Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל זה ידיד שלי קנה ולא אני .

המפרט שלו :

רדיו דיסק - KENWOOD KDC2020 רדיו דיסק דיי ישן.

אין לו מגבר ואין לו כלום..

אז כהתחלה הוא הלך וקנה רמקולים 6X9 של KENWOOD שהם 250 WATT ו50RMS נקי.

אז לפני שהוא יקנה הוא שמע אותם אצל אחד ידיד שלו והידיד הזה שלו גם השמיע לי ולמרבה הפתעתי הרמקולים פשוט מאוד נשמעו כל כך חזק משהו לא ייאמן..

אני חייב לציין לידיד הזה יש רדיו דיסק של SONY תומך MP3 שסביר להניח שהוא 4V.

אז לאחר שהוא קנה הוא הופתע לשמוע שהרמקולים לא מוציאים באסים כמו אצל הידיד שלו ואלה חלשים מאוד ורק הרבה סאונד גבוה מאוד.

אז ככה הסתכלתי אצל החבר על המגנט ראיתי שהוא ענק

והסתכלתי על מה שנקנה וראיתי שיחסית בסדר..

אז אני תוהה זה משנה ?

או מה שקורה פה זה קשור לV.?

אני חייב לציין הרמקולים מוציאים 50WRMS וההם לא ידוע לי אבל השניים 250 W

לא ראיתי 250W מעל 60WRMSץ

תודה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה קשור וענית על זה בעצמך,

הרמקולים 250 וואט שניהם פשוט הם מקבלים הספק מתח שלשונה מרדיו דיסק א' לרדיו דיסק ב',

לכן ההבדל בעוצמה,\

וגם המערכת של סוני בעלת חיוכים באיכות טובה יותר משל הקנווד, ולכן שומעים יותר עוצמה ובאס מאשר ברדיו דיסק של קנווד.

אפשר לשחק עם כיווים של המערכת על מנת להדגיש את הבאסים, אבל זה גורע מהאיכות בווליום גבוה ואז מתחיל עיוות

פורסם

lantis,

כאשר מחברים רמקולים ישירות להגברה הפנימית של ה - HU, אין משמעות למתח שיוצא מיציאות ה - RCA. למתח הזה יש משמעות רק כאשר מחברים את ה - HU להגברה חיצונית.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

ותראו אני חייב לציין..

הרמקולים אצלו יש להם מגנט ענק כמו שציינתי ואצל הידיד שלי הם קטנים זה משנה ?

ולמה זה ככה?

פורסם

טוב ותגידו מה יותר חזק הרמקול של JVC ה240WATT או ה250 של קנווד?

מבחינת באס בלבד.

הילד כבר מיואש.

הוא לא שומע באסים וכשהוא מגביר עד 27 הוא שומע באסים טיפה חזק אבל מעוות..

פורסם

אוקיי שלו צודק,

אבל תסכים איתי ש4X50 שונה ממכשיר למכשיר כי זה נע בין 10 RMS ל22RMSבחדשים,

ועם אתה משווה בין שני ה HU בוודאי יש הבדל וזה מה שמשפיע על החיתוכים והעוצמה,

בנוסף תלוי גם ברכב שעליו הם מורכבים, שיכול להישמע שונה .

פורסם
גודל המגנט לא אומר כלום על עוצמת הרמקול.
לא נכון גודל המגנט כן משפיע על עוצמת הרמקול באופן עקיף. ו ביכלל כל הסיפור הזה קצת שונה.

אין דבר כזה עוצמת רמקול (זה אתה יודע בעצמך) יש רק עוצמת מגבר.

אז להגיד שמגנט גדול שווה רמקול חזק תמיד זה לא נכון כי יש רמקולים חדשים אם טכנולוגיה חדשה של מגנטים שלא חייבים מגנט גדול.

אבל בעיקרון מגנט גדול ברמקול יכול להגיד לנו שהרמקול לא חלש בעמידותו מפני עוצמת החשמל שמגיעה אליו. כי המגנט הוא זה שמיתמודד אם הכוח המגנטי שבא לסליל. סליל זה גם מגנט אבל חשמלי. אז אם סליל הוא עבה יותר הוא מקבל הרבה עומצה הוא חייב מגנט גדול כדי שהמגנט יתמודד אם זה!

נירא לי שאני לא טועה. אם מישהוא יכול לתקן אותי או להסביר את זה טוב יותר אני רק אשמח לישמוע.

שאלה לפותח התרד הרמקולים נימצאים במדף ו לא על המדף בזמן הנגינה שלהם?

בקשר למגנט לא הבנתי, למי המגנט גדול ו למי קטן?

פורסם
זה קשור וענית על זה בעצמך,

הרמקולים 250 וואט שניהם פשוט הם מקבלים הספק מתח שלשונה מרדיו דיסק א' לרדיו דיסק ב',

לכן ההבדל בעוצמה,\

וגם המערכת של סוני בעלת חיוכים באיכות טובה יותר משל הקנווד, ולכן שומעים יותר עוצמה ובאס מאשר ברדיו דיסק של קנווד.

אפשר לשחק עם כיווים של המערכת על מנת להדגיש את הבאסים, אבל זה גורע מהאיכות בווליום גבוה ואז מתחיל עיוות

כל מה שאמרתה פה שום דבר לא נכון ו לא קשור.

אם תיחבר לרדיו דיסקים שונים למגבר הפנימי אתה לא תשמע הבדל כזה ענק בעוצמת הבאס זה לא קשור למגבר של הרדיו דיסק.

דבר שני ה"חיוכים" כנרא זה חיתוכים זה גם לא נותן את הבאס שאתה מסביר עליו כל החיתוכים למינהם הם לא בישביל שימוש על 6X9 שנימצאם במדף. דבר שלישי מה זה אומר "חיתוכים באיכות טובה יותר מהקנווד"? כנרא רציתה להגיד שלסוני יש קצת יותר פונקציות מאשר בקנווד.עוד פעם כל הדברים האלה לא משפעים על באס כל כך חזק.

מה שזה יכול ליהיות

1. כמו שאמרו פזות לא נכונות.

2. רמקולים חלשים לא יכולים לתת את הבאס הנידרש.

3. יכול ליהיות שהתקנה לא נכונה ו הרמקולים נימצאים על המדף או בתוך המדף אבל בהגבה של איזה עובלים של עץ ואין בגלל זה כנרא אין איטום טוב בין הצד הקדמי (למעלה הממברנה) ו הצד ה אחורי (המגנט).

זה הכל!

פורסם

2020 של קנווד, עבר זמנו, והוא חלש מאז שנולד.

בקיצור, אפשרות אחת היא שפזה הפוכה כפי שרשמו, או שפשוט יתקין מגבר. עולה אבל שווה...

כפי שנאמר, "אין יש מאיין..."

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לצורך העניין,שינסה את הרמקולים של הידיד ברכב שלו ויבדוק אם זה הרמקולים או ה-HU או כל דבר אחר

יום טוב,

חנן

פורסם

ב-2020 יש אופציה להגדיר רמקולים 6X9 ואז המכשיר יוציא יותר בסים.

לחיצה ארוכה הכפתור הימני הגדול כאשר המכשיר המצב OFF (כלומר לחיצה קצרה על שמאלי)

לבחור עם החצים של השירים את גודל הרמקול.

מקוה שאני זוכר נכון

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

מתחיל להיות פה ויכוח מיותר לגמרי,אפשר להמליץ לך ללכת מהקטן לגדול-

1.תבדוק את הפאזות של הרמקולים,גם אם יהיה לך מגבר והפאזות לא יהיו נכונות לא יהיה לך באס.

זו בדיקה של 5-10 דקות. אם אתה לא יודע גש למתקין הוא לא ייקח על זה כלום ברוב המקרים.

2.תנסה להחליף עם חבר שלך רמקולים לכמה זמן תיראה אם יש הבדל רציני (קשה לי להאמין),וכשאתה מחבר-תקפיד על פאזות נכונות.

3.תנסה להחליף HU רק לבדיקה.

אם בכל זאת אין באס תחזור אלינו.

פורסם

עשיתי את כל מה שאמרתם לי חוץ מלהחליף רמקולים..

הוא לא אוהב שמוציאים לו תרמקולים מהרכב..

עדיין באסים חלשים.ץ

• תוכן חדש...