Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנטית עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחפשת רכב קטן בתקציב של עד 40 אלף שח.

רכב אוטומטי לנסיעות בין עירוניות באיזור המרכז.

דגש על בטיחות (כריות אויר ומערכת abs), אמינות ואחזקה זולה.

איני מבינה כ"כ במכוניות כך שאשמח לקבל יעוץ ממכם.

תודה

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לצעירי אין מצב למצוא יאריס בתקציב הנ"ל והסיריון על אף שהיא עונה על רוב הפרמטרים אינה נחשבת לבטוחה.

בתקציב הנ"ל הייתי ממליץ לחשוב בכיוון של VW פולו 1.4 אוטו' (המנוע לא חזק אך הוא יהיה בסדר לנסיעות בין עירוניות באיזור המרכז) שעומדת בכל דרישותיך. אופציה נוספת היא הפיאט פונטו ספייס.

פורסם

הסיריון קיבלה 3 כוכבי N-CAP , אומנם לא מזהיר , אך מספק

הפולו והפונטו עם כל הכבוד שהן בהחלט איכותיות ובנויות כמו שצריך ,אך אין מה להשוות מבחינת אמינות לעומת סיריון ויאריס

(אני כמובן מדבר מניסיון )

הנעה אחורית + משרוקית , נחשו איזה אוטו יש לי :-)

פורסם
הסיריון קיבלה 3 כוכבי N-CAP , אומנם לא מזהיר , אך מספק

הפולו והפונטו עם כל הכבוד שהן בהחלט איכותיות ובנויות כמו שצריך ,אך אין מה להשוות מבחינת אמינות לעומת סיריון ויאריס

(אני כמובן מדבר מניסיון )

אני מסכים שהסיריון כנראה אמינה יותר ואם פרמטר הבטיחות לא היה מודגש אז סיריון 1.3 הייתה יכולה להיות אופצייה שקולעת בול לדרישות (בסופו של דבר הכל תלוי בסדר העדיפויות של הגב' שכן בתקציב הנ"ל קשה למצוא רכב שעונה על הדרישות כמו כפפה ליד).
פורסם

תודה על העזרה

למה פולו ופיאט פונטו נחשבות פחות אמינות מסיריון?

ומה דעתכם על פורד פיאסטה?

פורסם

פורד פיאסטה לא מתאימה לדרישות שלך, כי אין לה גיר אוטומטי נורמלי, יותר נכון אין גיר אוטומטי בכלל בשנים הרלוונטיות לתקציב שהגדרת .

פורסם
תודה על העזרה

למה פולו ופיאט פונטו נחשבות פחות אמינות מסיריון?

ומה דעתכם על פורד פיאסטה?

פולו ופונטו נחשבות, אבל רק נחשבות פחות אמינות. בתקציב שלך חשוב למצוא מכונית שטופלה כמו שצריך לאורל כל שנות חייה ורק היא זאת שתיתן לך אמינות ושקט.

לגבי הבטיחות הכל נאמר לפני, הדיהטסו לא בטוחה בעליל, ורחוקה מאוד מכל מכונית אירופאית.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

לדעתי לא כדאי , מחיר היאריס מוגזם , והשוק הוא שוק של מוכרים ,כלומר יש יותר ביקוש מהיצע .

ויותר חשוב ,ביאריס 1.0 מדובר בגיר חצי אוטומתי, כלומר רק הקלאץ' אוטומטי ועדיין מחליפים הילוכים כמו בגי רגיל . לשיקולך.

יאריס היא מכונית מעולה , אבל היא לא היחידה , והביקוש ההיסטרי ליאריס בשוק גורם למכירה במחירים גבוהים , לחוסר אפשרות מיקוח אם המוחר ולהתפשרות על מכוניות במצב לא מושלם.

ו50 אלף ש"ח למכונית מיני בת 7 שנים , מעולה ככל שתהיה ,זה הרבה כסף , לפחות לדעתי.

פורסם

בדיוק סיימתי 4 שנות תואר עם פולו (ידנית) והשתדרגתי לגולף.

לדעתי הפולו הוא רכב מומלץ ,כמובן בתנאי שלא הוזנח ע"י הבעלים הקודם.

בתקציב שלך תיכנס שנת 2000 צורה חדשה למיטב ידיעתי.

החלופה השניה היא סיריון.

יאריס לא תמצאי בתקציב הזה. 1.0 מאוד מאוד נדירה גם כך ולא שווה את ההשקעה.

פונטו לא כדאי אפילו לשקול לדעתי,כנ"ל לגבי צרפתיות עם גיר אוטומט.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ערב טוב ,ברשותכם אצתרף לדיון

לאחר שקראתי מס' נושאים המדברים על מכוניות בקבוצת הסופר מיני ראיתי שהסיריון 1.3 אוטומט מומלצת (האם יש שנתונים או דגמים מומלצים?)

הבעיה היחידה של הסיריון היא הבטיחות שלה

האם בתנאי שהתקציב שלי גדול ב כ 10000 מהתקציב המדובר ,אפשר למצוא סיריון

(ליתר דיוק רכב הדומה לסיריון) שהבטיחות שלו גבוהה מאשר בסיריון המדוברת?

פונטו והצרפתיות לא בשבילי 8)

היאריס לצערי נדירה ויקרה מהסיריון:-(

תודה מראש

פורסם

אוטומטי בלבד? + לא צרפתיה + לא פונטו + לא יאריס/סיריון?

אפשר לשקול סקודה פאביה, אם היא נכנסת לתקציב (צריך לבדוק אני לא בטוח, אבל משער שכן)

פורסם

גם אני ,כמו פותחת השרשור,סטודנט ולכו עלויות אחזקה נמוכות חייבות להיות חלק בלתי נפרד מן הרכב

לאחר חיפוש בפורום הבנתי שהסקודה רכב מומלץ מאוד אך לצערי עלויות אחזקתו (הלא נמוכות) מכיוון שאני מחפש אוטומט ולא רגיל,מורידות אותו מהפרק מבחינתי

בקשר לסיריון,

1.האם יש מס' דגמים (עם תיבה אוטומטית ,חובה)

2.האם יש שנתונים מומלצים (בתקציב של כ50K ,כאמור)

3.האם לרכב בעיות מיוחדות ("מחלות") שיש לבדוק לפני קניה

4.מחפש מידע על צריכת הדלק של הסיריון (לא הצלחתי למצוא בפורום)

תודה מראש

• תוכן חדש...