Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מזדה 323 2004 ויש לי 6 רמקולים אבל 2 שעל הדלתות האחוריות לא עובדים?

למה זה ? האם זה בגלל שהם לא מחוברים ולרדיו_דיסק אין מספיק כוח?

או שהם שבורים??

קניתי אותה באוטו סנטר

פורסם

אם קנית באוטו סנטר, אז סביר להגיע שהרכב הגיע מהשכרה או ליסינג.

אז עכשיו לשאלה שלך, למה הם לא עובדים?

כי הם לא שם.

בברכה, שי.

פורסם

יכול להיות שהם שרופים או לא מחוברים, הדרך היחידה לבדוק אם זה שרוף או לא זה לשים רמקול אחר.

גם תבדוק את הFADER ברדיו דיסק שלך, שים את הFADER על נטרלי (0 ברוב הרדיו דיסקים)

פורסם

שיחקתי בFADER וזה עדיין לא עוזר אבל לא נראה לי שהם שרופים כי המכונית הגיעה מאוטו סנטר והם עושים בדיקות לרכב לפינ שהם מוכרים כנראה שהם לא חיברו את ה2 האמצעים בגלל מחסור באנרגיה.

בכל מקרה כמה רמקולים יכול להחזיר רדיו דיסק? יש לי של קנווד אני לא זוכר מה הדגם אבל הוא לא קורא Mp3

פורסם

אין מנוס מלפתוח את הדלת, אם אתה לא יודע אל תעשה את זה סתם תהרוס פלסטיקים וכו', מה שיעלה לך הרבה כסף בסופו של דבר.

תוציא את הרמקול ותחבר אותו עם החיבורים הקיימים המחוברים ל-6*9 מאחורה.

אני עדיין בספק אם הם שם, אתה יכול לראות אותם, אבל לא לשמוע, מה שאומר - בעקבות היכרות עם אוטו-סנטר, שעד שלא תפתח את הדלת לא תדע "מה הולך" בפנים.

רוב הרדיו - דיסקים מסוגלים להחזיק 4 אלמנטים, וזאת משום שיש להם 4 ערוצי הגברה.

אתה יכול לוודא את עניין כך - תסתכל על הפאנל - מה רשום עליו 4X45, משהו באיזור?

ה-4 אומר שיש לך 4 ערוצי הגברה ברדיו דיסק, ואילו ה-45 אומר שההספק של כל ערוץ הוא 45W. ברוב המכשירים זה באיזור ה-18WRMS.

מקווה שעזרתי, שי.

• תוכן חדש...