Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.לגבי hu מה יותר מומלץ לרכישה (יכול להיות גם מיד שניה ) מבחינת איכות צליל ומכשיר הפיוניר 9650

או האלפיין 9855 ?

2.אני מבקש המלצה לסאב SQ עד 1500 ש"ח כשמה שחשוב לי הוא: שהסאב לא יהיה מורגש מבחינת המכה (פאנצ' ?) שהוא נותן ברכב ולא העוצמה שלו ,אלא שהצליל שלו יהיה נקי ויתמזג במוזיקה בצורה כזו שלא יורגש היכן הסאב ברכב.זהו עניין מהותי מבחינתי- איכות הצליל בתדרים הנמוכים ולא העוצמה והבומים

כשמלכתחילה לא רציתי בסאב אלא לאחר שיחות עם חברי הפורום היקרים(איתמר ,דני ,אדי ניר,וכו')הומלץ לוותר על אחוריים ולהתרכז בסאב .

לגבי הסאב גם יד שניה יכול לבוא בחשבון מבחינת התקציב שצויין לעיל.

3.קומפוננט קידמי הכיוון הוא K2P של פוקל. האם ישנן הצעות אחרות באותו תקציב ?

4.לכל המפרט הזה הייתי מבקש המלצה למגבר -גם יד שניה -שיתן מספיק עוצמה וכמובן שיהיה מאוד איכותי ומותאם למפרט, בתקציב של 2000 ש"ח לחדש או משומש .

מה דעתכם על phase evolusion rs4 ? משהו אחר ?

בתודה מראש לכל חברי הפורום שששים לעזור ולתמוך ולהסביר אתם הופכים את הפורום למהנה ומועיל.

תודה.

פורסם
1.לגבי hu מה יותר מומלץ לרכישה (יכול להיות גם מיד שניה ) מבחינת איכות צליל ומכשיר הפיוניר 9650

או האלפיין 9855 ?שניהם מכשירים איכותיים תלוי מה אתה מחפש פוזה או נטו איכות צליל

2.אני מבקש המלצה לסאב SQ עד 1500 ש"ח כשמה שחשוב לי הוא: שהסאב לא יהיה מורגש מבחינת המכה (פאנצ' ?) שהוא נותן ברכב ולא העוצמה שלו ,אלא שהצליל שלו יהיה נקי ויתמזג במוזיקה בצורה כזו שלא יורגש היכן הסאב ברכב.זהו עניין מהותי מבחינתי- איכות הצליל בתדרים הנמוכים ולא העוצמה והבומים בגדול זה יותר תלוי בכיוונים שעושים לך, אבל במחיר הזה תוכל להביא את הקיקר L5 אם עוד אפשר למצוא אותו.אני מצאתי יד שניה אבל שלא עבר שימוש סגור בקופסא ב750 שחדש עולה מעל ל1200

כשמלכתחילה לא רציתי בסאב אלא לאחר שיחות עם חברי הפורום היקרים(איתמר ,דני ,אדי ניר,וכו')הומלץ לוותר על אחוריים ולהתרכז בסאב .

לגבי הסאב גם יד שניה יכול לבוא בחשבון מבחינת התקציב שצויין לעיל.

3.קומפוננט קידמי הכיוון הוא K2P של פוקל. האם ישנן הצעות אחרות באותו תקציב ?יש המון יותר ממה שהדף יכול להכיל אבל זה רק האוזן שלך תוכל להגיד לך. הפוקל מצויין בשבילי אבל בשביל אחר הוא צורם. תנסה חברות כמו הרץ, VIBE,רוקפורד,מורל ותתן לאזון שלך להחליט.

4.לכל המפרט הזה הייתי מבקש המלצה למגבר -גם יד שניה -שיתן מספיק עוצמה וכמובן שיהיה מאוד איכותי ומותאם למפרט, בתקציב של 2000 ש"ח לחדש או משומש .אפשר למצוא הרבה לאחרונה את הרוקפורד 8004 במחיר טוב של 2000- למשומש וזה מגבר עם עומצה אדירה של 100RMS לערוץ ב4 אום ו200 ב2 אוםמגבר שיכול להחזיק לך את הסאב והקומפוננט בצורה מעולה.

חדשים המבחר הוא גדול ב2000 ש''ח יש המון של פלאנט אודיו ושל סאונד סטרים ושל פוניקס גולד וקיקר שיכולים לכנס לך בתקציב עם חריגות קטנות לפה ולשם.

מה דעתכם על phase evolusion rs4 ? משהו אחר ?לפייז יש ציוד איכותי השאלה בכמה אתה מצליח למצוא אותו במחיר ומשומשים כמעט ולא קיים שלהם.

בתודה מראש לכל חברי הפורום שששים לעזור ולתמוך ולהסביר אתם הופכים את הפורום למהנה ומועיל.

תודה.

התשובות שלי הם באדום.

מקווה שעניתי לך תשובות ענייניות.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

בנוגע לHU. אני מצטער אבל מהנסיון הדל שלי בתחום אני מאד מכבד את המכשירים של אלפיין, קלריון ונקמיצ'י. לצערי גם הסדרות הגבוהות של פיונר לא נכנסות לליגה זאת. זאת הדעה שלי.

בנוגע לקומפוננט. אם כבר מדברים על K2P, אני ממליץ עלהגברה מאד איכותית שעולה לפחות כפול מהקומפוננט. לדוגמה מגברי אודיסון, פוקל, ג'נסיס ודומיהם בליגה זאת.

פורסם

ההגברה של הרוקפורד 8004 היא חזקה אמנם אבל אמרו לי שהיא לא איכותית לפוקל ,ולסאב שאני מחפש .

האם יש הצעות נוספות לסאב SQ ? כמו כן התייחסות לphase rs4 האם זה שהוא דיגיטלי גורע מאיכותו ?

פורסם

אם אהבת פוקל, ממליץ לשמוע בוסטון אקוסטיקס, והרץ.

לפוקל יש סאבים לא רעים בכלל, להרץ, לפיניקס גולד, ולאינפיניטי יש סאבים שאני מאמין שיתנו לך מה שאתה מחפש.

אתה חייב להגיע למפגשים ולהתחיל לשמוע.

בקשר למגברים אם ייבוא מארה"ב הוא אופציה ממליץ לנסות PPI או Orion, מגברים איכותיים מאוד במחירים נמוכים יחסית לערך שלהם מהסיבה שהם מחליפים את הסדרות שלהן בתקופה זו ממש.

בהצלחה, שי.

• תוכן חדש...