Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוסר סחיבה בסיויק 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על סיויק 99 אוטומט 1.6 סטנדרטית לחלוטין עם 167 אלף ק"מ.

אני מרגיש בזמן האחרון כאילו האוטו סוחב בעצלנות יתרה בטורים האלה ומאיץ די לאט מעבר ל80,יש גם הרגשה שהמנוע עובד קצת מחוספס בטורים האלה מה שזכור לי שלא היה ככה.

בטיפול האחרון לפני 7K הוא עבר כמעט כל דבר אפשרי שצריך-

פלאגים-קניתי בחברה

שמן גיר-בחברה

פילטר שמן-בחברה

פילטר אויר

פילטר דלק

כיוון שסתומים-בחברה

גומיות של הפלאגים-בחברה

החלפת מים כולל ניקוי מערכת חימום

שמן ליקווי מולי 10\40

תוסף 44K (כל 10K קבוע)

כמובן שהיו עוד כמה דברים מסביב אבל לא רלוונטיים לנושא כמו שמן ברקס,רפידות צלחות וכו'

אני לא יודע בדיוק ממה זה יכול להיות אני חושב או כבלים של הצתה או ניקוי מערכת הזרקה אבל לא רוצה לזרוק כסף סתם,מה לדעתכם יכול להיות הבעיה?

דרך אגב ניקיתי לרכב את הבית מצערת לפני 20K בערך.

אני חייב לציין שאין הבדל גדול בסחיבה אבל בגלל שאני מכיר את הרכב כל כך טוב אני מרגיש את זה וזה מעצבן אותי

פורסם

זה יהיה סתם זריקת כסף להסתמך על תשובות ללא בדיקת הרכב במוסך מבין ומתמצא.

יתכן שמסנן הדלק סתום, לחץ מש' דלק נמוך, בעית מזרקים, מצת/ים ועוד ועוד.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
לידע כללי שלי מה זה "טיימינג"?
כשאמרתי טיימינג, התכוונתי לרצועת הטיימינג, שעושה את הפעולה שאיציק פירט.

תיזמון פתיחת וסגירת השסתומים

פורסם

לא החליפו טיימינג אני עושה כמו שרשום כל 100K.

לגבי פלאגים הם הוחלפו הטיפול האחרון והזה היה כבר לפני החוסר סחיבה הזה. זה לא משהו רציני זה ממש קל.

לגבי דלק האוטו פשוט לא שותה דלק בצורה מחשידה...

בנסיעה לאילת פעם אחרונה הוא אכל 1:18 ובנסיעה לצפון לא מזמן הוא אכל 1:15 עם אוטו עמוס ומזגן והעליות של החרמון....בעיר הוא אוכל 1:11 או 1:10 עם מזגן

מסנן דלק גם החלפתי בטיפול האחרון,והסחיבה של האוטו בטורים גבוהים היא טובה מאוד הוא מגיע לקצה הסקאלה של הטורים ולא מראה סימן של היחנקות כאילו אם המנתק לא היה שם הוא היה ממשיך עוד 3K סל"ד כמו כלום.

פשוט בטורים נמוכים הוא כאילו מעביר הילוכים לאט יותר ממה שצריך,וההרגשה טיפה מחוספסת,משהו עד 3K והשיא ב2.5K

פורסם

אם אתה בטוח שמשהו אינו כשורה, אני ממליץ לך לעשות בדיקת 4 גזים (בדומה לטסט). העלות זניחה (50-60 ש"ח), ובמידה והתוצאה אינה תקנה, אתה יכול להתחיל לבדוק חיישנים, מזרקים וכו'.

נ.ב. כשהסיויק 98 שלנו הגיעה ל-80K התחילו הזעקות מכיוון המוסך המרכזי שיש להחליף את הרצועה והמותחנים מ-י-ד.

פורסם

היום הרכב עבר טסט ועבר את הבדיקת גזים ויצא תקין.

לגבי הטיימינג,זה אולי בגלל שהתוקף שלה עבר,הרי זה או כל X שנים או כל X ק"מ. כנראה שהקדמתם את השנים על הק"מ.

• תוכן חדש...