחמד.

(והוא גם שם דברים על התיבה.אני לא חושב שזה הכי מומלץ,מקרה הכי גרוע בונים תיבה חדשה..)

פורסם

יש לי ברלינגו יותר נכון היה לי עכשיו של אבא בקיצור..

שמתי סט של אינפניטי מגבר של לוג'יק וסאב של פיוניר IMPP שומעים סוף כל מי שניכנס לאוטו המום ...

פורסם

כן אין שום בעיה.

יש סאבים של 8-10" בתיבות דקות המיודעות לכאלו רכבים,יש בזוקות קטנות שאתה פשוט קושר לרכב עם רצועה.

רמקולים אתה יכול לשים מה שבא לך שנכנס .

מגבר מתקינים או על הגב של הקבינה או בקבינה איפשהו או מתחת לכיסא. אני מכיר מישהו שהתקין מגבר על הגג עם בניה.

בברכה,

קורווין.

פורסם

נראה לי שיש בעיה הייתי אצל מתקין ונאמר לי כי קשה מאד להתקין רמקולים ברכבים כאלה כי אין אקוסטיקה טובה בדלתות ואי אפשר להתקין בדלת רמקולים.

אני עדיין לא קניתי רכב אבל אני ממש בקטע של למצוא משהו שאני כן אוכל לשדרג את המערכת שם.

הדגמים האפשריים זה רנו קנגו שהבנתי שיש דגמים שיש להם רמקולים בדש בורד ולכן הם לא באים בחשבון,או פיאט דובלו שיש אם אני לא טועה מרווח בין הרמקול לדלת ז"א הרמקול שם בדלת לא ממש ממוקם טוב.

ברלינגו דווקע אוטו קטן מדי אז לא בא בחשבון.

מישהו מכיר את הדובלו האם מישהו התקין ברכב כזה מערכת טובה עם סאב?כי נראה לי שזה יהיה הרכב.

פורסם

תדבר עם משתמש בשם רנזי אני מאמין שהוא יתן לך יותר מכיוון למחשבה....

אצלו מותקנת מערכת על פורד קונקט, אבל עוד פעם הכל תלוי בתקציב.

אריק.

בשיפוצים

פורסם

הצעה שלי..

לפי מה שזכור לי בברלינגו ואלה.

יש לך מגש ענק!

אז חשבתי אולי תקנה סאב FREEAIR?

ותרכיב אותו על מגש איכותי מMDF?

תנסה.

לא זוכר אם יש שניסו פה אבל נראה לי שייצא לך די סבבה!

פורסם

בגדול מי שקונה כאלה רכבים זה לעבודה...

ומעמיסים הרבה מאחורה ובדרך כלל צריך להרים את המגש ויכולים להיגרם נזקים לסאב פרי אייר...

תקנה סאב קטן כמו של טנדרים עם תיבה דקה ...

או כמו שאמרו בזוקה...

וישמע לך אחלה באסים...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

שלום רב.

האמת היא שלאחר השרשור של אתמול שעסק בדיוק באותו הנושא וגם בדיוק באותו התקציב, הייתי מנוע מלהגיב. אבל לאחר שציינו כאן את שמי, החלטתי להגיב בכל זאת.

לפותח השרשור - ברכבים מהסוג הנ"ל ישנה אקוסטיקה מצויינת. אבל, קיימים 2 דברים שהורסים (במיוחד את השמחה ההתחלתית...)-

אחד - איכות פלסטיקה ירודה בעיקר בדלתות - דבר הגורם לקירקושים ולזמזומים.

שנייים - החלל הגדול דורש סאב חזק ומדוייק והגברה מתאימה.

בעקבות 2 הסיבות הללו אני חייב להגיד לך שהתקציב שלך לא מספיק. יידרש איטום וחיזוקים מסביים באמצעות המון חומר שאינו זול. יידרש סאב חזק ומדוייק ומגבר תואם ששניהם במקרה הזה אינם זולים.

במידה ויש לך אפשרות לחסוך עוד כמה חודשים על מנת שתוכל להגדיל את תקציבך - לא יהיה מאושר ממך.

לשיקולך.

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

האם מה שאתה אומר נכון לגבי כל המסחריות הקטנות?

כמה אני צריך לחסוך? כמה עולה לאטום דלתות?

בוא ונגיד שאני אתחיל ממשהו ומשם אתפתח הלאה .מה אתה ממליץ מה השלב הראשון שאני כן יכול לעשות האם זה איטום דלתות קומפוננט וHU ?

פורסם

לך לאט לאט בשלבים.

תכנן את מיקום כל האלמנטים. תכין ציוד התקנה מתאים (כבלים וכד').

תפרק את הדלתות ותעשה איטום מסיבי של 2 הדלתות הקדמיות.

וותר על רמקולים/סט אחורי - זה מיותר לחלוטין. במקום זה תשקיע בסט קדמי טוב יותר.

צא לסיבוב ותבדוק מחירים ודברים שתאהב גם לגבי מגברים, קומפוננטים והד יוניטים למינהם.

תחזור אלינו להתייעץ - כולנו נשמח לעזור.

ו...כן - מה שאמרתי הוא מניסיון תופס לגבי כל המסחריות הקטנות כדוגמת הברלינו/קנגו/דובלו וקונקט.

אשמח לעזור בכל מה שתרצה, על מנת שלבסוף תקבל את התוצאה הכי טובה מבחינתך, גם אם זה יקח עוד כמה חודשים.

פורסם

איך שומעים סטים? האם עושים זאת בחנויות? איפה יש חנות עם מבחר גדול? האם לצ'יפר יש מבחר להאזנה מספק? איפה יש בתל אביב או איזור מרכז חנות גדולה עם מבחר ?האם הרמקולים לא נשמעים לגמרי שונה ברכב מאשר במקום פתוח ?

פורסם

הרמקולים נשמעים שונה לגמרי. אבל את צביון הסאונד של המרקול תוכל לדעת.

לגבי חנויות כאלה ואחרות אני לא מומחה גדול. אני בטוח שיש כאן לא מעט אנשים שיוכלו להפנות אותך להמון מקומות.

ושוב - המון המון בהצלחה.

רזי.

פורסם

בוא למפגש הקרוב בר"ג, שכנראה יערך ביום שבת ה 16.9 (תפורסם הודעה בפורום).

תוכל להתרשם מהרבה מאוד סוגי מערכות ואולי תשמע סט שיקלע לטעמך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...