Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למחשבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך תשובה יחסית דחוף זה קצת מקרה חירום אז למרות שזה לא פורום מחשבים אני מבקש תשובות ממי שמבין בעניין .

אז ככה , קניתי הארד דיסק חדש כי הקיים שלי מתחיל לעשות בעיות , אני רוצה להגיע למצב שההארד דיסק החדש שלי מותקן כסלייב וממנו תופעל מערכת ההפעלה ושההארד דיסק הישן ישמש אך ורק ככלי איחסון מידע עד שהוא יתפגר או משהו .

יש אפשרות להתקין על ההארד דיסק החדש מערכת הפעלה לכשעצמו אז לשים אותו כמאסטר כך שההארד דיסק השני לא יאתחל לי כלומר שהווינדוס לא ירוץ ממנו .

מישהו מכיר את הבעיה עם העדכונים של הווינדוס שאי אפשר לעדכן אקס פי פיראטי ?

שמעתי שיש איזה טלאי שיכול לטפל בזה >> מישהו יכול לתת לי עצה בנושא .

תודה .

ים long time no

פורסם

אני לא מבין מה מפריע לך מי יהיה המאסטר ומי יהיה הסלייב

שניה אחת לשנות ג'מפרים וזהו

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אפשר לעשות הכל, בכל צורה וכל אפשרות שתבחר, להפעיל איזה מערכת הפעלה שתרצה מאיזה כונן שתרצה, כולל USB או רשת, הבעיה היא, שזה קצת מסובך להסביר בטקסט, כי כל BIOS שונה קצת וזה לא כל כך פשוט אם אתה לא מכיר לעומק את השטויות שיש בחומרה...

פורסם
ממש לא מציע לך לעדכן את הווינדוס אם הוא לא מקורי..........
אין שום דרך אחרת לעבוד היום עם ווינדוס אלא אם כן הוא מעודכן .

הבנתי שיש טלאי שמבטל את הבעיה עם זה שהווינדוס לא מקורי ומיקרוסופט לא מאשרים לך לעדכן את הווינדוס . אני חייב את הטלאי הזה אני לא יכול לעבוד ככה

ים long time no

פורסם
ממש לא מציע לך לעדכן את הווינדוס אם הוא לא מקורי..........

אפשר לדעת למה?

אם זה בגלל התוכנה שבודקת אם זה מקורי או לא, אפשר אותה ספציפית לבחור שלא להוריד.

אם יש סיבה אחרת אני אשמח לדעת אותה.

in the face

with a chair

פורסם

למרות שיש דרך להגדיר שה SLAVE שלך יהיה עם ACTIVE PARTITION, זה סתם כאב ראש ולא מומלץ.

מה שאני ממליץ לך הוא לנתק את הHD הבעייתי להגדיר את החדש כMASTER לבצע התקנה נקייה של מע' ההפעלה לחבר את הHD הישן ולהתחיל בלהעביר מידע, להתקין מחדש את כל התוכנות החיוניות.

בגדול אני חושב שהייה יותר נוח אם תחלק את הHD החדש שלך לשתי מחיצות כאשר מחיצה C (בערך 15GB) תכיל את מע' ההפעלה.

בעניין החוקיות וכו'.

1. עשה חיפוש פה

2.תוריד במיול את הפאץ'

בהצלחה...

פורסם

בבקשה: אני כבר קרוב ל4 שנים משתמש עם Win Xp Home...... מקורי מעודכן וכ....

רכשתי בנוסף עוד מחשב,אמרתי לטכנאי שלא צריך ווינדוס חדש יש לי מקורי אני אביא לו את שלי, הוא אמר עזוב אני יעשה את זה ב50 שקל ווינדוס שלי(של הטכנאי) הוא אמר לי שזה מקורי.

קיבלתי את המחשב הכול טוב ויפה,התקנתי דברים יש לציין שהמחשב היה נתקע כל 10 דקות, ניסיתי עדכונים, התקנתי עדכון ומאז לא היה אפשר להיכנס יותר למחשב....

עכשיו המחשב פועל על ווינדוס מקורי והכול מצוין.....

אפשר לדעת למה?

אם זה בגלל התוכנה שבודקת אם זה מקורי או לא, אפשר אותה ספציפית לבחור שלא להוריד.

אם יש סיבה אחרת אני אשמח לדעת אותה.

פורסם

ארז אל תיכנס שוב לויכוח הזה, הינו בו בעבר ואף אחד מהצדדים לא הגיע להסכמה.

קובוס, אין קשר למקורי או לא.

מניסיון אישי, תמיד שעבדתי על מחשבים עם התקנות של "טכנאים" החלונות עשה בעיות והמחשבים עבדו גרוע, ואיזה פלא אחרי שהתקנתי את הלא מקורי שיש לי המחשבים רצים בצורה חלקה ללא בעיות ובלגנים.

הכל תלוי מי מתקין ואיך מתקין, הידע שלי הוא מהתקנות שביצעתי בעצמי, אני יכול להגיד לך שעד היום אין מחשב אחד שהתקנתי בו מערכת הפעלה של חלונות (לא מקורית) והיו לו בעיות עקב העניין הזה.

כל הבעיות שנתקלתי בהן זה אנשים שמורידים זבל למחשב וחושבים שהאייקונים של המסנג'ר זה מגניב, אבל הם לא טרחו להריץ תוכנות ספאיווור ולראות כמה תולעים מגיעות עם האייקונים התמימים שהם הורידו.

בקיצור מי שיודע להתקין חלונות יהנה גם בלי המקורי, ויעידו על זה אלפי אנשים ברחבי העולם

in the face

with a chair

פורסם

אני באמת לא זוכר אבל תשובה של "לא מוסרי" לא מתאימה לשאלה שנשאלה

אגב, איפה הקשר בין מכוניות צרפתיות חמות לבין טנדר?

in the face

with a chair

פורסם

אחת הבעיות עם ההתקנות של הטכנאים היא שיש להם קובץ ghost שאותו הם שופכים למחשב.

הבעייה היא שה-ghost מתאים לקונפיגורציה של המחשב עליו הוא בוצע במקור ומכאן הבעיתיות כאשר זה מועתק למחשב שלך.

תמיד עדיף להתקין בעצמך - כך זה מתאים למחשב שלך ויש שם רק מה שאתה רוצה וצריך.

תומר, הוא אמר שזה לא מוסרי בציניות.

לגבי הטנדר והצרפתיות - צריך להביא להם חלקים איכשהו.

פורסם
אני באמת לא זוכר אבל תשובה של "לא מוסרי" לא מתאימה לשאלה שנשאלה

אגב, איפה הקשר בין מכוניות צרפתיות חמות לבין טנדר?

אני בצד ששונא את ביל, אני פתחתי את השרשור "מה ביל רוצה ממני" :-)

עניתי בציניות.

ועכשיו להסבר של המכוניות:

אני הולך לשני כיוונים:

הראשון שיבוא מבינהם,

1. רכב עם אופי ספורטיבי (להלן הצרפתיות)

2. טנדר מעפן שיוכל לסחוב את הטרקטורון (יש לי מחלה קשה גם בכיוון הזה)

• תוכן חדש...