Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מישהו יכול להתקין חיבור ושיש לו מתאם למערכת מקורית של מזדה (BOSE) המלצות והצעות יתקבלו בברכה

זאב

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

האופציה הכי הגיונית ונוחה היא עם הBLUETOOTH שבמערכת תומך בסטנדרט של הA2DP שזה בלוטווט בסטריאו באיכות CD.

אם כן, אתה יכול או לקנות מתאם סטראו לIPOD או משהו בסגנון, או לעבוד עם מכשירים סלולריים תומכי A2DP כמו של סוני ומוטורולה החדישים.

מחיפוש קצר בגוגל לא מצאתי האם הBOSE במזדה תומך בזה, אתה מוזמן לחפש יותר.

פורסם

הסבר:

באוטו יש HU מקורי של BOSE. ה HU כולל ציינג'ר 6 דיסקים. מה שאני מחפש זה מתאם לכניסת AUX כדי לחבר את ה IRIVER שלי.

עבור IPOD קיים מתאם שעולה 220$ כמו זה:http://www.neocaraudio.com/prod-ion.html

מחפש מתאם פשוט לכניסת AUX

בארץ עדיף אם אין ברירה נזמין מחו"ל

זאב

Mazda MX-5 NC RWD

BMW R1200GS Adv

פורסם
איך נראית כניסת ה AUX?

האם זה AUX שצריך בשבילו מתאם יעודי שנמצא מאחורי הHU?

כן וכמו שאני מבין הוא סטנדרטי למזדה 3 ו 6 ומשמש לציינג'ר חיצוני

ולמשל זה: http://www.sylfex.com/products/AuxMod/gallery.shtml

שאין במלאי :sad:

Mazda MX-5 NC RWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

אני מאמין שאפשר לחווט מחדש את הכבל של הצ'יינג'ר כמו שניתן לעשות במערכות אחרות אבל זה עלול ליצור רעשים..

אם תרצה לנסות לך למישהו שמבין ומיקצועי ולא חאפר

:wink:

פורסם

החיפש הסתיים בהצלחה. :-)

לקוברה יש מתאם שעולה 462 ש"ח שהורכב היום. המתאם כולל כניסת RCA בתא הכפפות. הפעלה מבוצעת דרך בחירה של CD וגם דרך ההגה. איכות העברת הסאונד טובה.

ממליץ.

זאב

Mazda MX-5 NC RWD

BMW R1200GS Adv

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...