Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הביאו לי HU של פיוניר מדגם 3800MP מארה"ב

הבעיה שהטיוניר FM קופץ ביחידות של 0.3MHZ ..למישהו יש מושג איך לשנות את זה ל0.1MHZ כמו בארץ?

פורסם

חיפוש יהיה מאוד מועיל! תעשה חיפוש אם לא תמצא תחזור אלינו. זה ממש מעצבן כבר כל היום אותן שאלות סתם מציפים תפורום פה..

אבל יודע מה אני אעשה איתך חסד היום..

כבה תמכשיר, לחיצה ארוכה על FUNC, חכה שיופיע תפריט בתפריט תלך לFM ותכוון תקפיצה.

מעסלמה..

רותם

פורסם
חיפוש יהיה מאוד מועיל! תעשה חיפוש אם לא תמצא תחזור אלינו. זה ממש מעצבן כבר כל היום אותן שאלות סתם מציפים תפורום פה..

אבל יודע מה אני אעשה איתך חסד היום..

כבה תמכשיר, לחיצה ארוכה על FUNC, חכה שיופיע תפריט בתפריט תלך לFM ותכוון תקפיצה.

מעסלמה..

הלוואי וזה היה כזה פשוט - מכשירי פיוניר מצריכים כיול - מה שהיבואנים הפרלליים עושים כשהם מייבאים מכשירים. אין לי מושג מה העלות, אבל למיטב ידיעתי זה הופך את כל עניין יבוא המכשיר ללא כדאי כלכלית.

בברכה,שי.

פורסם

אז זהו שזה לא ככה בכל הדגמים. לא יודע בקשר לדגם שלו אבל רוב הדגמים של פיוניר אפשר לכייל אותם דרך המכשיר בלי שום טכנאי או משהו.. אני יודע על הדגם 770 שעושה בעיות וצריך לקחת אותו לעוזי רדיו וזה..אם הפונק' לא עובדת כמו שהסברתי לך לעוזי רדיו.

רותם

פורסם

jenia269,

אין לך אפשרות לשנות את קפיצת התדרים דרך המכשיר!!! עליך לפנות למעבדה על מנת שיבצעו שינוי/כיול למכשיר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
אז זהו שזה לא ככה בכל הדגמים. לא יודע בקשר לדגם שלו אבל רוב הדגמים של פיוניר אפשר לכייל אותם דרך המכשיר בלי שום טכנאי או משהו.. אני יודע על הדגם 770 שעושה בעיות וצריך לקחת אותו לעוזי רדיו וזה..אם הפונק' לא עובדת כמו שהסברתי לך לעוזי רדיו.

בוא תספר לי באיזה דגמים זה לא ככה.

אולי אני טועה אבל לפי מה שאני יודע בפיוניר- האופציה היחידה זה כיול.

• תוכן חדש...