Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מידי פעם קורה שהמכשיר נכנס לכמו שמירת אנרגיה או משו כזה חח והמסך מחליט להתכבות אחרי כמה שניות וחוזר לפעולה בנגיעה קלה... כשזה קורה לי אני לוחץ על ריסט וזה חוזר אבל נהרסים לי ההגדרות =[

למישהו יש מושג איך מורידים אותו מהמצב הזה?

עוד משהו.. מדוע המכשיר לא מצליח לזהות את שם התחנה? כמו במאזדה 3 ששם הוא מזהה אצלנו כמו כלום?

והשאלה האחרונה.. הקוביה הזאת שרשום עליה DC-DC נדמה לי או משו כזה שיוצאת מאחורה יחד עם החוטים ורשום שצריך להרחיק אותה מהמערכת.. למה היא משמשת?!

תודה רבה לעונים!

כרגע כלום =[

פורסם
שלום לכולם,

מידי פעם קורה שהמכשיר נכנס לכמו שמירת אנרגיה או משו כזה חח והמסך מחליט להתכבות אחרי כמה שניות וחוזר לפעולה בנגיעה קלה... כשזה קורה לי אני לוחץ על ריסט וזה חוזר אבל נהרסים לי ההגדרות =[

למישהו יש מושג איך מורידים אותו מהמצב הזה? תילחץ כמה שניות על הלחצן FUNC, שנמצא משמאל לגלייד טאץ.

עוד משהו.. מדוע המכשיר לא מצליח לזהות את שם התחנה? כמו במאזדה 3 ששם הוא מזהה אצלנו כמו כלום? האם יש לך מכשיר 9855 או 9855R? אים אין לך את המכשיר עם סיומת ה - R אין לו RDS ולכן הוא לא יציג לך את שם התחנה.

והשאלה האחרונה.. הקוביה הזאת שרשום עליה DC-DC נדמה לי או משו כזה שיוצאת מאחורה יחד עם החוטים ורשום שצריך להרחיק אותה מהמערכת.. למה היא משמשת?! חלק מהמעגל החשמלי של המכשיר נמצא שם, אין לך שימוש בקופסא הנ"ל, פשוט משאירים אותה מאחורי המכשיר וזהו.

תודה רבה לעונים!

התשובות באדום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...