Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברומא (ת)נהג כרומאי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברה במוחי מחשבה, הרי אנחנו חיים במדינה שהחוקים בה אינם חלים על כולם, אני לא מכליל אבל לפחות בכביש לדוגמא : נהגי מוניות, נהגי אוטובוסים, נהגי מוניות שירות, ערסים, בעלי מכוניות יקרות וכדומה...

בוא ניקח חוק פשוט כמו "לשמור על הימין", הנהג הישראלי לא ממש מודע לחוק הזה וגם אם מודע יכול להיות שזה לא ממש מעניין אותו.

אני חשבתי שאולי דווקא במקום לנסות לתקן אותם ולהתעצבן מחוסר "שיתוף הפעולה", אפשר פשוט להיות כמוהם - לעקוף מימין לסוע שעות בנתיב השמאלי בלי שום התחשבות וכו'.

אולי אז יהיו חוקים "ברורים" לא על הנייר אלא בין נהג לנהג.

בקיצור אולי "השינוי" לא ממש מתחיל בך אלא לא מתחיל בכלל ותתחיל להשלים עם זה.

אני משוכנע שישנם עוד חוקים כאלה שהנהג הממוצע לא שם עליהם אתם יכולים להוסיף.

אנני רומז שאנחנו צריכים מרגע זה להתנהג בצורה הזאת וחוקים הם חשובים ולא נועדו בכדי לשבור אותם, אבל אני חושב שזוהי נקודה למחשבה.

דניאל

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אישית ...אותי זה ממש מצחיק ... אבל כל בוקר בצורה קבועה מהרצליה לצריפין אני שומר על הימין ..... ותמיד!!!!! תמיד!!!! זה הנתיב הכי מהיר ... גם בפקקים עצמם כולם מרגישים איזה צורך עז לעבור לשמאלי :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עכשיו הסתבכת איתי, ואני לא בטוח שלא ידעת את זה מראש כשכתבת את ההודעה :D

מזל של המקלדת שלי שאני צריך לצאת עכשיו מהבית. בפעם הבאה.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

עברה במוחי מחשבה, הרי אנחנו חיים במדינה שהחוקים בה אינם חלים על כולם, אני לא מכליל אבל לפחות בעולם הפשע לדוגמא : סרסורים, נרקומנים, גנבים, ערסים, סוחרי סמים וכדומה...

בוא ניקח חוק פשוט כמו "אל תגנוב", הפושע הישראלי לא ממש מודע לחוק הזה וגם אם מודע יכול להיות שזה לא ממש מעניין אותו.

אני חשבתי שאולי דווקא במקום לנסות לתקן אותם ולהתעצבן מחוסר "שיתוף הפעולה", אפשר פשוט להיות כמוהם - לגנוב מחנויות מכולת, לחטוף תיקים של קשישות בלי שום התחשבות וכו'.

אולי אז יהיו חוקים "ברורים" לא על הנייר אלא בין פושע לפושע.

בקיצור אולי "השינוי" לא ממש מתחיל בך אלא לא מתחיל בכלל ותתחיל להשלים עם זה.

אני משוכנע שישנם עוד חוקים כאלה שהפושע הממוצע לא שם עליהם אתם יכולים להוסיף.

אנני רומז שאנחנו צריכים מרגע זה להתנהג בצורה הזאת וחוקים הם חשובים ולא נועדו בכדי לשבור אותם, אבל אני חושב שזוהי נקודה למחשבה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה שרוני ניסה להגיד זה שהוא קרא את ההודעה שלך הוא היה :shock: ולכן הוא הגיב בצורה :twisted: שאולי תגרום לך להבין כמה הרעיון :screwy: .

בקיצור הרעיון רע. מ-א-ו-ד. המטרה שלך צריכה להיות הפוכה. אולי אם אני אתן כל פעם למישהו שמאותת להיכנס לנתיב שלי, פעם הבאה שהוא יראה מישהו מאותת הוא יתן לו להיכנס וככה לאט לאט משהו יזוז. לא יזוז? לפחות ניסית.

פורסם
זה מה שנקרא

"אם אתה לא יכול להילחם בהם, תצטרף אליהם"

:evil:

אוטו כחול כבר יש לך :D עכשיו רק נותר להלביש אותך בכחול לתת לך צ'אקאלאקה ותעודת חבר מועדון :lol:

פורסם
מה שרוני ניסה להגיד זה שהוא קרא את ההודעה שלך הוא היה :shock: ולכן הוא הגיב בצורה :twisted: שאולי תגרום לך להבין כמה הרעיון :screwy: .

בקיצור הרעיון רע. מ-א-ו-ד. המטרה שלך צריכה להיות הפוכה. אולי אם אני אתן כל פעם למישהו שמאותת להיכנס לנתיב שלי, פעם הבאה שהוא יראה מישהו מאותת הוא יתן לו להיכנס וככה לאט לאט משהו יזוז. לא יזוז? לפחות ניסית.

הבנתי את רוני ... :? ואת כוונתו שהאמת צודקת כי חוק זה חוק ולא משנה אם הוא לשמור על הימין או לא לגנוב.

אבל אני לא בטוח שהרעיון רע מ-א-ו-ד כאילו אתה בתור נהג צריך להתאים את עצמך לתנאי הדרך ומה לעשות אבל הנהגים הם חלק מתנאי הדרך - משמש אתה צריך להתאים את עצמך אליהם.

פורסם

הבנתי את רוני ... :? ואת כוונתו שהאמת צודקת כי חוק זה חוק ולא משנה אם הוא לשמור על הימין או לא לגנוב.

אבל אני לא בטוח שהרעיון רע מ-א-ו-ד כאילו אתה בתור נהג צריך להתאים את עצמך לתנאי הדרך ומה לעשות אבל הנהגים הם חלק מתנאי הדרך - משמש אתה צריך להתאים את עצמך אליהם.

אתה לא מבין אז את הפרוש של "להתאים את עצמך". להתאים את עצמך במצב כזה הוא לנסות ולנהוג בצורה הבטוחה והחוקית ביותר, תוך סיכון עצמי/סביבתי הנמוך ביותר האפשרי - זאת במגבלות שמכתיבה לך הסביבה.

על ידי נהיגה מסוכנת ועבריינית כמו "כולם" (המרכאות לא סתם שם), אתה רק עושה את המצב ליותר גרוע.

פורסם

אתה לא מבין אז את הפרוש של "להתאים את עצמך". להתאים את עצמך במצב כזה הוא לנסות ולנהוג בצורה הבטוחה והחוקית ביותר, תוך סיכון עצמי/סביבתי הנמוך ביותר האפשרי - זאת במגבלות שמכתיבה לך הסביבה.

על ידי נהיגה מסוכנת ועבריינית כמו "כולם" (המרכאות לא סתם שם), אתה רק עושה את המצב ליותר גרוע.

או קיי יכול להיות שאני טועה ואין זו צורה להפוך את העולם למקום טוב יותר :wink:

אבל להתאים את עצמך לתנאי הדרך לפעמיים אינה כולל צורך לעבור מישהו מהימין ?

פורסם

אני בד"כ נמצא בימין ועוקף מהימין - מעדיף מאשר לשבת למישהו על התחת ולהבהב.

אבל היום יצא לי לחשוב על זה - ולמצוא את היתרון של לנסוע בימין (חוץ מהיתרונות הידועים).

לפי דעתי - הנהגים התקועים בשמאל לא עוברים עבירת תנועה אחת, אני טוען שהסיכויים שהם גם אינם מסתכלים במראות או עסוקים בדיבור בפלאפון וכו'- הינם גבוהים!

ולכן כאשר אני עוקף מהימין בנסיעה מהירה ממושכת וזורמת - אז יש לי גם עסק עם אנשים שרואים אותי ומודעים לקיומי על הכביש.

(אין צורך להבהיר שאני שונא את הקומבינות האלה על הכביש והייתי מעדיף את השמאל ריק.)

נשמע הגיוני, לא?

La Bellezza Non Basta

פורסם

לגבי ההודעה הקודמת שלי - אנשים טובים כבר עשו את העבודה בשבילי - תודה להם.

דניאל ,נראה שאתה מבין למה אין לך לגיטימציה לעבור על החוק. אני רוצה להדגיש שגם אין לך לגיטימציה להיות "חרא" בגלל שנהגים אחרים היו איתך "חארות", בלי קשר אם הם/אתה עוברים על החוק. אני מקווה שאתה מבין גם למה זה.

לגבי עקיפה מימין, זה בעיה גדולה של המדינה שלנו, שלא קיימת בפני עצמה אלא נובעת מזלזול בחוק אחר שמחייב לא להימצא בנתיב השמאלי אלא לצורך עקיפה. אני יודע שכל מיני ועדות בכנסת דנו בבעיה (של הנתיב השמאלי, לא של עקיפה מימין), וכרגיל לא יצא מזה שום דבר טוב. חוצמזה העניין נופל כרגיל בגלל שהמשטרה לא אוכפת שום דבר כמעט חוץ ממהירות, שזה קל.

בעניין הזה כל ההגיון והנסיון להיות 'בסדר' לא עוזרים, כי לפעמים מישהו פשוט 'נרדם' בנתיב השמאלי ולא יעזור כמה שתהבהב, תצפור ותחכה שירד. הפתרון היחיד זה לעבור לנתיב ימני. זה עדיין לא אומר שמותר לך לזגזג בין מכוניות. מישהו תקוע בשמאלי ? תן לו זמן וסימנים לרדת. לא ירד ? צא לאט לימני ותישאר שם עד שאתה צריך לעקוף שוב.

עדיין, לעבור מישהו מימין זה רחוק מאאאאד מההודעה שאיתה פתחת את הת'רד.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

אני מניח שאני הולך לגרום לכמה תגובות חריפות על ההודעה שלי, אבל אני אקח את הסיכון בכל זאת :wink:

את אלה שממש שמים *** על החוק של נסיעה בצד ימין וגם מעקבים אותי כאילו בכוונה, ז.א. לא עונים לבקשה ע" היבהוב באורות לזוז ולתת לי לעבור מכל סיבה שהיא - לעשות לי "דווקא", לעקב אותי כי הם חושבים שהם נוסעים במהירות חוקית ואני יכול "לקפוץ להם" או כל דבר אחר, אז אני פשוט מוצא הזדמנות, איך שהוא עוקף אותם, נעמד לפניהם ומתחיל ללחוץ על בלמים כדי להאיט אותם עד לעצירה מוחלטת וכך כמה פעמים עד שהם חוזרים לימין. פעם הבא הם כבר לא יעשו זאת לאף אחד...

אני בעד "ללמד" נהגים כאלה. מה לעשות אם יש כאלה שאוהבים ללמוד בדרך הקשה...

מתי - אלפא 90 3.0 V6

• תוכן חדש...