Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון נהיגה וטסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מכיוון ששבוע הבא אני ניגש לטסט, רציתי לבקש ממכם כמה טיפים לטסט מה לעשות ומה לא לעשות ממה יש להזהר בטסט וכו..

תגידו כמה ממכם עברו טסט ראשון שני או שלישי

חיפשתי בפורום קצת ולא מצאתי משהו שעונה לי על השאלה

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אישית עברתי טסט ראשון.

תביט במראות כל כמה שניות, ותשים לב טוב טוב לתמרורים של זכות קדימה וכ...

בהצלחה!

פורסם

אל תציץ למראות... תסתכל כאילו בדיוק נפלת על יום מלא כוסיות בלי חולצה!

כי הטסטר לא יודע שאתה מסתכל, הוא צריך לראות! תעשה תנועות מוגזמות לגמרי.

ואל תיסע כמו לטאה ביום חם, תשתלב בתנועה, ותבלום בטרם עת (חשוב כדי שהטסטר לא יבהל)

נ.ב.- עברתי ראשון אחרי 28

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם
שלום לכולם

מכיוון ששבוע הבא אני ניגש לטסט, רציתי לבקש ממכם כמה טיפים לטסט מה לעשות ומה לא לעשות ממה יש להזהר בטסט וכו..

תגידו כמה ממכם עברו טסט ראשון שני או שלישי

חיפשתי בפורום קצת ולא מצאתי משהו שעונה לי על השאלה

רוצה לשמוע קטע מוזר? אשתי עברה השבוע טסט (ראשון!!) והיא בת 28. כבר לא ילדה. היא היתה לחוצה כמו טמפון ועשתה טעויות והיא עדיין עברה.

מסקנה? תחשוף קצת ציצי. זה תמיד עובד....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

בקשר למראות אני תמיד מסתכל אף פעם לא מציץ תמיד מסתכל טוב טוב שהכביש פנוי

קראתי גם בנושאים שהביאו פה תודה רבה לכם :)

פורסם

קודם כל בהצלחה.

אל תיתרגש בכלל,המון מראות ושמירת מרחק.

תנסה לפתח שיחה עם הטסטר.

עברתי טסט ראשון על פרטי,משאית שנה אחרי,[צ'ופר מהצבא],ו 500 סמ"ק.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

בן אדם, אומנם עברתי טסט (ראשון) לפני 13 שנה, אבל תרשה לי להעניק לך עצה:

תנהג טוב.

זה הכל. אם תשקיע את מיטב זמנך בלהראות כמה אתה מסתכל במראות, אתה תיכשל. אם תנסה לדבר עם הטסטר על מזג האוויר, בזמן שאתה לחוץ פחד, אתה תאבד תשומת לב ותיכשל. אם תיסע לאט מדי, תיכשל. כנ"ל מהר.אל תבקש טיפים לטסט, מהסיבה הפשוטה שאנחנו לא מורים לנהיגה. יש לך מורה שהשקיע בך 40-50 שעות, שהוא יכין אותך לטסט. מן הסתם הוא מוכשר לזה הרבה יותר מאיתנו.

שורה תחתונה - אם אתה מוכן לטסט, אתה תעבור. אם אתה לא מוכן לטסט, 500000 מבטים במראות לא יעזרו לך. פשוט תנהג טוב ותעבור.

(ותחשוף ציצי)

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
רוב הטסטרים תימניים ישישים.. תצטייד בחבילה של גת חבשי.
SuRuK אין לך מושג כמה אתה צודק.

טסטר תימני זה הכי אחי!!!!

היה לי טסטר תימני שבהתחלה המורה שלי אמר : "וואלה אם אתם (הייתה איתי עוד אחת בטסט) לא עוברים איתו טסט אתם פרייארים."

התחלנו את הנסיעה, היא הייתה ראשונה ואני שני ישר התימני החמוד שם לו את משקפי השמש והתחיל לחפש לו מסטיקים וסוכריות בשלל טעמים וצבעים בתא הכפפות של המורה, הוא עשה את עצמו יישן אך לא כך היה, לי הוא העיר שהתעכבתי קצת בצומת ונתן לי לבסוף חנייה במשרד הרישוי שהוא נורא התלהב מהחניה.

אני חשבתי שהוא לא יעביר בגלל שהוא העיר לי שהתעכבתי בצומת - צומת שהיה בה עצור.

מסקנה- אל תהיה לחוץ ותהיה עם ראש צלול ואם מעירים לך על משהו אלך תיקח ללב ותמשיך לנהוג כמו שאתה יודע ולא לקחת את זה קשה כי זה משפיע בהמשך.

בהצלחה!

טסט ראשון עברתי אצלו! :D

• תוכן חדש...