Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לבחור צעיר ב-70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

חבר טוב מחפש רכב בתקציב הנ"ל.

קשה לו למקד את הדרישות שלו מהרכב, אז אני מנסה ללכת בדרך הפסילה עד שלבסוף הגיע לרכב רלוונטי.

כאמור התקציב הוא 70K נטו לקנייה (כולמר, ללא חישובי אחזקה, יישור קו ושאר ירקות)

מבחינת אחזקה אין בעיה כספית, כלומר רכבים אירופאיים/יפנים וכו' על שלל תמחור מחירי חלפים- תקף להכל.

רכבים שכבר ירדו מהפרק הם פיז'ו 206 (הייתה לו, נגנבה, לא מעוניין ברכב זהה למרות ה-XS המצויינת שהצעתי לו)

והאיביזה לכל סוגיה (לא מעוניין באיביזה)

קו החשיבה הוא לכיוון הגולף MK4 (אולי אפילו 2 ליטר ג'נרשיין שהוא שאל אותי אם נכנסת בתקציב??!?)

הרכב צריך להראות טוב, כיאה לרכב לצעירים וצריך להיות בגדר נורמלי (אימפרזה GT ושאר מפלצות לא באות בחשבון)

יאללה, זרקו רעיונות לאויר :-)

אמיר.

פורסם

אם כבר, שיקנה לאון טורבו.

אבל מה עם דרישות ? ספורטיבית ? אוטמטית ? קטנה גדולה ? נוחה ? יפה ? מה חשוב ומה לא ?

אני מצטרף להמלצה של רז.

פורסם

רז, כבר ציינתי:

"אימפרזה GT ושאר מפלצות לא באות בחשבון"

:-D

שלומי,

לאון טורבו נקנתה בעזרתי ועצתי לחבר משותף שלי ושל הבחור שמחפש.

הצעתי לו לחפש גם אחת כזו, והעניין בשקילה (אם כי קשה למצוא את דגם ה-2002 הפחות מוצלח בעל גיר האלדקס)

לגבי הדרישות אמרתי קודם, הדבר היחיד שהוא יודע ומבין זה "רכב לצעירים" כהגדרתו.

אני משאר שהכוונה כמובן לרכב שנראה טוב ולא סתם אפרורי ואפור כמו קורולה למשל.

מעבר לזה אין העדפות ספציפיות. לא מבחינת ביצועים, אחיזה, אוטומט/ידני וכו'..

תחשבו בכיוון הגולף MK4... אותה הוא הזכיר באוזני כמה פעמים.

אני צריך לעלות רעיון לרכב מומלץ בעינכם, והוא כבר בודק את הרכב פרטני לפי איך שהוא רוצה.

פורסם

ה 307 חתיכת עגלה בכל הגרסאות שלה. גם ה XSI [שממילא אין לה שום יומרות ספורטיביות חוץ מהשם] די רופסת. מצד שני, יש לה מראה מעט כוחני , 3 דלתות, חישוקים גדולים , ועיצוב פנים מעט מהודר יותר.

תראה אמיר , כבר הצעת לו את הליאון שלדעתי די תתאים לו , והוא די נעול על הגולף שזה [למעט העיצוב] אותו דבר פחות או יותר. אז יכול להיות שזה באמת מה שמתאים לו. ציינת שהוא גם מתעקש על זה, אז כנראה תודעתית הוא כבר החליט עם עצמו מה הוא רוצה וכל הנסיונות להניא אותו , די מיותרות.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

אני כבר אמרתי לך מה הבחירה שלי, קורולה RUNX. גם רכב שנראה סביר, אמין מאוד, חסכוני ושומר על ערכו. אין שום פרמטר שבו מנצחת הגולף MK4 את הקורולה RUNX (במיוחד לאור העובדה שהתא נוסעים של הקורולה הוא כמעט העתק של הגולף MK4), חוץ מאולי הקטע של הפוזה שיש לך גולף (אבל אנשים שמעדיפים גולף על פני קורולה כי זו גולף מגיע להם הרכב).

על 306 לא הייתי הולך, גם רכב שלא מזדקן יפה וגם מיושן מאוד (רכב שהתחיל את דרכו בתחילת שנות ה-90 ועבר כמה מתיחות פנים בדרך).

הליאון גם אופציה טובה מאוד, השאלה האם אתה מוכן לקבל בעסקה גם את צ'מפיון על הראש (מהניסיון שלי, יבוא היום שתצטרך מהם איזה חלק שאין תחליפי, וכשיבוא היום הזה אתה תקלל את הרגע שקנית את הרכב).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מיאטה?

סתם, סתם, לדעתי אלפא 147 (חוץ מהעגלתיות מה שלה בשל המנוע החלש יחסית) יכולה להיות אופצייה נפלאה.

נראית טוב, מתנהגת טוב, משדרת משוה שאין לאחרות - הרבה יותר מכל גולף משעממת שיש לכל העולם (ובעיקר לאחותו).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הבעיה באלפא שזה רכב שצריך לאהוב אותו מבפנים כדי להתחיל איתו בקשר.

זה לא בדיוק הרכב האולטימטיבי לצעיר שלא ממש מבין ברכבים ומעוניין כמה שפחות בביקורים במוסך-שבו הוא מוצא עצמו בור ועם הארץ. (אנחנו יודעים מחירי חלפים וטיפולים לאלפא).

לגבי הלאון, הוא פשוט סולד מהרכב הזה כי לחברו הטוב יש כזאת.

גם אותי, אישית, היה מבאס לקנות רכב בדיוק כמו זה של חברי הטוב שאני רואה ונפגש כל יום.

אלעד, צריך לראות אם ה-RUNX בתקציב. כי אם כן אז היא אופצייה מעולה וחזקה.

מה-307 הוא כבר ירד.

עוד הצעות? מה דעתכם לגבי פולו GTI? או כל הסיויקים למינהם?

• תוכן חדש...