Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם!!

ברכב שלי עשיתי לו לפני כחודש וחצי ניקוי רדיאטור באפלואוז 92 שלי (והמוסכניק היקר שלי אמר לי עכשיו אתה יכול לנסוע בשקט כל הקיץ +מזגן חופשי) אך למרות הטיפול, בשני מקרים החום מנוע עלה ל3/4 וירד לחצי לסירוגין לאורך הנסיעה. 1. כאשר עליתי את העליות של ירושלים (בלי מזגן) חום המנוע לא שיחק בין ה3/4 לחצי. 2. כאשר יצאתי מנסיעה עירונית והתחברתי לכביש המהיר חום המנוע היה על 3/4 .

רצוי לציין כי בסה"כ בנסיעה במישור ובלי התאמצויות מיוחדות חום המנוע נשאר סטנדרט על חצי

השאלה שלי לכל המומחים היקרים האם המצב הוא תקין או שעלי להחליף חלק (יוניט, טרמוסטט) [המליצו לי לבטל את הטרמוסטט]:roll: :roll:

אני מודה לכם מראש

פורסם

לדעתי המכונאי שלך כבר ביטל את התרמוסטט (לא מומלץ , בצע חיפוש בפורום). יש לך בעייה של התחממות שכנראה (בהנחה והרדיאטור אכן נקי) אינה קשורה לרדיאטור.

באפלאוז יש מקרים רבים של סתימת מעברי קירור במנוע/ראש המנוע. גש למכון רדיאטורים המתמחה במע' קירור כדי לבדוק את המערכת.

פורסם

אכן כן ישנה בעיות של סתימת מעברי מים, האם לפני שהחילפת את הרדיאטור עשית שטיפה למערכת ???

הרי הרדיאטור כי כמו מסנן לוקד לכלוך אם המערכת מלוכלכת והרדיאטור סתום לא מספיק להחליף רדיאטור אלא חייבים לעשות שטיפת לכלכ המערכת 3 - 4 פעמיםן לפי הצורך ולא הרדיאטור יסתם גם אחרי שבוע.

תבדור את מצב המים אם המים מלוכלכים יש סבירות שהרדיאטור נסתם שוב תבדוק גם כמה שורות יש ברדיאטור לרוחב בד"כ הרדיאטור של שורה אחת מתחממים בנסיעה עם מזגן לכן כדאי היה לשים רדיטור בעל 2 שורות שמסוגל לספוג ולההקרין יותר חום לסביבה.

יש לבדוק גם משאבת מים ...

פורסם

השאלה שלי האם המצב הנתון של הרכב שהוא מתחמם בעליות עד ה3/4 ויורד אח"כ ל1/2 הוא בעייתי או שאפשר למשוך איתו וזה לא נחוץ . ד.א כמה עולה הטיפול של נקיון מערכת קירור ?

פורסם

צריך לבדוק כמה טמפ' המים שמגיע החום ל 3/4 יש אקדח לייזר שמודד טמפ' גם למוסך שיבדוק כמה הטמפ' בזמן שהשעון מראה 3/4 יתכן שהשעון/חיישן טמפ' מזייף ויתכן שיש בעיה .

אבל בד"כ באפלאוז החצי הוא הנורמל.

פורסם

שלום.

שים לב בחור יש לי רק שאלה אחת וכבר דובר הרבה פעמים בנושא.

האם הרכב מעבד מים או אתה מוסיף מים או נוזל קרור.

אם כן יש בעיה והרכב נוטה להתחמם ולא משנה כרגע מה הסיבה.

אם הרכב לא מאבד מים ואתה לא מוסיף מים או נוזל קרור אז הרכב לא מיתחמם.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...