Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בג'יפ מודל 90 מתג האורות בנוי משתי קופסאות, האחת של המתג עצמו ובסופו קופסא קטנה נוספת, כנראה של ריליי. הקופסא הקטנה מתחממת, האם זה תקין

ואם לא, מה הסיבה?

האורות דולקים ללא בעיות.

פורסם

לא נשמע תקין.

פתח את הקופסה אם אתה יכול ובדוק מגעים ותקינות הממסר עצמו. אם זה מתחמם אולי המגעים שם רופפים. האם יש גם ריח שרוף וכדומה או רק מתחמם?

...Carpe Diem

פורסם

עברתי על המגעים וכולם מחוזקים.

באחת הנסיעות הדלקתי צרכן נוסף, זרקור צד, והנתיך של האורות נשרף.

בהזדמנות הזו שמתי לב שהעסק מתחמם, אני לא יודע אם זה היה קודם.

פורסם

נשמע לא תקין. אולי עדיף ללכת לבעל מקצוע לבדיקה של המכלול - יהיה לא נעים להתקע איפשהו עם אורות לא עובדים...

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אני לא יודע מה זה אצלך המונח "מתחמם"

מגעים חשמל וכל מקום בו יש מעבר חשמל אסור שיתחממו, אך יש קליטת חום סביבתית, ויש עניין של בלאי.

מומלץ בזאת שתיגש לבעל מקצוע לאבחון הענין ,שכן אם מדובר בראוסטט (עמעם אורות של לוח שעונים) מותר לו להתחמם (לדגמים הישנים) עד גבול מסויים, לא נראה לי שמדובר בחלק זה.

אם יש בעיה, בכל מקרה ניתן להתקין ממסרי עזר, גם יפתור את בעיית ההתחממות וגם יעצים את עוצמות האור. החור בכיס יהיה קטן.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...