Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני חושד שיש לי בעיה עם המחשב ניהול מנוע. אם אני מנתק אחד מהחיישנים ומניע את הרכב נורה של תקלה לא נדלקת, למרות שכשאני נותן סוויץ היא כן נדלקת. מנוע גם לא עובד עגול למרות שהוא מחזיק סל"ד יציב, צריכת דלק 1:7-8 בעירוני. מה אתם חושבים?

Ford Focus 1.6 2002

פורסם

כשמחשב נהול המנוע מזהה תקלה כלשהיא אז הוא עובר למצב "עבודה בחרום" בה הוא נותן ערכים ממוצעים של הצתה והזרקת דלק ולכן המנוע קצת מזייף, צורך יותר דלק ומקרטע כי מצב זה נועד לאפשר המשך נסיעה עד למוסך.

מוזר שנורת התקלה אינה נדלקת כשחוטי החיישן (איזה?) מנותקים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

חבר יקר זאת לא אינדיקציה.. נורית תקלת מנוע דולקת למספר שניות בפתיחת סוויץ וזאת לביקורת עצמית .מחשבי ניהול מנוע מחולקים לדורות עפ' מערכת הניהול (OBD)ולפי החמרות בזיהום האויר . המחשב של הרכב שלך צריך לבצע מספר מחזורי אבחון(עצמי) בשביל לזהות את התקלה וכמובן חשוב מאוד איזה חיישן נותק ומה חשיבות המדע שהוא מספק האם הוא עקרי או משני. ישנם חיישנים שרק לאחר סיום מחזור עבודה מלא, המחשב יכנס למצב ספירה מחזורית ולאחר שהוא יאמת בשנית את התקלה רק אז הוא ידליק מנורת תקלה. הזמן הזה הוא לערך 15 עי' ביצוע נסיעת מבחן בצורה מסויימת של פעולת חימום ,סרק ושיוט.

למרות שברכבים הצרפתיים תקלות מחשב הם לא דבר נדיר, הפעם אני חושב שלא כדי לקפוץ גבוה מדי.

לגבי פעולת המנוע לצערי מוסכים בארץ לא כלכך מודעים לטיפולי מנע ויתכן שכל הבעיה שלך היא נקויי בית מצערת ותאום מנוע לאחר מיכן,זאת כדי להחזיר את האדפתציה של המחשב למצב התחלתי ללא "מפות תיקון".

מקווה שהתשובה ענתה לשאלה שלך שבת שלום.

*נמחקה פרסומת עצמית, להמשך פרסום נא לפנות להנהלה*

בברכה !

KamiTech

• תוכן חדש...