Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה בשוק הפשפשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ידוע למישהו על חניה בחינם או בתשלום באחד הרחובות ליד שוק הפשפשים או אפילו בשוק עצמו?

אני צריך לקחת משהו קצת כבד משם ורצוי שיהיה הכי קרוב שאפשר לשוק (ללכת כמה שפחות עד לאוטו)

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איפה זה נמצא? שם רחוב משהו?

אגב אם זאת חניה פרטית שלהם, יש סיכוי שבסופו של דבר הרכב שלך יקבל גרירה.

in the face

with a chair

פורסם

שבוע שעבר זה היה שוק רמלה והשבוע שוק הפשפשים...

ממש עושים שוק עם תומר :-D

אם אתה צריך לסחוב משהו כבד אז רצוי לקנות תו חנייה ולחנות בכחול לבן ברח' יהודה מרגוזה (למיטב זכרוני כחול לבן) וכנ"ל ברחוב עולי ציון- הרחוב של השוק.

אסף

פורסם

דבר ראשון, אני יודע שהסיכוי קלוש אבל לפני שאתה מוציא כסף על חניון, כדאי לך לעשות איזה סיבוב ואולי יתמזל מזלך ובדיוק מישהו יפנה מקום חניה חינמי (לי זה קרה פעם).

מעבר לכך, יש שם איזה מגרש חניה שתמורת סכום פעוט תוכל להחנות בו את רכבך בנוחות יחסית. אני לא יודע בדיוק איך קוראים לרחוב שבו נמצא המגרש, אוכל רק לומר לך שכדי להגיע אליו אתה צריך לעבור בפסאז' של דר' שקשוקה ולחצות כמה סמטאות עד שתגיע לכביש ראשי. בדיוק מולך החניון הזה נמצא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אסף בסוף לא היתי בשוק רמלה, שורה תחתונה אין כמו הירקות בשוק, ירקות עם טעם וכאלה שאין למצא ברשתות הגדולות.

הפעם זה יום כיף עם מישהי ואנחנו נחזור עם הרבה קניות (שלה) אז אני רוצה להחנות קרוב.

שוק או לא שוק, אם יש שם פרוזן יוגורט (תותים ומקופלת לבנה וחומה) אני מרוצה עד הגג

in the face

with a chair

פורסם

מנסיון שלי בקירבת הפישפוש לא צריך לחפש חניה, פשוט עומדים בכל מקום אפשרי שמשאיר מעבר לכלי רכב.

לא גוררים שם ולא ניתקלת יבחלוקת דוחות בכל אחד מהרחובות שנושקים לרחבת הפישפשוק

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה בעיה, אומנם יש לי צרפתיה קטנה וחמה אבל היא לא ממש חבוטה כדי להראות אומללה מספיק.

נסתדר משהו

in the face

with a chair

פורסם

תקשיב ותקשיב טוב.

יש שם פקחים צמודים לשוק ורק בגלל שהוא מהווה "משפך" מבתים ויפו לת"א,שים לב!

במו עיניי ראיתי איך גוררים מעת"י רכבים וגם נותנים דוחות.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

אתה יכול לחנות בחולות ליד משרד הרישוי הצבאי

זה מאחורי גל"צ לכיוון השוק, וממש קרוב עליו

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.

• תוכן חדש...