Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סט אפ חמוד אבל במחיר כזה אפשר להרכיב סט אפ יותר טוב לדעתי.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לעשות את העבודה זה יעשה, אבל המגבר הזה ממש חלש.

ישנם מגברים חזקים יותר וטובים לא פחות במחירים זולים יותר כמו הלייטינג אודיו B300.4 או המאק אודיו Z4200, אוריון 4004, רוקפורד P4004 ועוד'.

מחירם נע סביב ה900-1200 ש"ח.

סט קומפוננט אפשר למצוא במחירים דומים בתחום של 1000-1200 ש"ח כמו פוקאל V1,מורל דוטק,אינפיניטי קאפה,MB QUART ועוד שיעשו את העבודה נהדר.

וסאב חלש יחסית כמו קיקר C12+ תיבה או סאב דומה יעלה באיזור ה600-800 ש"ח ואתה מגיע לאותו תמחור רק עם מוצרים שלדעתי טובים יותר וכמובן מגבר חזק יותר.

under construction..

פורסם

אני לא מבין מה הולך שם

מגבר שנותן 35 אר אמ אס לערוץ

4 ערוצים ונותנים לו 5 אלמנטים

שזה אומר שישכנעו אותו לקנות גם מגבר לסאב...

שזה אומר שהוא יצטרך להוציא עוד כי זה לא מספיק...

שזה אומר שסתם בא להם לעבוד על אנשים לדעתי...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

מגבר ממש לא רציני .....אף אחד מהאלמנטים הנ"ל לא ינוצל בצורה טובה עם הספק כל כך נמוך של מגבר

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

אני לא מת על השילוב הזה, זה לקחת רכיבים בינונים ומטה ולחבר ביניהם ורק בגלל השם קיקר אתה משלם !

תחשוב לבד תרכיב לך סט ותגיע לרמה יותר גבוהה , זו דעתי.

פורסם
אני לא מבין מה הולך שם

מגבר שנותן 35 אר אמ אס לערוץ

4 ערוצים ונותנים לו 5 אלמנטים

שזה אומר שישכנעו אותו לקנות גם מגבר לסאב...

שזה אומר שהוא יצטרך להוציא עוד כי זה לא מספיק...

שזה אומר שסתם בא להם לעבוד על אנשים לדעתי...

לא קשור האחוריים מיועדים לעבוד עם הר"ד.

בקשר למגבר? נכון הוא חלש אפילו חלש מאוד.

בקשר לשאר הסאט אפ, בתקציב הנ"ל תוכל למצוא לפי דעתי סט-אפ יותר טוב

תסתכל על מה שכתב המפלצת הירוקה.

• תוכן חדש...