Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלן חברים.

אז ככה לאחר שרכשתי את רכבי החדש הלכתי לקנות (עוד לפני תיקוני הצבע והפח..) 2 רמקולים של פיוניר 260 וואט ,40 וואט rms (וואלה לא צריך יותר, אופל קורסה קטנה ולא מאלה שרוצה להחריש אוזניים אז בהחלט מספיק) וקניתי גם רדיו דיסק פיוניר את ה- 4850 שגם אחלה דבר , ממש מרוצה ממנו.

עכשיו ככה, המגבר שהיה לי ברכב שנשאר לי כבר גמר את הקריירה , 10 שנים והסאונד לא בדיוק כמו יין שהשתבח עם השנים לכן אני מחליף אותו. רציתי לדעת איזה מגבר אני צריך בשביל שיחזיקו לי באיכות טובה את הרמקולים האחוריים וגם שיחזיקו לי סאב . עכשיו רציתי לדעת אם בשביל זה מספיק מגבר 2 ערוצים?

למיטב ידיעתי ערוץ אחד מתחבר לרדיו וערוץ לסאב((?)) תקנו אותוי אם אני טועה ובאותו הזמן אם תוכלו להגיד לי מה אני צריך לחפש אני גם אעשה זאת. מאחר ואני מבין בסאונד וחיבורים אבל שזה מגיע לרכב לא יודע ולא מכיר מה אני אמור לחפש לעניין הזה.

תודה על העזרה ושיהיה לנו שבוע שקט.

עידןץ

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם
הלן חברים.

אז ככה לאחר שרכשתי את רכבי החדש הלכתי לקנות (עוד לפני תיקוני הצבע והפח..) 2 רמקולים של פיוניר 260 וואט ,40 וואט rms (וואלה לא צריך יותר, אופל קורסה קטנה ולא מאלה שרוצה להחריש אוזניים אז בהחלט מספיק) וקניתי גם רדיו דיסק פיוניר את ה- 4850 שגם אחלה דבר , ממש מרוצה ממנו.

עכשיו ככה, המגבר שהיה לי ברכב שנשאר לי כבר גמר את הקריירה , 10 שנים והסאונד לא בדיוק כמו יין שהשתבח עם השנים לכן אני מחליף אותו. רציתי לדעת איזה מגבר אני צריך בשביל שיחזיקו לי באיכות טובה את הרמקולים האחוריים וגם שיחזיקו לי סאב . אם תפרט איזה רמקולים אחוריים יש לך ואיזה סאב יש לך תוכל לקבל תשובה איזה מגבר אתה צריך עכשיו רציתי לדעת אם בשביל זה מספיק מגבר 2 ערוצים? כדי לחבר 2 רמקולים אחוריים וסאב, כפי שאתה מעוניין, אתה תיצטרך מגבר 4 ערוצים, 2 ערוצים לרמקולים האחוריים ו - 2 ערוצים שיחוברו בגישור לסאב.

למיטב ידיעתי ערוץ אחד מתחבר לרדיו וערוץ לסאב((?)) תקנו אותוי אם אני טועה ובאותו הזמן אם תוכלו להגיד לי מה אני צריך לחפש אני גם אעשה זאת. מאחר ואני מבין בסאונד וחיבורים אבל שזה מגיע לרכב לא יודע ולא מכיר מה אני אמור לחפש לעניין הזה.

תודה על העזרה ושיהיה לנו שבוע שקט.

עידןץ

idb1,

חבל שקודם רכשת ציוד ורק אח"כ אתה מתייעץ. אני הייתי ממליץ לך להחליף את הרמקולים הקדמיים שרכשת בסט קומפוננט איכותי, אם יש לך סאב מה טוב ואם לא, הייתי ממליץ לך לרכוש סאב. מכיוון שהרכב שלך קטן יחסית הייתי מוותר על הרמקולים האחוריים, אין צורך בהם. כמו כן אני ממליץ לך שתקנה מגבר 4 ערוצים ש - 2 ערוצים שלו יתחברו לקומפוננטים ו - 2 ערוצים נוספים של המגבר יתחברו בגישור לסאב. מכיוון שלא ציינת כמה כסף אתה מעוניין להשקיע במערכת ומכיוון שלא ציינת את סוגי המוסיקה שאתה שומע ואת גוון הצליל שאתה אוהב לישמוע, לא הפנתי אותך למוצרים ספציפיים אלה כתבתי לך את דעתי באופן כללי.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אוקיי קודם כל תודה רבה על העזרה והרצון לעזור.

אני יפרט את מה שיש לי טוב יותר : יש לי כמו שאמרתי כבר בנרכש 2 רמקולים 260 וואט 40 וואט rms במדף האחורי של הרכב ועוד 2 רמקולים קידמיים של פיוניר גם כן 100 וואט וזוג טוויטרים פיוניר (הרמקולים הקידמיים והטוויטרים עדיין מהמערכת שהייתה כבר מצויה ברכב ומצבם טוב מאוד).

כל זה כרגע מחובר בישיר כרגע לרדיו דיסק פיוניר DEHP 4850.

אני מעונין לרכוש מגבר בכדי להגביר את הרמקולים האחוריים כמובן וכמו כן לחבר סאב בזוקה אם אני לא טועה 600 וואט.

התקציב שלי לא עומד על סכום גבוה מאחר ואני לא רוצה ליצור דיסקוטק באוטו אבל בהחלט שישמעו טוב גם בדציבלים גבוהים.

כעקרון כל הרכב כבר מחווט מאחר וכבר הייתה מערכת ברכב. מה שעובר מהרדיו דיסק לאחורי הרכב זה כבר הכבלים של rca למגבר ועוד חיווט מוכן ל-2 רמקולים אחוריים (מה שכמובן אני לא צריך להסביר לאנשים שמבינים יותר ממני בעניין).

בחזרה לתקציב, לא משהו שיעלה על 500 -600 שקל (כולל משלוח :) והמטרה שישמעו כמובן טוב בצורה המירבית יחסית לרמקולים שכבר מצויים אצלי ולמגבר שאקנה.

ולגבי המוסיקה שאני שומע שלו? החל בפינק פלויד ועד אלקטרוני ולא פוסח על האוסים קצת וכאלה :)

שוב תודה על העזרה.

פורסם

במשך למה שרשמתי (איך אפשר לערוך הודעות כאן בכלל?!) הסאב הוא 300 וואט .

מצאתי כמה מגברים זולים כמו ה saga 4400 והmosfet ry 1000 במחירים זולים.

כמובן שידוע לי שאלו הם מגברים זולים אך כמו שאמרתי אין לי רצון לקנות משהו בסדר גודל של 1000 שקל.

פורסם

למצוא מגבר 4 ערוצים טוב , בהרבה פחות מ1000שח, לדעתי זו משימה כמעט או בכלל בלתי אפשרית.

מעבר לכך, הייתי ממליץ על הגברת (חיבור המגבר) לסט הרמקולים והטוויטרים הקדמי ולסאב, ולא לרמקולים האחוריים, זאת לצורך יצירת במה קדמית סבירה ככל שניתן בהתאם לנתונים שאתה מוסר כאן.

יש לבצע כיוונים נכונים, לדאוג לקוטביות נכונה, ולבסוף, לוודא שהבמה הקדמית אכן ברמה הטובה ביותר שניתן להוציא מהפריטים שיש ברשותך.

את הרמקולים האחוריים, חבר לHI_POWER של המכשיר (יציאות המכשיר המקוריות)

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...