Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

ההיכרות שלי עם MBQ לא גדולה, ואשמח אם מישהו יכול לתת חוות דעת.

הם יחליפו מורל דוטק וימוקמו בבנייה שעשיתי.

תודה

גל

פורסם

אני לא יודע איך להסביר יותר מידי

אבל עם היכורתי עם אמ בי קוורט ידוע לי שהקומפוננטים שלהם והרמקולים שלהם בכלל

ממש מפורטים

אתה שומע את הצלילים רכים אבל עם גוון של חדות קטנה

מקווה שיצא לי הסבר טוב...

שמעתי סט ברמה שלהם בגולף שנת 2001 עם איטום...

שמעתי גם בגולף אחרת בלי איטום את הסט העממי שלהם ודי אהבתי...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

תשמע, אני אישיתי לא אוהב אותם לא לבית ולא לאוטו.

יש לדעתי במחיר שלהם(אם אתה קונה בארץ המחיר כידוע לך מופקע) הרבה סטים יותר טובים.

בברכה,

קורווין.

פורסם

באמת שבארץ לא שווה לקנות את הסטים של MB-Q במיוחד מסידרת ה- Q זה לפחות 5000-6000 ש"ח...הייתי ממליץ לנסות להביא סט כזה מארה"ב עולה לא יותר מ- 450$...וזה מחיר מעולה לסט כל כך טוב..

ובארץ הייתי מציעה לנסות לשמוע סטים אחרים כגון FOCAL K3P... סט נהדר אבל דורש התקנה רצינית...או אולי סטים של ETON ...אגב הסאונד של ה-MB-Q..לא רחוק מפוקל...לכן הצעתי לשמוע אותם...כלומר לשני החברות ציויון סאונד חד ומפורט...כמובן תלוי אם האוזניים שלך ירצו להתמודד עם כל זה..

בהצלחה..

מנואל

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

תראה במחיר הזה אתה יכול לקבל סטים ברמה גבוהה יותר.

מה עוד שלפי דעתי הELATE 3WAY והפוקל K3P הם לפחות ברמתו אם לא מתעלים עליו ועולים פחות

אז בשביל מה לקנות MBQ אתה משלם פה נטו על שם.

אם אין לך אפשרות של בניה לסט של 3חלקים אז גם ה2 חלקים אלייט וK2P הם מעולים.

אם יש לך מורל דוטק ואתה אוהב את הסאונד אתה תתאהב במורל אלייט-לי יש אותו באוטו, תענוג לאוזניים

טווטרים כל כך מפורטים כמו ה MT23 עוד לא מצאתי\שמעתי.

פורסם

המחיר לא מהווה בעיה חברים.

תחשבו שקיבלתם כזה זוג מתנה - האם הייתם מתקינים אותו על פני הסטים של 2500 ש"ח בשוק?

פורסם

הסט הזה הוא הזול ביותר מסדרה Q הוא לא משהו עדיף כבר פרימיום גם זול יותר ואיכותי יותר .הדגמים הנוספים של Q ברמה מאוד גבוה (שמעתי את כל הסטים הכי אהבתי SIGNETURE).

פורסם

מה אכפת לי אם הוא הזול יותר מסדרת ה Q?

כמו כן, מה שאמרת עכשיו נשמע לי כמו:

ההיבריד יותר זול מהאילייט, ועדיף... גם זול יותר וגם נשמע טוב יותר

לא נראה לי הגיוני...

פורסם

הסט הספציפי הזה יחסית חדש (מאז שקנו אותם מקסוניקס)הוא נשמע פחות טוב מהפרימיום תשמע תבין, שמעתי את שניהם והפרימיום יותר טוב באיכות הסאונד

פורסם
המחיר לא מהווה בעיה חברים.

תחשבו שקיבלתם כזה זוג מתנה - האם הייתם מתקינים אותו על פני הסטים של 2500 ש"ח בשוק?

באמת שאני כבר לא יודע מה להגיד לך... אבל אם אתה באמת מקבל את הסט הנ"ל במתנה/במחיר ממש ממש זול אז אני לא רואה שום סיבה שלא לקחת אותו...אבל עדיין תנסה לשמוע סט או 2 של אותה חברה כדי שתדע את סגנון בסאונד של הסט...

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• 4 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...