Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם הדוח הזה חוקי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם חבר שלי נתפס על מהירות בכביש לכיוון תל-נוף בדרך לגדרה הוא נסע בערך 125 130 נראה לי ככה ולפניו הייתה מאזדה סמויה תוך כדיי נסיעה והיה רק שוטר אחד בניידת עם ממל"ז והוא סימן לחבר שלי לעצור לאחר שחבר שלי עקף אותו האם זה קביל בבית המשפט לתפוס על מהירות תוך כדיי נסיעה? תודה לעוזרים

פורסם

שלום גם לך ויום נעים אני לא כל כך מבין מהתיאור שלך מה בדיוק קרה שם אולי זה בגלל שלא השתמשת בכלל בENTER שלא נדבר בכלל על סימני פיסוק למיניהם אנחנו נשמח לראות אותם בהודעות שלך בעתיד בהצלחה לחבר שלך

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

שזה היה ממלז?

נשמע לי מאד מפוקפק ... כי ממלז שוטר בטח שלא יכול להפעיל לבד תוך כדי נסיעה , מה גם שזה לא תקף

איך נראה המכשיר?

נשמע יותר כמו ואסקר

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

סביר להניח שחברך נמדד על ידי "וסקר"

וסקר הוא מכשיר חדש יחסית בארץ

המאפשר לשוטר למדוד את מהירות הנסיעה של רכב לפניו

על ידי מדידה של זמנים בין חפץ נייח לבין הרכב הנוסע

ולפיכך לחשב את מהירותו.

פורסם

ניידת שמפעילה וסקאר בד"כ נוסעת מאחוריך.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם

בקיצור - עד שלא נדע מה מדד אותו, איך, למה וכמה - לא תהיה לנו תשובה.

חוץ מזה, בארה"ב יש הגנה של ENTRAPMENT - "הדחה לעבירה" בעברית, ואולי כדאי לנסות אותה במקרה זה.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
בקיצור - עד שלא נדע מה מדד אותו, איך, למה וכמה - לא תהיה לנו תשובה.

חוץ מזה, בארה"ב יש הגנה של ENTRAPMENT - "הדחה לעבירה" בעברית, ואולי כדאי לנסות אותה במקרה זה.

גם בארץ יש את ההגנה הזאת, זה נקרא עיקרון הפרי האסור.

רק לא ברור לי כ"כ איך הוא קשור למקרה הנ"ל (או שזאת הייתה בדיחה..? :roll: וואלה. :D ).

• תוכן חדש...