Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנטית עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פונטו והצרפתיות לא בשבילי 8)

היאריס לצערי נדירה ויקרה מהסיריון:-(

חבל רק שהיאריס מיוצרת בצרפת.

לא יכול כבר לחכות להמלצות על טויוטה AYGO בתוספת המלצות להתרחק מהפז'ו 107 וסיטרואן C1 , לכשיגיעו.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה שמר

חוץ מעלויות אחזקה חשוב לי (עד כמה שניתן במסגרת התקציב) לשדרג את נוחות הישיבה

(של הנהג,כי רק אני אנהג ברכב )

איך הנוחות בדייהטסו סיריון?

האם ישנה אפשרות להעלות את כסא הנהג כלפי מעלה על מנת ליצור תנוחות ישיבה "גבוהה"

תודה

פורסם
תודה שמר

האם ישנה אפשרות להעלות את כסא הנהג כלפי מעלה על מנת ליצור תנוחות ישיבה "גבוהה"

תודה

לא יודע לגביי סיריון אבל בסיטרואן c3 יש את האפשרות הזאת ,וגם לפותחת השרשור לפי דעתי אם תצליחי להגדיל את התקציב קצת c3 הכי תתאים לך מבחינת אמינות טיפולים כל 30 אלף ק"מ,בטיחות ,מנוע טוב לצרכים שלך ,צריכת דלק ממש נמוכה בדגם הדיזל 1ל28 ...

בקיצור מניסיון שלי אחלה רכב

פורסם

שמר,

היאריס החדשות יותר, אלו שלא נכנסות לתקציב שלה,הן אלה שמיוצרות בצרפת.

עם זאת, הרכבים מיוצרים תחת בקרת איכות קפדנית של טויוטה,ויתרה מכך : תוכננו מראש על ידי טויוטה ביפן כך שהסיכוי לכשל משמעותי - נמוך.

על כן אין חשיבות למיקום הגאוגרפי.

(זה שהרכב מיוצר בצרפת לא אומר שעברו להשתמש בחומרים ברמה ירודה, והחליטו

לשנות את מיקומי כל הברגים למיקומים בלתי אפשריים תוך החלפה גורפת לאלן :-D )

בנוגע לשלישייה מבית טויוטה / PSA ,במידה והרכב יהיה פיג'ו סיטרואני מבחינת התנהגות , ועם זאת אמין ובנוי לתלפיות כמו טויוטה, אנו עומדים בפני שלישייה מנצחת. (לא ממש טרחתי לקרוא אודותיו, סביר להניח שקיימות כבר התרשמויות).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אילו היית מתפשרת על גיר ידני אז זה פותח בפניך מגוון רחב של אלטרנטיבות לעומת האופציה האוטו' בתקציב המדובר. לדעתי, בתקציבך סקודה פאביה 1.4 (רצוי 16v) תהיה אופצייה מצויינת.

פורסם

במידה ואתפשר בקשר לתיבה האוטומטית ואלך על הרובוטית,האם מס' ההיצע יגדל?

(מאוד חשוב שיהיה בלי קלאץ' מכני מפני שיש לי מגבלה רפואית ולכן הגיר הרגיל פסול על הסף מבחינתי:cry:)

תודה מראש למגיבים

הכל יחסי בעולם...

פורסם

די מאכזב אותי שמס' ההמלצות לרכבים קטנים די מוגבל

האם וויתור על התיבה האוטו' ומעבר לחצי אוטומטית (בלי הקלאץ') יגדיל את מס' ההצעות ?

תודה מראש

פורסם

בתור אחד שקנה מכונית קטנה בשבוע שעבר התלבטתי בין סיריון (החדשה) ופונטו 16V אוטומטית. עשיתי נסיעת מבחן על שתיהן ואחרי מחשבה החלטתי שהפונטו עדיפה. היא מרגישה זריזה יותר בזכות הגיר הרציף, היא נוחה בצורה מספקת, תא המטען גדול יותר ב100 ליטר ולמרות שהיא הרבה יותר זקנה מהסיריון אפשר לומר שהיא מזדקנת בכבוד. גם בנושא הבטיחות הפונטו לא נופלת ממתחרות צעירות יותר. לדעתי המחירים של היאריס המשומשות הם לא מוצדקים, הרכב חמוד ואמין אבל בסכום שחוסכים אפשר לקנות עוד פונטו :)

אחרי שבוע עם פונטו 2005 אני ממליץ בחום.

ואם לסטות מהנושא הרכב הקודם היה פיאט בראבה שנותן תמורה מעולה למחיר שלו (תודה לך יצחק לוי) וחוץ מהגיר האוטומטי המחוספס בעיקר כשהרכב קר התגלה כרכב נוח, אמין ובטוח (2 כריות אויר וABS)

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

לאחר קריאת מס' דיונים המתמקדים במכוניות מיני או סופר מיני ,ראיתי שהמכוניות הצרפתיות מוגדרות כנוחות ביותר.

השאלה,האם קיים רכב יפני שרמת הנוחות בו,דומה לנוחות של רכב צרפתי (סיטרואן,פיג'ו)

תודה

פורסם

רנו קליאו B יכולה להכנס לתקציב וגם רכב בטוח (4 כוכבי בטיחות)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

האם קיימים רכבים נוספים (חוץ מ סירואן C3 ) שבהם ישנה אפשרות להגביה את כסא הנהג וכתוצאה מכך לקבל ישיבה "גבוהה" שתאפשר שליטה נוחה יותר על הרכב (מנסיוןי שיבה גבוהה תורמת רבות לנוחות הנהג)

תודה מראש

• תוכן חדש...