Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדלי צבע בצורבי NEC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להגיד שLG יותר טוב מNEC או להיפך זה טיפשי בדיוק כמו להגיד שמאזדה יותר טוב מסובארו.

תשוו דגם מול דגם לא מותג מול מותג. ואל תחליטו שחברה אחת טובה מהשניה רק בגלל שהיה לכם מוצר שלה בשנת 64 והוא היה מצויין.

כל הדיון הזה לא שווה כלום אם לא מציינים דגמים ספציפיים.

פורסם
איזה דגם בדיוק?

בזאפ כולם 2 מגה בלבד כמו נק

לפי דעתי הוא התבלבל עם ההרד דיסקים ששם זה 8MB BUFFER... ולגבי הצורבים - גם אני ממליץ על LG, יש לי את הדגם 4167B שהוא צורב את כל הפורמטים הקיימים... ומחירו נע סביב ה250-300 ש"ח, לפני שרכשתי אותו בדקתי בהמון אתרים ברשת וראיתי שהוא זכה להמון המלצות וביקורות חיוביות. אגב יצא מחליף לדגם הנ"ל - H10A שבו יש טיפה הבדל במהירויות בצריבה, והמחיר כמו הקודם.
פורסם

איזה מהם הכי טוב? זה מחירים של זאפ, כמובן רצוי את ההכי משוכלל, כולם עומדים בתקציב שלי (עד 300 ש"ח)

צורב DVD LG GSA-H10A

424 - 194 ¤

צורב DVD LG H10AK

320 - 240 ¤

צורב DVD LG GWA4167B

375 - 256 ¤

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא ידוע לי על צורבי DVD בעלי 8 מגה BUFFER.

מצד שני, יש לי בנוסף לצורב ה DVD, צורב רגיל של LG בן משהו כמו 5-6 שנים עם 8 מגה BUFFER.

(*סוס עבודה, כבר אמרנו?)

*לכותב אין מניות בחברת LG , אלא פשוט אכל ח%א כמעט עם כל שאר התוצרות בשוק, כולל SONY, YAMAHA , RICOH ועוד רבים ולא כ"כ טובים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
איזה מהם הכי טוב? זה מחירים של זאפ, כמובן רצוי את ההכי משוכלל, כולם עומדים בתקציב שלי (עד 300 ש"ח)

צורב DVD LG GSA-H10A

424 - 194 ¤

צורב DVD LG H10AK

320 - 240 ¤

צורב DVD LG GWA4167B

375 - 256 ¤

קח את הH10A הוא מצוין. אם אתה מעונין, קרא עליו ביקורת:

http://www.cdfreaks.com/article/272/1

פורסם

קניתי היום LG והוא המאסטר ויש לו סלייב עוד כונן

הצורב החדש מחליף כונן ישן יותר (גם LG) בשניהם הג'מפר נמצא באותו המקום, רק שעם הצורב החדש יש בעיות שבמנהל התקנים הוא מופיע עם סימן קריאה. למה זה?

הג'מפר נמצא על MA

ויש עוד אפשרויות של SL ושל CS

צריך לשנות את הג'מפר? להזכירכם הג'מפר בכונן הישן ישב גם הוא ב MA ולא היו בעיות מיוחדות.

in the face

with a chair

פורסם

בעל חנות מחשבים הסביר לי שיש פאקים במפעל (כן גם ל-NEC) אז הם בדר"כ מוצאים במחירים יותר נמוכים,

אז יכול להיות שנפלתה על עודפים, (יש לזה שם שכחתי ,מוצר איכותי ופחות) .

ובכללי ידוע לי על חברה הפרוסה בכל הארץ שמוכרת כמעט, ורק מוצרים פגומים!!!

רבנו רבי נחמן מברסלב

פורסם

לתומר - האם יש לך כונן אופטי נוסף מלבד הצורב?

איך חיברת את הצורב החדש? על אותו הקבל של הקודם?

פורסם

אתה מדבר על REFURBISHED

חוץ מזה, היום כל צורב כמעט, בא עם אחריות לשנתיים או שלוש..

אני מאמין שבקניה מחברה מוכרת, אין כמעט בעיות.

לי אישית יש סמסונג והוא בסדר (למרות שהחליפו אותו פעם..אחרי שצריבות היו נופלות)

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בהתחלה היה ככה:

כונן DVDROM LG רגיל שהיה המאסטר והג'מפר שלו היה על MA

כונן צורב רגיל של יאמהה שהיה בתור הסלליבר והג'מפר אני לא זוכר

העסק עבד מצויין

עכשיו יש:

כונן צורב DVD של LG בתור המאסטר והג'מפר שלו MA (הכונן הזה בעצם החליף את הDVDROM)

כונן צורב רגיל של יאמהה ללא שום שינוי בג'מפר

במקרה הנ"ל היתה בעיה עם הצורב DVD שלא נקלט טוב במנהל התקנים.

שיניתי את הג'מפר שלו כמו שהציעו ל CS והכל הסתדר. עכשיו יש צורב (DVD (LG GSA-H10A ובנוסף צורב רגיל (יאמהה טאטו).

הDVDROM הישן של LG (בן 5 שנים היום בדיוק) כנראה ימצא עצמו במחסן או שנעביר אותו לפנטיום 100 של מישהי משועממת.

in the face

with a chair

פורסם

אם הוא עדיין קורא? אף פעם לא נתתי לו לקרא, אם כבר סרט למחשב אז להוריד ולא להביא דיסקים.

דיסקים רואים בסלון

in the face

with a chair

• תוכן חדש...