Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה עד טיפול 10 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

רציתי לדעת מה עושי בטיפול 10 אלף וכמה זה בערך אמור לעלות ?

ועכשיו עוד שאלה קטנה

ישלי סופר לנסר 94 GLXI עכשיו בזמן נסיעה המחוג של המהירות רוקד הוא יאנו רוטט כזה ממה זה יכול להיות?

ועוד שאלה אחרונה שאני עוצר ברמזור ואני בהילוך D כל האוטו רועד אבל ממש רועד רק שאני מעביר לניוטרל (N) אז האוטו רגוע מישהו יודע למה זה?

פורסם

בקשר למחוג המהירות , הוא כנראה מתחזה לוויברטור, ומבשר שכבל הספידומטר זקוק להחלפה, גש למכון ספידומטרים, ובעלות לא יקרה הכבל יוחלף, יסודר לשביעות רצונך.

לגבי שאלתך השניה, הסלד בוודאי נמוך אצלך, יתכן וקיים יניקת אןןיר מצנרת וואקום. מנןע צעדים תקול, תושבות מנוע פגומות הזקוקות להחלפה, לצערי לא תוכל למצוא פתרון ואבחנה מדוייקת דרך מסך המחשב, אלא רק במוסך/מכון הזרקה, בעל מחשב יעודי שיחןבר לרכבך.

אנא חזור לדווח על הממצאים.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לא ממש מפריע לי הרעידות לא של המחוג ולא של האוטו כי אני שם אותו על N וככה הוא לא רוקד

רק הקטע אם זה יכול לפגוע במשהו שאני כל רמזור שם על N כי שמעתי שבסופר לנסר אין ונטה להילוכים וצריך כל הזמן לרוץ להחליף את ההילוכים

*** עריכה - אנא כתוב עם סימני פיסוק ***

פורסם

בגישה כזאת לרכבך, ועם חוסר סימני פיסוק צורם , השאלה הנשאלת מדוע פנית בכלל לעזרת חברי הפורום?

במקום לטפל ברכבך, אתה מחפש קומבינות?

רכב בעל גיר אוטומטי , אמור להיות כל הזמן משולב, גם בגלל היבט בטיחותי, על מנת להמלט במהירות במקרה של סכנה, וגם על מנת לשמור על חיי תיבת ההילוכים, בגישה כזאת במקרה של חוסר במי קירור במערכת הקירור, אתה תכבה מנוע בכל עצירה על מנת שהמנוע לא יתחמם, במקום לתקן את נזילת המים, האם אתה רציני?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

איזה נזילה? אין לי נזילה.. אני בכלל שאלתי אם זה לא כל כך בריא בכל רמזור רמזור כל פעם להחליף ל N או שזה יכול לפגוע בתיבת ההילוכים?

פורסם

Z1L, מה שצביקה אומר זה שאתה מנסה לעקוף את התקלה ולא לטפל בה...

תיבת ההילוכים חייבת להיות משולבת הילוך בכדי לשמור על לחץ שמן סביר, גש לפתור את הבעיה כך תשמור על חייך ועל תיבת ההילוכים

בהצלחה

ישראל

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם
בקשר למחוג המהירות , הוא כנראה מתחזה לוויברטור, ומבשר שכבל הספידומטר זקוק להחלפה, גש למכון ספידומטרים, ובעלות לא יקרה הכבל יוחלף, יסודר לשביעות רצונך.

לגבי שאלתך השניה, הסלד בוודאי נמוך אצלך, יתכן וקיים יניקת אןןיר מצנרת וואקום. מנןע צעדים תקול, תושבות מנוע פגומות הזקוקות להחלפה, לצערי לא תוכל למצוא פתרון ואבחנה מדוייקת דרך מסך המחשב, אלא רק במוסך/מכון הזרקה, בעל מחשב יעודי שיחןבר לרכבך.

אנא חזור לדווח על הממצאים.

בהצלחה

צביקה

זה עונה על 2 השאלות ששאלת כרגע

• תוכן חדש...