Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בעניני משטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם היום בשעה 12 בערך נסעתי בכפר סבא ומאחורי הופיע ניידת משטרה אחרי 2 פניות השוטר מסמן לי לעצור בצד. עצרתי ונתתי לו רישיונות ותעודת זהות ואז השוטרת שלידו אומרת לי "תגיד לי לא חבל על הנקודות שאתה הולך לקבל אתה נהג חדש".אז שאלתי אותה למה נקודות מה עשיתי והיא ענתה שעברתי ברמזור אדום(לא צהוב או מהבהב אדום),הסברתי לה ולשוטר שאיתה שזה לא יכול להיות ושאני בטוח שעברתי בירוק והשוטר רשם את כל הפרטים ואמר לי שעוד 30 יום אני יקבל זימון לדין ודוח

עכשיו שני השוטרים היו די חדשים בתפקיד וכששאלתי איפה עברתי באדום אז היא אמרה לי איפה ושהם כמעט נכנסו בי וגם איזה נהג מונית ראה אותי.שחבר שלי להיה איתי באוטו שאל את השוטר איזה נהג מונית ראה אותנו אז הוא בכלל לא ידע על מה מדובר ואמר:"איזה נהג מונית"אחרי שהמשכתי ליסוע חבר שלי אמר לי שהוא ראה את השוטרים צוחקים ומחייכים ביניהם.\

מה אני יכול לעשות בנדון

אני יודע שעברתי באור ירוק!!

Turning gasoline into adrenaline,one gallon at a time

פורסם

חארטה בארטה. לא תקבל כלום. אתה יכול לישון בשקט.

אם הם לא הביאו לך משהו ביד (שים לב לאלגוריה) אתה יכול להירגע.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
שלום לכולם היום בשעה 12 בערך נסעתי בכפר סבא ומאחורי הופיע ניידת משטרה אחרי 2 פניות השוטר מסמן לי לעצור בצד. עצרתי ונתתי לו רישיונות ותעודת זהות ואז השוטרת שלידו אומרת לי "תגיד לי לא חבל על הנקודות שאתה הולך לקבל אתה נהג חדש".אז שאלתי אותה למה נקודות מה עשיתי והיא ענתה שעברתי ברמזור אדום(לא צהוב או מהבהב אדום),הסברתי לה ולשוטר שאיתה שזה לא יכול להיות ושאני בטוח שעברתי בירוק והשוטר רשם את כל הפרטים ואמר לי שעוד 30 יום אני יקבל זימון לדין ודוח

עכשיו שני השוטרים היו די חדשים בתפקיד וכששאלתי איפה עברתי באדום אז היא אמרה לי איפה ושהם כמעט נכנסו בי וגם איזה נהג מונית ראה אותי.שחבר שלי להיה איתי באוטו שאל את השוטר איזה נהג מונית ראה אותנו אז הוא בכלל לא ידע על מה מדובר ואמר:"איזה נהג מונית"אחרי שהמשכתי ליסוע חבר שלי אמר לי שהוא ראה את השוטרים צוחקים ומחייכים ביניהם.\

מה אני יכול לעשות בנדון

אני יודע שעברתי באור ירוק!!

הם סתם מנסים להפחיד אותך,

תגיד לי באיזה שעה זה היה בערך?

והשוטרים,השוטרת הייתה עם מדים והשוטר עם חולצה שחורה שרשום עליה "משטרת ישראל"?

אהה ואם שמת לב לשוטרת קוראים במקרה דיינה?

אני שואל כי אני גם מכפר סבא

יום טוב,

חנן

פורסם

לא קיבלתי כלום

ולחנן אני חושב אבל לא שמתי לב איך קוראים להם אבל אני זוכר שהבחור היה בלונדיני עם קוצים והבחורה עם שער חום מתולטל

Turning gasoline into adrenaline,one gallon at a time

פורסם

טעות. יש אפשרות להגיש דו"ח על סמך הפרטים שנרשמו, גם אם הסיכויים לכך אפסיים.

לדעתי אפשר להמשיך לישון בשקט - אם יגיע הדו"ח, חזור אלינו ונייעץ לך מה הלאה. כרגע אין צורך לעשות שום דבר.

פורסם

כמו ששמר כתב.

לפי התיאור שלך הם ככל הנראה מתנדבים, יש כאלה שמחלקים דוחות בפנקס המהולל - שאתה מקבל את הדוח ביד, ויש כאלה שרושמים דוחות על "דוח פנימי". ולפעמים זה מגיע לבית.

דעתי, אתה יכול לישון בשקט.

פורסם
עכשיו שני השוטרים היו די חדשים בתפקיד...

שהמשכתי ליסוע חבר שלי אמר לי שהוא ראה את השוטרים צוחקים ומחייכים ביניהם.

1. איך בדיוק ידעת שהם חדשים בתפקיד ?

2. אתה לא ממש מצפה שהם יהיו עצובים אחרי שהם נותנים דו"ח (אם בכלל).

אין צורך להרגיש כאילו הם התבדחו עליך.

בכל מקרה, אין ממש מה לעשות. אם לא תקבל דו"ח בדואר, הרווחת. אם כן, אני לא יודע כמה משמעות יש ל"עד" שלך במשפט מול שני שוטרים.

פורסם
לא קיבלתי כלום

ולחנן אני חושב אבל לא שמתי לב איך קוראים להם אבל אני זוכר שהבחור היה בלונדיני עם קוצים והבחורה עם שער חום מתולטל

כן,זה הם

הם היו אתמול פעמיים בשכונה שלנו

פעם אחת בגלל איזה אחת שהשתגעה פה

ופעם שניה בגלל שהשכנה חסמה לנו את החניה והיה בלאגן

בקיצור אין לך מה לפחד, הם נראים לי מתנדבים בכלל

יום טוב,

חנן

פורסם

תודה לכולם

יניב הם פשוט נראו צעירים מאד ויש הבדל בין להיראות מאושרים ובין לצחוק לך בפנים

בכל מקרה הרגעתם אותי מאד

קובי.