Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוזלה בטסט לדיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי בעיתון השבוע שהחל מה 1.9.06 מוזילים את האגרה לדיזל ל 850ש"ח בתוספת לאגרת הרכב הרגילה.

לנו במשפחה יש פונטו דיזל שנת 2000 (אגב היא למכירה) ועשינו טסט לפני כחודש ושילמנו את האגרה הגבוהה ממקודם .

רציתי לדעת האם נקבל זיכוי על ההפרש שעומד בערך על כ- 700 ש"ח או שלא?

פורסם

מצטרף לשאלה. אני צריך לעשות טסט עד ה- 23.08.06 מה שאומר שבוע לפני ההוזלה. חשבתי להקפיא את הרשיונות יום לפני מועד הטסט האחרון ולחדשם יום לאחר שהתקנה תכנס לתוקף. השאלה היא האם באמת ברשיונות החדשים אני אשלם את המחיר החדש.

ואגב, אני לא רואה בעיה להגדיר תאריך מסוים שממנו מקבלים את הזיכוי היחסי של התשלום. הרי זה לא הוגן שאדם שצריך לשלם את האגרה ב - 31.08 ישלם 700 ש"ח יותר מאדם שישלם אותה ב - 01.09.

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

ומה קורה למי ששילם ב 30/8 ? או ב 25/8 ? זה אף פעם לא ייגמר. קובעים תאריך מסויים , ממנו חלים התאריפים החדשים וזהו. אם תדלקת אתמול מיכל דלק מלא והיום ירד המחיר , מישהו יתן לך זיכוי ?

לדעתי האישית בלבד ,גם אם תקפיא את הרישיון ותפשיר לאחר הוזלת המחיר , הרישיון עדיין יהיה אם המחיר הישן והיקר, כי מועד החידוש המקורי היה לפני הוזלת מחירים .

החוק לבטח יראה כך : "כלי רכב, אשר מועד חידוש רישיום הוא לאחר תאריך XXXX ישלמו אגרה YYYY ."

שוב פעם , זו רק דעתי ולא מידע בדוק .

ואל תשכחו , שמחירי הסולר יעלו בהתאם .

פורסם

אף פעם אין הוזלה מיידית, אין דבר כזה, ולא ניתן לעשות את זה, בתאריך הנ"ל מתחילה הוזלה הדרגתית שתושלם עד 2009.

פורסם
אף פעם אין הוזלה מיידית, אין דבר כזה, ולא ניתן לעשות את זה, בתאריך הנ"ל מתחילה הוזלה הדרגתית שתושלם עד 2009.

חברי היקר, ההוזלה של ה 700 ש"ח היא מיידית!

עד 2009 המחיר יושווה לאגרה המשולמת על רכב בנזין

פורסם

שלום.

ההוזלה באגרה השנתית לרכבי הדיזל באה במקביל להעלאה נוספת של 30 אגורות בגובה הבלו (המס) המוטל על הסולר. ההלעאה תיכנס לתוקף ב-1 בספטמבר.

פורסם

ההוזלה הזאת תופסת גם לגבי מסחריות?? , או טנדרים לצורך העניין??

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

היום דיברתי עם המוקד של משרד הרישוי. זה המקום הזה שמגיעים אליו על ידי חיוג למספר 1700-70-43-70 ואין להם שום קשר עם משרד הרישוי. הם נמצאים שם כדי לענות את התשובה "לא יודע" על 90% מהשאלות. ובאורך פלא, כאשר שאלתי אותם לגבי ההוזלה של האגרה במקביל להתייקרות של המס, תשובתם היתה אין לנו מידע בעניין זה.

שחר

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

טילפנתי היום למשרד התחבורה בטלפון 02-6663333. ענתה לי בחורה לא סימפטית במיוחד שאמרה לי לשלם את האגרה כמו ילד טוב ושאני אקבל החזר אם באמת זה יוזל. הודתי לה, ושאלתי אותה עם מי דיברתי, היא אמרה עם משרד התחבורה, שאלתי לשמה והיא סרבה לתת אותו ואמרה לי:

"אני לא אגיד לך כדי שזה לא יהיה על הראש שלי".

מה אני אמור להסיק מזה? שאין על מי לסמוך? שהיא סתם דיברה שטויות? שלא מפטרים אותה כי היא קיבלה קביעות?

צריך לדעתי לטלפן פעם נוספת ולהקליט את השיחה...

כמו כן, היא גם ציינה שהם לא יודעים כלום, ושהם שומעים על ההורדה במחיר כבר הרבה זמן...

שחר

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

• תוכן חדש...