Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קלאסי למתחילים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם אני בר ובחודשים האחרונים אני מתעניין ברכבים קלאסיים.

עכשיו השאלה שלי היא בכלליות על איזה רכבים קלאסיים הייתם ממליצים למתחיל.

וספציפית מה אתם אומרים על הפורד אנגליה.

תודה רבה

פורסם

אם תריץ חיפוש תגלה שדובר ודוסקס המון על נושא זה.

מבחינה מיכנית האנגליה פשוטה להפליא ולאחר ישור קו תהיה גם אמינה יחסית.

משימה קלה יותר היא אחזקתו של רכב אספנות פופולרי כמו פורד אסקורט,וולוו,חיפושית,אופל קדט,פז'ו 504 ואם תמצא,גם פיאט 127/128 .

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הבנתי...

והזמינות חלקים של הפורד בארץ היא בעייתית?

יש לי עוד שאלה כללית בקשר לרכב שמוגדר כאספנות:

בנושא הביטוח הבנתי כי עלותו היא כ-75% מעלותו של רכב זהה שלא מוגדר כאספנות.

אך מה בדבר ביטוח לנהג חדש?

פורסם

קודם כל, מיזגתי את שתי ההודעות שלך... יש אפשרות לערוך הודעה עד חצי שעה מרגע כתיבתה ואין צורך לפתוח אחת נוספת.

יחסית, הפורד אנגליה היתה פופולארית בארץ, ויש סיכוי למצוא חלקים, בעיקר מכניים. לגבי קוסמטיקה יהיה יותר קשה, בוודאי יחסית למכוניות מודרניות יותר, כמו האסקורט והקאדט, או נפוצות כמו החיפושית. בסה"כ אנגליה היא בחירה לא רעה בכלל לרכב קלאסי ראשון, ויוכלו להרחיב על כך כמה חברים בפורום שמחזיקים רכבים כאלו.

לגבי ביטוח - הבנת לא נכון - עלותו היא 25% מהעלות הרגילה, כלומר הנחה של 75%.

לגבי נהג חדש - אין לי מושג - אני כבר לא כזה 27 שנה :wink: ... מישהו מאגף הנוער יוכל לענות לך.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

לסרג'יו פנית,ללירון הגעת:lol: !

בנוגע לביטוח של נהג חדש,העניין עדיין זול .

עלה לי כולל צד ג' סדר גודל של 700-800 שקל.(בערך,זה היה לפני כמה חודשים לא זוכר בדיוק)

פורסם

וואלה ... הבנתי

טוב תודה רבה לירון וקובי!!

אני אשמח אם ימשיכו להעלות ביקורות כאלה ואחרות על הפורד אנגליה... ומכוניות מומלצות למתחילים

פורסם

אהלן בר,

אכן, כמו שנאמר וכמו ששלחתי לך בה"פ, הפורד הינו רכב מצוין להתחיל איתו את התהליך, הן מבחינת זמינות החלקים (בארץ ובעולם) והן מבחינת הפשטות שבו. מעבר לכך הוא אמין ולדעתי יש לו צורה מיוחדת ויפה ביותר.

חשוב מאוד להבין, לפני שאתה נכנס להרפתקה הזו, שהתחביב הזה ימלא לך את כל השעות הפנויות וירוקן לך את הכיסים, אבל לדעתי הסיפוק שווה את ההקרבה.

כמו כן, אם אני זוכר נכון אתה עומד להתגייס, אז קח לתשומת ליבך שאם בכוונתך להיות קרבי, זמן לא יהיה לך, וחבל לקנות רכב שיחכה לך שבועות שלמים עד שתתפנה לטפל בו. גם אם לא תהיה קרבי קח בחשבון את הזמן הפנוי שיהיה לך ותראה אם אתה מסתדר.

תוכל להעזר בפורום של פורד אנגליה הרשמי של ישראל, ששלומי פתח (קישור בחתימה שלי), ובפורום הזה, אבל אל תשכח לבצע חיפוש לפני שאתה פותח שירשורים חדשים.

בהצלחה,

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי

ישנו רכב מסויים שמושך אותך ?

אם כן אז הכי טוב שתתחיל איתו.

וכמו שאמרו לך, אם אתה מתגייס לקרבי, זה יוצר בעיה. אני לדוגמא קניתי רכב חודשים לפני הגיוס, וזה ממש ממש בעיה לממן שיפוץ וחלקי חילוף עם משכורת צבאית. וכמובן כשאתה תסגור הרכב יעמוד ויעלה אבק.

ביטוח אני משלם 650 ש"ח (חובה וצד ג) וכל טסט 150 ש"ח. גרושים.

פורסם

בדקתי.

אני משלם לביטוח חובה +צד ג' 587 שקל.

זה המחיר . לא כל אחד יכול לנהוג ברכב,רק מי שקשור לבעל הפוליסה(משהו כזה).

מקווה שעזרתי.

• תוכן חדש...