Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השאלה היא האם אתה מתכוון להגביר את הרמקולים , אם כן לך על המורל , אם לא ההבדל לא כזה גדול.
ב2 האופציות שהצבת פה בדיון הייתי ממליץ לך לשדח את האלמנטים[ובכלל כל אלמנט נורמאלי] להגברה חיצונית [אין לך מושג כמה הבדל יש ,גם בחיבור אלמנט מקורי של הרכב להגברה חיצונית בסיסית].

בכ"א אני מניח שאין לך אלמנט באס מאחור ככה שאובלים עבורך הינם ברירת מחדל הטובה ביותר להשלמת החסר מפאת חוסר אולי בתקציב או בדרישות גבוהות מדיי.

בכ"א כנאמר פה ע"י קודמיי-מבין 2 האופציות הנ"ל לך בעיניים עצומות על המורל.צליל יותר חם ונאמן למקור מאשר הפיוניר.

בהצלחה...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לדעתי זה תלוי, אם אכן כמו שאני חושב אין לך סאב, אין בכלל שאלה לך על המורל, אבל מורל לא מוגברים לא שמעתי אז אני מצטער אני לא יודע כמה הם נצילים. אבל השאר פה יכולים להגיד אני בטוח.

אם יש לך סאב ואתה מחפש יותר עוצמה עם פגיעה באיכות לך על פיוניר.

רותם

פורסם

הבנתי אתכם... טוב הצלתם אותי מלקנות את הפיוניר...

בכל מקרה... רציתי לשאול שאלה נוספת ואחרונה :)

בהנחה שאני קונה את המורל 6X9...

יש לי גם קומפוננט קדמיים 480 וואט...

איך יישב איתם מגבר JBL 75.4? לא ישרוף משהו בטעות? :)

תודה

פורסם

המגבר הזה אמנם אגראסיבי בהגברתו ,אבל עם כיוונים נכונים אין שום סיבה לפגוע באלמנטים.

פורסם

יש לי שאלה:

80,120 RMS שכתוב פה, האם זה לכל אלמנט או שזה מתחלק ביניהם ככה שזה 40,60 RMS ??

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לא ,כל אלמנט הינו בעל ההספק הנ"ל ז"א 80/120RMS לכל אלמנט בהתאמה..

פורסם

אז זה אומר שאם יש לי מגבר 75X4 RMS ויש לי פיוניר כמו אלה שצוינו פה אז אני יכול לשים את המגבר על פול ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תאורתית כן,המגבר שלך ינוצל ע"י האלמנט בשיא תפוקת ההספק המירבית שהוא מסוגל לייצר.

פורסם

יש לי שאלה דומה ..

6על9 מורל או גי בי אל??

המגבר הוא המגבר המפורסם של גי בי אל 75.4

מה אומרים?

***מקדימה יהיו דוטקים עם אם טי 22

פורסם

אחי אני חושב שאם תשמע כל אלמנט רק אז תוכל באמת לדעת מה הכי טוב בשבילך.

אני אישית מאוד אוהב את מורל ואומנם גם שמעתי את הJBL והם טובים מאוד ללא ספק, אז שוב-האוזן שלך היא השופטת פה.

• תוכן חדש...