Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעה כללית של רכב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף לך לעשות את החלק הקשה לבד בכדי לחסוך בכסף ולהרוויח איכות עבודה היתי ממליץ לך לעשות פחחות ופירוק לפני צביע לבד. לפני כשנה עשיתי את אותו הדבר לאוטו שלי וזה עלה לי 1500 ש"ח רק צבע.

ראה תמונות:

DSCF2122_resize.JPG

DSCF0128_resize_resize.JPG

DSCF0135_resize_resize.JPG

DSCF2133_resize_resize.JPG

DSCF2143_resize_resize.JPG

DSCF2145_resize_resize.JPG

DROZD

פורסם

לדעתי להרבה אנשים יש חשיבה מאד מוטעת לגבי העניין של הצבע, הרי האדם לפנינו ביצע צביעה ותו לא מישהו יכול להסביר לי למה הוא צריך לשלם יותר מזה ולמה שזה לא יהיה איכותי, פחחות עשה לבד פירק לבד למה לשלם יותר ועוד אנשים חושבים שאם זה עולה 1500 ש"ח אז "תצפה לפיצוצים".פעם הכרתי מישהו שצבעו לו את הפגושים בחינם אז כנראה אוי ואבוי לו.

פורסם

למה אתה חושב במוסך הם יעשו לי יותר טוב? אז לא עובדה הם עושים לך "אוואנתה" ואתה לא יודע מה באמת עשו לך שם וכן ראיתי עבודות של 3000 ויותר והאוטו נראה מצויין רק ש אחריי חודש יש חלודה פתאום פה ושם הטמבון גלש פתאום הגומי של החלון לא אוטם פתאום... והרשימה עוד ארוכה ובקשר לפיצוצים אני אעדכן (שנה ראשונה עברה בהצלחה)

1500 ש"ח צביעה כללית?

*פיצוצים בקרוב*

DROZD

• תוכן חדש...