Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

היום יש לי באוטו HU של JVC יחד עם זוג 6X9 וזוג קומפוננט של Dragstar.

זרוק לי בבית מגבר 2 ערוצים, לא משהו איכותי מדי אני מניח, אבל כבר קיים.

כדאי לחבר אותו למערכת?

אם כן, לאיזה רמקולים?

האם החיבור הוא פשוט ואפשר לעשות לבד או שכדאי ללכת למתקין שיעשה את העבודה?

תודה

גלעד

פורסם
הי

היום יש לי באוטו HU של JVC יחד עם זוג 6X9 וזוג קומפוננט של Dragstar.

זרוק לי בבית מגבר 2 ערוצים, לא משהו איכותי מדי אני מניח, אבל כבר קיים. היה עוזר מאוד אם היית רושם איזה מגבר יש לך יצרן? דגם?

כדאי לחבר אותו למערכת? תלוי איזה מגבר זה, בד"כ כדאי לחבר מגבר.

אם כן, לאיזה רמקולים? בד"כ לקומפוננטים מקדימה.

האם החיבור הוא פשוט ואפשר לעשות לבד או שכדאי ללכת למתקין שיעשה את העבודה? אם יש לך רקע טכני + ידיים טובות, אז כן, אפשר להרכיב לבד את המגבר. אם אין לך את הנתונים הנ"ל מומלץ שתפנה למתקין על מנת שירכיב לך את המגבר.

תודה

גלעד

התשובות באדום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תודה על התגובה.

אני לא סגור על הדגם אבל לדעתי זה לא משהו מוכר.

אם אני מחבר לקומפוננט, החיבור של המגבר נעשה בין הHU לבין הקרוסאובר?

לגבי ההתקנה - קראתי מאמר באחד האתרים שמצוינים למעלה בפורום - לא נראה מסובך.

האם המגבר יכול להינזק כתוצאה מאבק וזעזועים? (הוא הולך להיות מותקן בג'יפ פתוח)

תודה

גלעד

פורסם
תודה על התגובה.

אני לא סגור על הדגם אבל לדעתי זה לא משהו מוכר.

אם אני מחבר לקומפוננט, החיבור של המגבר נעשה בין הHU לבין הקרוסאובר? נכון מאוד. יש לודא שקיים יציאות RCA ב - HU. אם אין יציאות RCA צריך לקנות מתאם או לודא שלמגבר יש כניסת HIGH POWER.

לגבי ההתקנה - קראתי מאמר באחד האתרים שמצוינים למעלה בפורום - לא נראה מסובך. כפי שכתבתי כבר קודם, לא צריך להיות פרופסור על מנת להתקין מגבר. רצ"ב קישור שיוכל לעזור לך בהתקנת המגבר http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/03-03-2002-DIY-Amp-Install.html

האם המגבר יכול להינזק כתוצאה מאבק וזעזועים? (הוא הולך להיות מותקן בג'יפ פתוח) בטוח שזה לא יגרום להארכת חיי המגבר.

תודה

גלעד

התשובות באדום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

גם חבר שלי קיבל פעם מערכת מבן דוד שלו שהשבית איסוזו טרופר, אמר לי שהוא עזרה בהתקנה, ויש לו 2 מגברים.

ששאלתי אותו איזה הוא אמר שזה לא מוכר.

בסוף התברר שזה 2 מגברים של אודיסון מסרת LRX, אחד מונו 1.400, והשני 4 ערוצים 640.4. ...

לך תבין אנשים:)

under construction..

פורסם
גם חבר שלי קיבל פעם מערכת מבן דוד שלו שהשבית איסוזו טרופר, אמר לי שהוא עזרה בהתקנה, ויש לו 2 מגברים.

ששאלתי אותו איזה הוא אמר שזה לא מוכר.

בסוף התברר שזה 2 מגברים של אודיסון מסרת LRX, אחד מונו 1.400, והשני 4 ערוצים 640.4. ...

לך תבין אנשים:)

כשראיתי את ההודעה הראשונה - זו המחשבה שעברה לי בראש חחח:) הסוף יתברר שזה איזה נקמיצ'י אולד סקול משנת 1989 שמספק איזה 175 רמס לערוץ ב 4 אום... נסחפתי קצת לא.....? :)

פורסם

תמצא מי שיציל אותך..

:)

נסחפת ללב ים..

אבל אני מקווה בשביל הבחור שזה יהיה משהו כזה..

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...