Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אונו: פירוק דש-בורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, התחלתי לפרק את קונסולה האמצעית בדש-בורד, איכשהוא לא בא לה לצאת

פורק הפלסטיק למעלה (שכולל שעון, מגב אחורי וכו..)

ידית בורר הטמפרטורה פורקה, והחתיכת פלסטיק פורקה גם, שני הברגים בצד, חיפשתי אם יש עוד מקומות עם ברגים , ולא מצאתי.

אודה לעוזרים.

תמונות:

Picture 001.jpg

Picture 080.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

להמשך פרוק הקונסולה המרכזית (למה אתה מפרק אותה בכלל?) המשך כך:

1. מתחת ל 2 גלגלי הפעלת אורור וחימום יש יש ברג צלב קטן שיש להסירו.

2. כעת החלק הקשה: העזר בפנס תאורה ומתחת לדשבורד מצד שמאל של הקונסולה לכוון מעלה יש ברג צלב קטן המחבר את הקונסולה אל בית המע'. בעזרת מברג צלב דק וקצר הסר אות והשגח לא לאבדו.

3. והנה החלק הקשה ביותר: גם בצד ימין של הקונסולה, מתחת לדשבורד יש בורג כזה שיש להסירו אך אין אליו גישה כלל. הוראת היצרן אומרת לקדוח חור של כ 6 מ"מ בתוך תא הכפפות, בדופן השמאלי (שבדשבורד בתוך תא הכפפות) מול הבורג ואז דרך חור זה תוכל להכנס עם מברג צלב דק וקצת ארוך ולהסיר הברג. מנסיוני זה קצת קשה ולכן מגנט את קצה המברג למען הבורג לא יפול וכמו כן לפני זה פרק את מסגרת בית המאפרה (4 או 5 ברגי צלב) כך שמשם תוכל להאיר פנימה ולראות את הבורג ולכוון המברג אליו.

כמובן שיש אפשרות להקל על כל הפרוק הזה ע"י הסרה מוקדמת של כל הדשבורד.

אם תכתוב לי מס' פקס או דוא"ל אשלח אליך את תצלום אופן קדיחת החור בתא הכפפות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ידעתי שתעזור :)

אני לא רואה צורך לקדוח בדש בורד (תא כפפות), אין לי בעיה להנדס קצת את הדש בורד ולבדוק איפה יש ברגים,

אני יתן לך את מס' הפקס (והמייל) בפרטי, תודה !

עריכה: מצאתי תמונה , יש כאן מספר ברגים.

untitled.JPG

Suzuki Jimny

פורסם

פירקתי כבר שלוש פעמים. אם תוכל להסביר איפה נתקעת ומה בדיוק אתה רוצה להשיג בפירוק אוכל לעזור.

אגב כן צריך לקדוח ואני לא הצלחתי להחזיר את הבורג הזה למקום (פשוט נשבר לי אחרי זמן מה). גם הגישה לאותו בורג בצד השני קשה מאוד.

בעיקרון הכי כדאי לפרק דש כולו + כיסוי הגה ואז הגישה יותר נוחה.

שוב מה המטרה ואיפה נתקעת?

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

לנקות את הרדיאטור חימום, הוא כולו סתום, לנקות את פתחי האיורור ולסתום חתיכת פלסטיק שנשברה מבפנים, זה בערך מה שאני רוצה לעשות.

Suzuki Jimny

פורסם

ראשית, כל הכבוד לך על "האומץ"... לא נראה לי שהייתי מעיז לפרק את הדשבורד ללא הדרכה מוקדמת מעשית ברכב דומה.

דבר שני אם רדיאטור החימום נסתם אתה יכול לנקות אותו בלחץ, ע"י חדירת מים לצינורות שמחוברים לקיר האש מתוך תא המנוע. לי זה עבד מצויין.

פורסם
ראשית, כל הכבוד לך על "האומץ"... לא נראה לי שהייתי מעיז לפרק את הדשבורד ללא הדרכה מוקדמת מעשית ברכב דומה.

דבר שני אם רדיאטור החימום נסתם אתה יכול לנקות אותו בלחץ, ע"י חדירת מים לצינורות שמחוברים לקיר האש מתוך תא המנוע. לי זה עבד מצויין.

גיא, אני מעדיף לנקות מהיסוד.

מהתמונות, טרם הושלמה מלאכת הפרוק של הקונסולה ובהצלחה בהמשך.

לצערי לא, לא מצאתי עוד בורג שאפשר לפרק

האם יכול להיות שזה קשור לפלסטיק ל רסקור (בורר טמפ' ומהירות) והחוטים מתוחים?

Suzuki Jimny

פורסם
את תיבת מתגי המזגן (רסקור) אתה יכול לנתק מהקונסולה.

האם הסרת את 2 ברגי הצלב הקטנים הצדדיים שלמעלה מתחת לדשבורד? (בצד ימין ע"י הקדיחה בתא הכפפות).

אהלן רפי, אני לא מתכוון לקדוח בדש-בורד , אני יכול לראות מתחת לדש בורד ולחפש איפה יש ברגים ,

המזגן זה לא בעיה לנתק מהקונסולה (4 ברגים).

את ברגי הצלב לא הוצאתי עדיין, בפעם קודמת שהוצאתי עדיין הדש- נשאר במקומו.

Suzuki Jimny

פורסם

טיסן - כפי שאמרתי אין לי בעיה לעזור אשמח אם תרצה גם בפרטי פשוט אני לא מיבן מהתמונות באיזה שלב אתה בפירוק, למרות שנראה שהוא מתקדם.

STIO - זה אחד מהדברים שממש אין מה לחשוש מהם, אני עשיתי את זה בלי לחשוב פעמים ואני לא משהו בדברים טכנים (טוב, אז איבדתי איזה 17.5 ברגים בדרך... :oops: )

צביקה

...Carpe Diem

• תוכן חדש...