Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות התנעה בסובארו 92

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי סובארו לאגסי 92' , עם קרבורטור. היא עושה כבר מלא זמן בעיות בהתנעה. הבעיה היא שכול טיפול שאנחנו לא עושים לה זה לא עובר.

עשינו ניקויי קרבורטור, ניתקנו את המזגן כי היתה נזילה (בעיית מים..), ניתקנו את האמובילייזר, החלפנו מצבר... ועדיין יש פעמים שהיא לא מתניעה, גם לא עם כבלים.

ויש פעמים שהיא נכבית באמצע נסיעה.

אמרו לנו שאולי זה בעיות במשאבת דלק אבל מישו כבר אמר לי שזה לא יכול להיות כי משאבת דלק או שהיא פועלת או שלא.

יש לכם רעיונות למזה זה יכול להיות, כי מצבר זה לא- יש ניצוץ.

פורסם

אם יש ניצוץ, לא מדובר בבעייה חשמלית.

יכול להיות בהחלט אימובילייזר אך אם אמרת שניתקת אותו אז לא.

יכול בהחלט להיות פילטר דלק, משאבת דלק(מי אמר לך שלא יכול להיות משאבת דלק?) אך גם אם משאבת דלק דפוקה, עדיין יש דלק בקרבורטור עצמו כך שהוא כן יניע לך אבל יקרטע ,קרבורטור - מצוף או דיזות = רוב הסיכויים.

תלך מהפשוט קודם כל, תחליף פילטר דלק, לא עוזר, ניקוי מקצועי של הקרבורטור(לא חאפר),מקום שמתמקצע רק בקרבורטורים.

פורסם

שאלה: בפעמים שהיא לא מניעה, האם יש סטרטר?, כלומר את ה"רעש" של המנוע שמסתובב ורוצה להניע, אבל לא מצליח?

שאלה 2 : כאשר אתה אומר שהאוטו כבה בנסיעה, האם הוא כבה ברמזור, או ממש גם כאשר נוסעים בצורה רציפה עם גז לחוץ, האם במצב גז לחוץ הרכב כבה?

הערה1 : בסובארו במודל זה , אין DATA לניהול המנוע, על כן לא ניתן באופן סטנדרטי להוציא נתונים נדרשים ו/או קודי תקלות.

אבל..... מה שיש, זה (ויותר טוב מכלום) בדגמי הרכבים האוטומטיים, ניתן להתחבר עם סקנר למערכת הגיר האוטומטי, לעיתים שם רואים תקלה שהגיר זיהה, (ושאינה קשורה ישירות לגיר עצמו), ואשר עלולה לשפוך אור על התופעה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ראשית, תודה על התגובות :)

ל-GL-10 - דווקא הבחור שניקה לי את הקרבורטור הוא ממש לא חאפר. יכול להיות שזה המפלג דלק? כי גם זה הוזכר נדמה לי. יתכן שאולי לא ניתקו את האמובילייזר טוב?

לדני-

1. כן יש סטרטר , היא עושה רעש אך לא מניעה.

2. פעם הוא נכבה ממש בנסיעה (המד מהירות פשוט ירד לאפס) וזה גם היה על כביש מהיר כך שזה היה ממש מפחיד. וגם בעצירה כמה פעמים (יתכן כי האוטו לא חומם מספיק בתחילת נסיעה)

3. יכול להיות שזה הצ'וק?

אני מחר הולכת למוסך המרכזי של סובארו, לבקש מהם את העניין עם הסקאנר?

פורסם

אין דבר כזה מפלג של דלק.

מוסך מרכזי,סקאנר לסובארו 92, אין שום קשר לגיר האוטומטי, הם ישחטו אותך המחיר על מה בכך.

בעייתך בקרבורטור בלבד, לכי לקרבורטוריסט,באם הקרבורטור נקי, תבקשי להחליף מצוף + קפיץ מצוף + דיזות , וסביר להניח שבעייתך תיפטר,מספיק גרגר של לכלוך בקפיץ של המצוף וזה משגע לך את כל האוטו באותו אופן שאת מתארת.

הניקוי לא יעזור אם הקפיץ של המצוף לא יושב טוב, או אחת הדיזות סתומות חלקית, לעיתים ניקוי אם הוא לא מתבצע במקצועיות ועם פירוק של כל חלקי הקרבורטור, זה לא יעזור.

אני רוצה לשמוע את חוות דעתו המקצועית של צביקה בעניין הזה.

ושוב, מוסך מרכזי יחייב אותך בשעות עבודה+חיבור לסקאנר, ואי אילו חלקים ...את עלולה לעבור אלפייה בשקט על העניין הזה.

מהיכן את בארץ? אם את מהצפון, אני יכול לעזור לך בעניין.

פורסם

מי זה צביקה?

ובטוח הבעיה לא יכולה להיות קשורה לטעינה (בעייה חשמלית)?

כדאי לי מחר בבוקר לסוע לבחור שניקה לי את הקרבורטור ולבקש להחליף את כול מה שאמרת?

יש לו דווקא שם טוב, זה מוסך הצבי ברמת השרון אם אתה מכיר.

אני מרמת השרון... יש לך מקום טוב להמליץ לי עליו? אמין?

פורסם

עידכון:

הרכב הגיע אלי היום בבוקר, הצוק האוטומטי היה סגור מידי ,מה שגרם להצפה בבוקר, ולקשיי התנעה במנוע חם, הוחלפו גם המצתים, שהיו שחוקים קמעה, וכן מסנן דלק סתום ומלא חלודה, ההצתה כוונה וכן הCO,

התערובת היתה ענייה מדי, המנוע נשמע תקין , חוטי ההצתה נראים תקינים ולא יבשים, חוזקו קוטבי מצבר רפויים, וכן ברגי סעפת היניקה עברו חיזוק.

תגובות לכאן ולכאן ,יגיעו בוודאי מבעלת הרכב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

האוטו אכן עבר טיפול, נראה לי שאני אחכה שיעבור קצת יותר זמן כדי לתת תגובה יותר רצינית לגבי השיפור באוטו.

חשוב לי לציין רק, מר GL שהבעיה אינה היתה בקרבורטור בכלל.

למעשה, צביקה לא נגע בו בכלל והוא אמר שהוא נראה לו די נקי.

בכול אופן, ממה שכן יכולתי להתרשם עד כה זה מהידע המקצועי הנרחב שצביקה הפגין.

מקווה שאכן יחול שיפור... אני עוד אעדכן בנושא :)

פורסם

טוב, בנתיים אין שיפור בהתנעה. ההתנעה עדיין לא חלקה...

זה לא שהוא לא מצליח בכלל להתניע אבל מצד שני, עברו רק יומיים.

• תוכן חדש...