Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו עליה סמל של יונדאי ולא תרגישו שמשהו מוזר בזה.

נראית כמו מן מיש-מש של כל הבנאלי שבעיצוב מכוניות קטנות היום.

פורסם
שימו עליה סמל של יונדאי ולא תרגישו שמשהו מוזר בזה.

נראית כמו מן מיש-מש של כל הבנאלי שבעיצוב מכוניות קטנות היום.

נכון,אבל סך הכל הקווים נשמרו ורואים דמיון ברור בכנפים ,בקו החלונות וכו... לאסטרה המוחלפת,ווקטרה וסיגנום.

בהקשר לסמל של יונדאי,התאוריה שלך תופסת רק בגטס,שכן,כמעט כל האלמנטים של העיצוב הועתקו מאופל,כולל עיצוב הפנים (זפירה מצומקת,עד הפרטים הכי קטנים ממש).

כמו היפנים,גם הקוריאנים מומחים בהעתקה מוצלחת של המקור (הגטס פשוט נראת נפלא אל מול המתחרה הקטנה של אופל).

מחכים לאסטרה קופה (אמורה להיות שונה בתכלית)

פורסם

ההעתקות האלו עובדות לכל הכיוונים. כל היצרנים מכוונים לאיזה שהוא ממוצע פשרני. אולי חוץ מרנו שמכוונים לשוק החייזרי.

שים לב לקורת C באופל הזאת - לא מזכירה את הסיריון?

פנסים קדמיים, לא מזכירים עוד 1000 מכוניות?

מה לעשות. יצא להם סתם עיצוב פושר ומסכן. שלא כמו האומגה MV6 ידנית (אם יש בכלל חיה כזאת).

פורסם
ההעתקות האלו עובדות לכל הכיוונים. כל היצרנים מכוונים לאיזה שהוא ממוצע פשרני. אולי חוץ מרנו שמכוונים לשוק החייזרי.

שים לב לקורת C באופל הזאת - לא מזכירה את הסיריון?

פנסים קדמיים, לא מזכירים עוד 1000 מכוניות?

מה לעשות. יצא להם סתם עיצוב פושר ומסכן. שלא כמו האומגה MV6 ידנית (אם יש בכלל חיה כזאת).

אני אישית (ואין לי שום סנטימנטים לחברה הזו) חושב שהעיצובים של רנו למרות שדורשים זמן הסתגלות פשוט מדהימים במציאות ולא סתם כל דגם שלהם גורר אחריו לפחות כמה העתקות גם מהבכירות באירופה.

(שלא כמו מולטיפלה או סדרה 7 שגוררות ביקורות ותיקוני עיצוב מהירים)

הפנסים הקידמיים בעיקר מזכירים את אלו של הפרימרה.

גם האחרונה היתה פושרת והנהיגה לעומת זאת היתה תענוג אמיתי בשביל משפחתית.

המיתלים וההגה היו משהו שאני אישית עד לא נתקלתי בו במשפחתית וההגה יכל לשמש בקלות כהגה למכונית ספוטיבית (כיול של לוטוס).

שלא כמו פיז'ו שעשו 307 איכותית,יפה ומאוד מודרנית,אבל מה?....הנהיגה פשוט על סף ההירדמות.

פורסם

לאמי יש אסטרה שנת 2000 ואני מת על האוטו הזה ומעריך ומעריץ אותו ולכן התאכזבתי קשות, עד כדי מחשבה על הגשת תביעה על עוגמת נפש על העבודה המחורבנת שעשו מעצבי אופל הפעם, ותאמת גם הוקטרה החדשה נופלת מהקודמת.

:-D

פורסם

היית אומר שזה דגם קצת מאכזב....

יכלו לייצר דגם יותר יפה

כמו הדגם :

Opel Astra Xtreme

הייתה פעם כתבה על הדגם הזה בעיתון אוטו

Opel-Astra-Coupe-X-treme.jpg

opel_astra_xtreme.jpg

opel%20astra%20arancione.jpg

astra%20opc%2001.jpg

• תוכן חדש...