Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,אז מועד הגיוס שלי מתקרב והחלטתי לעשות לעצמי מתנה ולקנות שעון.

אני בכיוון של שעוני קסיו מסידרת ג'י שוק.

המבחר עצום ובגלל שלא ידעתי עם מי להתייעץ,אני פונה אליכם.

אז ככה,ההבדל המשמעותי הראשון ששמתי לב אליו שיש שעונים סולריים ויש רגילים. הבנתי שבסולרי לא צריך להחליף סוללה וזה אחלה,אבל מוכר בריקושט אמר לי שבצבא תגמר לי הסוללה מהר בגלל שהוא יהיה מכוסה רוב הזמן.

אני לא כל כך סומך על מה שהוא אמר לי בגלל שלא היה לו את השעונים האלה והיו לו רק רגילים,אז אולי הוא אמר לי את זה רק כדי למכור לי רגיל.

מצד שני בחנות שעונים יכולים להגיד לי ההפך כדי למכור לי שעון יותר יקר :oops: .

אז האם למישהו יש ניסיון עם השעונים הללו והוא יכול לעזור לי בעניין?

חוץ מזה,יש למישהו המלצה ספציפית לשעון,או שאולי קיימים עוד הבדלים משמעותים בין השעונים שלא שמתי לב אליהם?

תודה רבה לכל העוזרים

ומצטער שזה עניין לא קשור במיוחד (הקשר היחיד זה שיש סידרת קוקפיט "שמעוצבת בהשראת לוח מכוונים" :wink: ).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

העניין הסולארי זה גימיק.

סוללות בכל ה-gShocks שהיו לי עד עכשיו חיות סביב ה-5 שנים.

החלפה עולה 10 ש"ח אצל שען ולא יבלבלו לך את המוח על החלפת בטריה בוואקום עם סיליקון וזה 50 ש"ח.

אגב, הדגמים הפשוטים של ה gShock, ה 6600 וה 6900 הם דווקא הכי עמידים....

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

אני חייב לתמוך בהצעתו של אודי.

שעוני ה-G-Shock פשוט עמידים. הם מעין נוקיה של שעונים אם תרצה.

ובתור עדות אתה יכול לראות את כמות החיילים שאיתם - שעונים פשוטים, אך עם זאת מכילים את כל הפונקציות שצריך - תאורה בלחיצת כפתור, שעון מעורר, סטופר וכו'. נוח, לא עשוי ממתכת, בעל רצועה נוחה, והשעון עצמו קליל במשקל - כך שזה לא מכביד על היד וכמעט ולא מרגישים אותו. זאת בנוסף לעובדה שהוא זול יחסית, וקנייה כזו היא לאורך זמן - תהייה בטוח בכך.

אמנם זה לא רולקס, זה לא מושך תשומת לב - אבל הוא עושה את העבודה שלו בצורה מצויינת, במיוחד לאור הדרישות המינימליות בצבא.

שיהיה בהצלחה, וגיוס קל ! :)

פורסם

תודה רבה על התשובות :-)

אודי,אתה בטוח שהקטע הסולארי זה בסך הכל גימיק?

ועוד שאלה קטנה,אם זה שעון אנלוגי משולב בדיגיטלי,הסטופר מדוייק (דיגיטלי)?

ועוד אחת: "עידכון זמן ותאריך אוטומטי דרך גלי רדיו" - מה זה אומר?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

סוללות בכל ה-gShocks שהיו לי עד עכשיו חיות סביב ה-5 שנים.

גם אצלי :-)

שעון מאוד עמיד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש לי שני שעונים סולארים של GSHOCK. אחד משמש ליום יום (שעון יותר אלגנטי) השני משמש לגלישה ופעילויות ספורטיביות. מתקפדים מצויין בלי שום בעיית סוללה אפילו שיש פעמים שהשעון יושב בחדר כמה ימים בלי לראות אור יום.

הייתי ממליץ לך לא לקנות שעון יקר חבל שיהרס בצבא. סה"כ שעונים מצויינים.

השעון שהיה לי בצבא נקנה בגיל 15 ונהרס בגלל סולר וגריז, כל הגומי התייבש והתפרק המנגנון עדיין ממשיך לעבוד החלפתי סוללה פעם אחת בלבד המנגנון שנשאר עובד בערך בן 9.

פורסם

שעון סולארי זה בהחלט סתם גימיק. לי יש G-SHOCK קצת יותר מ5 שנים עכשיו- אני מתכנן להישאר איתו גם בצבא ומקווה שגם אחרי השירות.

שעון עמיד, לא כל כך יקר, והוא ישאר איתך שנים רבות לאחר שתשתחרר.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
תודה רבה על התשובות :-)

אודי,אתה בטוח שהקטע הסולארי זה בסך הכל גימיק?

כן

ועוד שאלה קטנה,אם זה שעון אנלוגי משולב בדיגיטלי,הסטופר מדוייק (דיגיטלי)?

כן

ועוד אחת: "עידכון זמן ותאריך אוטומטי דרך גלי רדיו" - מה זה אומר?
גימיק

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

ואני לא מבין למה לעזעזל אנשים קונים קסיו, בכסף שהם עולים עדיף כבר להביא משהו יותר טוב כדוגמת טיסוט, סייקו, וכ"ו. אתה הולך ליחידה קרבית או משהו בסגנון שאתה מחפש שעון סולארי עם סטופר ומד צלילה לעומק של עד 30 מטר ב200 מעלות קלווין? מה רע בשעון מחוגים רגיל ללא סוללה אפילו, עם זכוכית מקריסטל שלא נשרטת? לטעמי אלגנטי יותר מקסיו וגם עולה אותו סדר הגודל.

ROOONEEYY

פורסם

קודם כל זה מאויית "טיסו" הT לא נשמעת.

דבר שני זה זכוכית ספיר ואומנם היא לא נשרטת אבל היא נשברת.

דבר שלישי הם לא עולים 350-800 ש"ח.

ודבר אחרון, גם לGSHOCK יש מחוגים וזכוכית ספיר.

גם אני בתור אחד שמאוד אוהב שעונים ויש לי הרבה מהם ורובם יחסית יקרים.

עדיין בצבא הייתי עם GSHOCK שהוא אנלוגי לא אוטומט וגם בעל תצוגה דיגיטלית.

יש לו אותו קרוב ל6 שנים, ועוד לא החלפתי לו אפילו סוללה.

וזו גם תהיה ההמלצה שלי.

אגב, אם כבר על שעונים ספורטיביים ולא תוצרת קאסיו אז אפשר לקנות שעונים של NUTICA, ZODIAC,CERTINA גם לטאג הוייר יש סדרה ספורטיבית יחסית לא יקרה(סביב ה1500-2000 ש"ח, אבל למשכורת של חייל זה ממש יקר).

תכלס, הGSHOCK זה אחד השעונים המוצלחים לחייל.

under construction..

פורסם

אוקי,תודה רבה לכולם.

מצטער שאני מרבה בשאלות אבל מבחר השעונים מבלבל אותי :oops:

ראיתי גם סידרת שעונים שנקראת "פרו טראק",האם גם הם עמידים בפני זעזועים ומכות?

פורסם

אני לא יודע אם כל אלה שאמרו שהשעונים הסולאריים "גימיקים" אכן התנסו בהם......

אני אישית משתמש בשעון של G-SHOCK סולארי,השעון אצלי כבר 8 שנים עם הסוללה המקורית, עובד ללא שום תקלה,וכמובן שרד איתי את כל השירות הצבאי (למען הסר ספק, הייתי קצין חי"ר בגבעתי, כך שעבר חיים לא קלים בכלל).

אגב, לא היו כל בעיות מבחינת הסוללה למרות שרוב הזמן בשירות הצבאי הוא לא היה חשוף לשמש בגלל הכיסוי שעון, מספיק לו שחושפים אותו חצי שעה לאור של מנורה והוא מחזיק מעמד שבוע בחושך מוחלט, מה גם שיש לו מצב חסכון מיוחד, שטוב ל-2 מטרות:

1.חסכון של הסוללה (כל התצוגה נכבית לגמרי,נראה כאילו אין סוללות,אבל בלחיצת כפתור הוא מציג מיד את השעה).

2.להתחיל עם כוסיות.....(סלחי לי מה השעה ?......פשוט נגמרה לי בדיוק הסוללה....:wink: )

בקיצור באמת שעונים מומלצים ומצויינים,עמידים בטירוף.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
קודם כל זה מאויית "טיסו" הT לא נשמעת.

דבר שני זה זכוכית ספיר ואומנם היא לא נשרטת אבל היא נשברת.

דבר שלישי הם לא עולים 350-800 ש"ח.

ראשית כל זה מאוית נכון, טיסוט. TISSOT, אומרים טיסו כותבים טיסוט.

יש שעונים ב150-250 דולר של טיסו, סייקו, אוריינט ועוד חברות עם זכוכית מקריסטל. כן, גם בארץ אפשר לקנות סייקו עם זכוכית לא נשרטת בפחות מ800 שקל.

עם כל הכבוד לג'י שוק לא מבין מה מתלהבים ממנו. השעונים לטעמי ההמכוערים שיש, גדולים, מסורבלים ולא נוחים ועוד לתוספת גם מכילים כל מיני גימיקים מעצבנים לעין (כגון לוח דיגיטלי, מעין ריבועים מתחלפים כל שניה, ועוד שאר שטויות).

אני בכסף הנ"ל הייתי מעדיף לקנות לעצמי איזה סייקו או אוריינט ללא סוללה אפילו (שעון מכאני) וזהו, ולא לקנות קסיו מסורבל עם 50 פונקציות שאני לא הולך להשתמש בהם. לקנות קסיו זה ממש כמו לקנות לאנטיס בעולם שלנו, אמינים ותו לא, יפים הם לא וגם לא אלגנטיים, הרי אתה לא תראה נאמר איזה שהוא איש עסקים מכובד עם שעון קסיו, נכון? כנ"ל פה אני לא מבין בשביל מה הוא צריך קסיו, אם הוא הולך לשרת נאמר בקריה הרי לא יקרה כלום לשעון שלו, אז לא עדיף משהו יותר אלגנטי ויפה?

ROOONEEYY

פורסם

השירות הוא שירות קרבי,וצריך שעון כמה שיותר עמיד,נוח,מדוייק ועם סטופר מדוייק גם כן.

לכן שעון מכני ניפסל (יש לי שעון מכני שהגיע מרוסיה "שעון מפקדים").

פורסם

פליקס, בתור חובב שעונים קל לי מאוד להזדהות עם מה שאתה אומר. אע"פ כן, הייתי ממליץ לפותח השרשור על G-SHOCK.

למה? אני עצמי בעל שני שעונים: האחד הוא סייקו טיטניום אנלוגי שפרט לשעה מראה גם את התאריך ואת היום, והשני הוא G-SHOCK מדגם G-100. מדובר בשעון סולידי ביחס לקו הצעקני משהו של G-SHOCK, יש לו גם תצוגה דיגיטלית וגם תצוגה אנלוגית (הקטע של המחוגים נורא חשוב לי).

השעון הזה צלח בהצלחה את השירות הצבאי שלי (אומנם לא הייתי קרבי, אבל עדיין...) ועדיין פועל על הסוללה המקורית (מעל שש שנים!).

אין מה לעשות, לצבא צריך שעון קשוח. למילואים שלי, שהם עם אוריינטציה קצת יותר קרבית מאשר השירות בסדיר, בחיים לא היייתי לוקח את הסייקו - פשוט אין לי לב לעשות לו כזה דבר. ה-G-SHOCK? שילך קיבינימאט, אם יקרה לו משהו אז סופסוף תהיה לי סיבה להחליף אותו, רק ששום דבר לא קורה לו :)

שעון סולארי זה גימיק מיותר, אלא אם שמירה על הסביבה היא ערך עליון עד כדי טירוף עבורך. אני לא חושב שכדור הארץ ימות מסוללה אחת שאני מחליף פעם אחת ביותר משש שנים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...