Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למחשבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב התקנתי את הפאץ' הזה נגד הבלבול מוח של מייקרוסופט לגבי מקוריות המוצר .

כשאני מנסה לעדכן את הווינדוס עולה לי בעיה עם הדף של העדכון .

אני לא מצליח לעדכן בקיצור .

יש איזושהי אופציה אחרת לעדכן את ווינדוס או לפחות להתקין את sp2 ?

ים long time no

פורסם

תצלם את הדף עם הבעייה ותעלה לפה נעזור לך.

שיטה נוספת להתין את SP2 הוא פשוט לאפשר הורדה אוטמוטית של עידכונים, עם הזמן גם SP2 ירד.

פורסם

מאוד פשוט,

פתח אי מיול, תרשום WINDOWS UPDATE בקדמיליה,

תוריד את כל מה שמסומן בכחול ולא עולה על 1 מגה, חלקם עובדים חלקם לא, ותנסה.

פורסם

הווינדוס לא מפסיק להתקין לי את עדכון kb842773 שזה עדכון של BITS אני מתקין אותו אבל כל שניה הוא מעלה לי שוב את ההתקנה של העדכון .

ים long time no

פורסם
אין שום דרך אחרת לעבוד היום עם ווינדוס אלא אם כן הוא מעודכן .

הבנתי שיש טלאי שמבטל את הבעיה עם זה שהווינדוס לא מקורי ומיקרוסופט לא מאשרים לך לעדכן את הווינדוס . אני חייב את הטלאי הזה אני לא יכול לעבוד ככה

לפני שהתקנתי VISTA עבדתי 3-4 שנים עם WINDOWS XP PRO ללא עדכון אחד ממייקרוסופט.

האבטחה הייתה ככה: ראוטר חיצוני (פיירוול מובנה), פיירוול פנימי (SYGATE) ואנטי וירוס של נורטון.

המחשב עבד במהירות וללא שום בעיות, הכל עבד מצוין.

כשמייקרוסופט עשו עסקות עם כמה חברות שיוציאו תוכנות מבוקשות שבלתי אפשרי להפעילן ללא SP2 התחילו הבעיות האמיתיות שלי. יש לי רשיון חוקי אבל תמיד ידעתי שאסור להוריד עדכונים ממייקרוסופט, זה לא מועיל (במיוחד לי, העדכונים נועדו לתקן בעיות אבטחה בעיקר, והמחשב שלי מאובטח בצורה טובה מאוד), זה בסה"כ מאיט את המחשב בצורה מחרידה. הורדתי את ה SP2 ומאז המחשב שלי לא זז, מליוני באגים וכו'. עברתי לVISTA ULTIMATE, למרות שזוהי גרסאת בטא, מתנה משמיים הוינדוס הזה. מהיר (מאוד), קל לשימוש, מאובטח בצורה מדהימה, גרפיקת תלת מימדית (WINDOWS AERO), בקיצור חוויה אחת גדולה (חוץ מבאגים נדירים, בכל זאת זוהי גרסאת בטא, וללא ספק יוצאת דופן מהגרסאות האחרות מבחינת הבאגים).

ד"א יצא לי להשתמש במערכות של חברים ללא רשיון חוקי, וה WINDOWS GENUINE הזה משגע להם את החיים, העניין הוא שכל שבוע באמת יוצא קראק, אבל איתו גם יוצא UPDATE חדש שמבטל את הקראק. קנו רשיון\שדרגו ל VISTA BETA.

פורסם

מי שלא מוריד את העדכון הזה גם לא יצטרך שום קראק, זה הבעיה בעדכונים אוטומטים, זה מוריד גם מה שלא רוצים ובסוף נדפקים. על טעויות משלמים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מה דרישות המערכת הזאת?

אני לא רוצה לשדרג/להחליף את המחשב כל שני וחמישי, סה"כ מחשב פנטיום 4 1800

ישן אומנם (הבורד די חדש, אבל מדגם ישן...כי ככה זה שאין כסף אז קונים משהו זול ואמין יחסית טפו טפו)

חצי ג'יגה זכרון..

ומתאים מאוד לצרכים שלי...

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מקס, אתה יכול לפרט לגבי מערכת המחשב שלך?

מה ההערות החיוביות והשליליות שלך לגבי הבטא של ויסטה?

אני לא רוצה להתקין בגלל שזה בטא, אין לי כוח לשגיאות לא צפויות כשאני צריך מחשב אמין.

פורסם

אני הסרתי את ויסטה לפני יומיים, כמובן שהתקנתי במחיצה נפרדת וחדשה, כדי שאוכל למחוק אותה מיד עם הופעתן של תופעות "ביל" למיניהן.

פורסם

גם לי יש 1.8 חצי גיגה זיכרון

XP PRO רץ יפה מאוד! אין לי תופעות ביל ואין לי תופעות בכלל חוץ מוירוס מעפן שטופל

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

המחשב שלי חזק מאוד, אבל התקנתי כבר מערכת ויסטה על מחשבים חלשים יחסית (1600MHZ), אם יש לכם מערכת חלשה, תהנו ממהירות, יציבות (קצת פחות בגרסאת הבטא), ופונקציות חדשות ושימושיות.

העניין הוא שהשיפור העיקרי מבחינת גרפיקה הוא מערכת הWINDOWS AERO שעובדת רק בכרטיסי מסך חזקים.

אני לא ממליץ למשתמש הביתי הרגיל (זה שאין לו ידע רב במחשבים) להשתמש בויסטה כרגע, במיוחד לא בגרסאת הULTIMATE.

חוץ מזה מי שהתקין כרגע ויסטה והיא לא עובדת לו טוב זה בגלל שאין לו תאימות לדרייברים (לא באשמת מיקרוסופט) או שהוא לא מצליח להגדיר את הוינדוס בצורה הכי טובה. אל תקפצו ישר ותגידו שהויסטה לא עובדת מספיק טוב ומחקתם אותה כי היא חרא. אתם מוזמנים לבוא אלי ולראות איך הויסטה עובדת אצלי, והתגובה שלכם תהיה לא פחות מ"מערכת מדהימה, מהירה וקלה לשימוש".

תחכו ל2007 בקיצר שתצא המערכת ותתקינו את הגרסה שמתאימה לכם, אלא אם כן אתם סקרנים ובעלי ידע חזק במחשבים.

פורסם
... אלא אם כן אתם סקרנים ובעלי ידע חזק במחשבים.
הכל טוב ויפה..אבל לא היבנתי מה צריך להיות חזקים במחשבים..זו כולה מערכת הפעלה עם ממשק דיי ידידותי למשתמש שצריכה כמה קליקים וזהו...

ע'פ התיאור שלך אדם שיכול להיתמודד מולה חייב להיות מפעיל מחשב יוצא ממר'מ או משהו כזה ...

אנשים פה כבר מזמן היתעסקו עם מערכות הרבה יותר מוררבות מוינדוס וכמה קליקים ימניים על העכבר...

מעבר לכך אם ב וינדוס עסקינן אז לעשות SERVER2003 שיעבוד נורמאלי על המחשב הרבה יותר מורכב מ ויסטה (ולא ש 2003 זה אתגר...)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...