Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו טווינגו- מערכת EASY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית אציין שעשיתי חיפוש בפורומים אבל לא ממש מצאתי תשובות...אודה לכם על תשובות או קישור לתשובה!! מכל הלב!

אז ככה:

טווינגו,שנת 96, מערכת EASY (תיקנו אותו פה ואמרו לי שזה לא נחשב לגיר רובוטי) מה אתם יכולים לספר? בעד או נגד? עלויות של תיקונים, בעיות נפוצות וכו'...כל מידע יתקבל באהבה ובברכה.

אציין גם שיש לי רישיון רק על אוטומטי (וכן,זה תופס גם חצי אוטומטי) כך שאני חוסכת לכם מראש המלצות על טווינגו ידנית...כמו כן, מצאתי טווינגו מדהימה (בגדול) מאזור יקנעם ואני מכ"ס ככה שאני לא רוצה לגרור את הבחור שמוכר כדי לגלות בבדיקה כל מיני עובדות שאני יכולה כבר לשמוע עליהן פה, בעזרתכן האדיבה...!

בקיצור- שווה לקנות או לא שווה לקנות?? ספרו לי על כל הבעיות של מערכת איזי- אני מחזיקה חזק!!!!

פורסם

מערכת הeasy בטווינגו מאפשרת העברה של הילוכים ללא שימוש בקלאץ'. את עדיין צריכה להעביר הילוכים בעצמך, וכדאי לבדוק מה זה אומר מבחינת החוק.

בנוגע למערכת עצמה, היא נחשבת לבעייתית, ורבים מסבים אותה למערכת ידנית מלאה, על מנת להימנע מהבעיות שהיא מייצרת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ברוכים הבאים לפורום. הטווינגו מכונית נדירה בארצנו, אז ככה שאם מצאת מכונית שמורה, שווה לך לנסוע רחוק ולקחת אותה. אני נסעתי מהקריות לתל אביב לטווינגו שמורה. אצלי גם ישנה מערכת איזי, נכון שהיא לא אמינה ברוב הרכבים. אבל גם המזל משחק . יש לא מעט טווינגו עם מערכת איזי והיא לא עושה בעיות אצל כולם , עובדה המכונית אצלי בת 11, עם המערכת הזאת ומקווה שזה ימשיך כך. בקשר לנהיגה צריך להתרגל כי זה לא בדיוק רק לעזוב את הגז ולשלב הילוך, צריך תזמון מדיוק , עם לא האוטו קופץ .ושמתרגלים זה כיף אדיר ( לי לקח כמה ימים)... בהצלחה

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

שלום,

אני עשיתי הסבה לפני שבוע מחצי אוטומט לידני והאוטו נוסע יותר טוב.

המלצתי לוותר על הטווינגו מאחר ואת אומרת שאין לך רישיון על ידני , במידה ויתעוררו בעיות בעתיד עם מערכת החצי אוטומט, לא ישתלם לך לעשות את התיקון (זה יעלה יותר מהאוטו) זאת הסיבה שכולם עושים הסבה לידני ברגע שמתעוררות בעיות ומאחר ואת לא נוהגת על ידני הייתי מוותרת...

• שנתיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...