Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נמצא סאב למיאטה :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפושים ותלאות (וחודש מילואים בצו 8 שפגעו בתהליך...), הותקן במיאטה סאב - Vibe Exact 8. הסאב מגיע בתיבה מקורית, קטנה ופתוחה, ועובד יפה. סוף סוף יש עומק לסאונד ברכב.

פרטי המערכת: HU מקורי עם מנחת דיגיטלי, מגבר שלושה ערוצים Audison SRx3, סט שלושה חלקים Hertz HSK163, וסאב Vibe Exact 8.

עכשיו אני ממתין לשלט רחוק של המגבר על הסאב, שבתקווה יגיע מאנגליה בימים הקרובים. המחיר בארץ שערורייתי.

פורסם

מזל טוב!

מיאטה, רכב פתוח, לסאב 8 אינטש יש בכלל אפקט?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מזל טוב!

מיאטה, רכב פתוח, לסאב 8 אינטש יש בכלל אפקט?

שאלה טובה. כמובן שיש הבדל משמעותי אם הגג פתוח או לא, אבל הסאב מורגש ונותן את העומק ואת ה-Punch כשצריך. מבחינתי הוא בהחלט מספק את הסחורה.

בנוסף, קשה למצוא תיבות שיתאימו למיאטה, על אחת כמה וכמה עבור 10". במקרה הזה, שמחתי למצוא סאב עם תיבה פתוחה מקורית שתוכננה עבורו. התוצאה טובה.

פורסם
תתחדש

תן תמונות

צודקים. בינתיים - תמונות לא איכותיות שצולמו באמצעות הטלפון. היה חשוך מדי. הוופר והטוויטר של הסט הותקנו במיקומים המקוריים בדלתות, עם איטום. המיד הותקן בקיקפאנלים.

Image1.jpg

Image2.jpg

Image3.jpg

פורסם

Tspot, אתה לא מעגן אותו?

על כמה מדובר ב-$$?

איזו מיאטה זו, NA או NB?

(באופן עקרוני הייתי מהמר על NA לפי הקליפסים שתופסים את הדיפונים בתא המטען

אבל ראיתי שרשמת שיש לך מחליף דיסקים מקורי, אז כנראה שזו NB. :wink: )

דניאל

MCS 2008

פורסם
Tspot, אתה לא מעגן אותו?

על כמה מדובר ב-$$?

איזו מיאטה זו, NA או NB?

(באופן עקרוני הייתי מהמר על NA לפי הקליפסים שתופסים את הדיפונים בתא המטען

אבל ראיתי שרשמת שיש לך מחליף דיסקים מקורי, אז כנראה שזו NB. :wink: )

דניאל

אכן - מיאטה NB 2005. המחיר של הסאב הזה בחו"ל הוא 120-150 פאונד. אני מניח שבארץ הוא יעלה כפול.

למה התכוונת ב"לעגן אותו"? אם הכוונה היא לחבר אותו לגוף הרכב באיזשהו אופן, אני אני לא בטוח אם יש צורך - הוא יושב טוב שם בפינה ולא זז.

פורסם
תן לתחת לצאת והסאב ייצא לו לטיולים ברחבי תא המטען. :wink:

מהמחיר אני מבין שקנית אותו בחו"ל. אכן?

או שמא המחיר בארץ חסוי?

התחת יצא קצת בשבת בהרים - בינתיים הסאב נשאר במקום. הוא מחובר עם סקוצ'ים מלמטה - אני מניח שזה עוזר. בנוסף, הוא תקוע בפינה שהיא גם נמוכה יותר (לקראת האמצע יש הגבהה בגלל הגלגל הרזרבי), אז הוא נדחף לפינה.

לגבי המחיר - הבנתי שבארץ הוא עולה בסביבות 3000-2500 ש"ח, אבל הוא לא כל כך נפוץ.

פורסם

החברה לא מוכרת בארץ וגם בפורום.אני נראה לי היחיד בפורום שיש לו קומפוננטים של החברה . אבל בחרת לדעתי בסאב 8 אינץ' היחיד שיכול לתת לך תוצאת שקרובה איכשהו לSPL מאוד עוצמתי מאוד ואיכותי עשית בחירה מעולה.(שמעתי את כל הסאבים שלהם שהגיעו לארץ.מעריץ מושבע של החברה)

האח הגדול שלו הblack air 2 12 עולה בסביבות 4000 והוא מוגבר אקטיבי אז ה8 הפסיבי אמור לעלות קצת פחות.

אחרי שתתרגל אליו תעלה חוות דעת שלך על הסאב שאנשים פה בפורום שחושבים שVIBE זאת חברת מדבקה יכנסו לפרופורציה.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
החברה לא מוכרת בארץ וגם בפורום.אני נראה לי היחיד בפורום שיש לו קומפוננטים של החברה . אבל בחרת לדעתי בסאב 8 אינץ' היחיד שיכול לתת לך תוצאת שקרובה איכשהו לSPL מאוד עוצמתי מאוד ואיכותי עשית בחירה מעולה.(שמעתי את כל הסאבים שלהם שהגיעו לארץ.מעריץ מושבע של החברה)

האח הגדול שלו הblack air 2 12 עולה בסביבות 4000 והוא מוגבר אקטיבי אז ה8 הפסיבי אמור לעלות קצת פחות.

אחרי שתתרגל אליו תעלה חוות דעת שלך על הסאב שאנשים פה בפורום שחושבים שVIBE זאת חברת מדבקה יכנסו לפרופורציה.

אני לא מכיר את המוצרים האחרים של החברה (מגברים, רמקולים וכו'), אבל לא מדובר בחברה קטנה. אכן, אתה צודק, היא אינה מוכרת בארץ ולא רואים את המוצרים שלה בחנויות.

לגבי הסאב - אני רק יכול להעיד שאני מרוצה ממנו. הוא נותן לי במיאטה את מה שהיה לי החסר - את העומק שאני לא מסוגל לקבל מהסט הקדמי. אני מלכתחילה לא חובב באסים חזקים, אלא באסים איכותיים, ומהבחינה הזו ה-Exact 8 נותן תוצאה טובה.

במיוחד ברכישת סאב בתיבה פתוחה, היה לי חשוב לרכוש אותו עם תיבה מקורית איכותית. אגב, מדובר בסאב הפאסיבי שלהם (יש גם Exact 8 אקטיבי).

• תוכן חדש...