Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סלד סרק גבוהה 106 GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרקתי מצערת, סעפת יניקה, ומזרקים.

במצערת לא נגעתי, סעפת קיבלה אטמים חדשים בחיבור למנוע, מזרקים קיבלו גומיות אטימה חדשות ופילטרים.

הרכבתי הכל חזרה.

התוצאות הם:

סלד סרק גבוהה ולפעמים יורד ומשחק גם במנוע חם וגם בקר.

הגבוהה זה סביב 1100

נמוך זה סביב 800

ולפעמים הוא משחק בניהם

חוץ ממנוע צעדים מה עוד לבדוק?

106 GTI

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני מאמין שבוצעה בצורה נכונה

כמו שפרקתי ככה גם הרכבתי.

בהנחה והעבודה לא בוצעה טוב, איזה דברים יכולים לגרום לבעיה? אני אבדוק את הדברים האלה לראות שבאמת עשיתי הכל כמו שצריך (סוג של בדיקה חוזרת)

in the face

with a chair

פורסם

שאני פירקתי מנוע צעדים+מצערת לשם ניקוי, היה לי את התופעה, אחרי יומיים האוטו חזר להיות פיקס.

כמה זמן עבר מאז הפירוק?

אביחי

פורסם

פרקתי לפני שבועיים, הרכבתי לפני שבוע, אבל בשבוע הזה שהכל הורכב חזרה האוטו עמד בחניה ורק היום יצאתי לנסיעה קצרה בתוך העיר

in the face

with a chair

פורסם

הייתה לי תופעה זהה ברכבי (106 ראלי), במשך שלושה חודשים, כך בדיוק הרכב היה מניע לי. בדר"כ במהלך היום (כאשר הרכב היה מגיע לטמפ' עבודה) זה היה מסתדר.

לאחר שלושת החודשים כאשר לתופעה היה מתוסף גם דימום מנוע (לעיתים רחוקות) החלפתי את מנוע הצעדים. מאז ועד עכשיו (טאצ' ווד, מלח מים-מלח מים, חמסה חמסה-אני מצטער אבל מנועי הצעדים של מגנטי מרלי נורא רגישים שיורדים עליהם, מנסיון:-) ) הכול הסתדר.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

לפי מה שאתם אומרים זה יעבור, לרוב הסלד עומד על 1100, רק מידי פעם הוא משחק.

נקווה לטוב

in the face

with a chair

פורסם

פעם גם לי זה קרה בראלי

חיברתי צינורות אויר הפוך,אצלי במצערת יש חיבור לשתיים על המצערת בקוטר כימעט זהה,הפכתי ביניהם.

וכמו כן ניתוק מצבר לא משתווה לאיפוס מחשב

פעם דיברתי עם איש דיאגנוסטיקה בלובינסקי , אתה צריך לפרוק את כל המתח במערכת כלומר לנתק את הקטבים מהמצבר ולקצר ביניהם (אפשר עם חוט חשמל כלשהו) ואחרי זה לתת 3 מחזורים של פתיחת סוויץ וכיבוי שכל פעם לחכוות 10 שניות.

כלומר לתת סוויץ,לחכות 10 שניות,לסגור ,לחכות 10 שניות....ככה 3 פעמים.

אצלי זה עובד נהדר

פורסם

אתה צריך לפרוק את כל המתח במערכת כלומר לנתק את הקטבים מהמצבר ולקצר ביניהם (אפשר עם חוט חשמל כלשהו) ואחרי זה לתת 3 מחזורים של פתיחת סוויץ וכיבוי שכל פעם לחכוות 10 שניות.

כלומר לתת סוויץ,לחכות 10 שניות,לסגור ,לחכות 10 שניות....ככה 3 פעמים.

מה הכוונה "לקצר בניהם"?

אביחי

פורסם

אתה חושב שאחרי שבוע שהמצבר מנותק נשאר טיפת חשמל? גם אם היתה כזאת השעון והמערכת היו מחסלים אותה.

בכל אופן אין אפשרות אצלי לחבר צינורות ואקום הפוך, מה גם שסימנתי לי כל צינור מאיפה נותק כדי שחס וחלילה לא תהיה האפשרות הזאת.

הכל סומן במהלך הפרוק, כולל ברגים, פרסות אבטחה, צינורות דלק וואקום. בקיצור הכל סומן.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...