Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדי לי לקנות קסרה 1.6 לא דיזל שנת 2002 .... 130,000 ק"מ יד ראשונה ב45000 ש"ח ?!?! תגובות על האוטו האם אלך על זה או לא ,,,,, מה הבעיות שלו ...חסכוני... מהיר(110 כ"ס) ככה אומרים ? תגובות בבקשה

פורסם
האם כדי לי לקנות קסרה 1.6 לא דיזל שנת 2002 .... 130,000 ק"מ יד ראשונה ב45000 ש"ח ?!?! תגובות על האוטו האם אלך על זה או לא ,,,,, מה הבעיות שלו ...חסכוני... מהיר(110 כ"ס) ככה אומרים ? תגובות בבקשה

כן.......לא????.....הרבה מדי.......?יופי......כן/לא/שחור/לבן,,,,,,לא יודע?,,ףץץץץ

מאוד מאוד מאוד.....עגלהללללל....מספרים הזקנים בשבט....בלה בלה בלה,,,גיבריש....

פורסם

נו באמת הבנאדם שאל שאלה למה להגיב בצורה כזו..

בכל אופן יש לשכן שלי את הקסרה המדוברת, הוא סובל מהרכב הוא טוען שהרכב לא אמין ביכלל, אני רואה את הרכב אצלו בחנייה כל הזמן לא פעיל מרוב זה שאין לו זמן ללכת למוסך מרוב כל התקלות.

אולי הוא נפל ברכב דפוק חד פעמי, בדוק את זה, וזו הסיבה שלא הייתי מתפטה.

dreams dreams dreams do not come true

• תוכן חדש...