Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"ספורטיבי" עד 60אלף שח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, חבר שלי רוצה לקנות לעצמו רכב...

והנה הדרישות:

הרכב לא צריך להיות מהיר מדיי - שיגיע ל120 זה מספיק

מה שכן צריך להיות ברכב זו היכולת להאיץ מהר, לא מדבר על 0-100 אלא על האצות ביניים.

ושהרכב יוכל לקחת פניות על בערך 60, זה הכל.

מבחינת א חזקה - כמובן שעדיף כמה שיותר זול, וכמה שפחות דלק.

יש דרישה למקום ל4 אנשים.

יש הצעות?

פורסם

106 GTI אופציה טובה

לא נראה לי שהוא יתאכזב מ 106 ראלי גם אופציה

אמממ אולי אולי אולי תמצא אימפרזה טורבו 97 או 98 במחיר הזה תנסה אבל זה אוטו זולל דלק

וגם אתה יכול לנסות ללכת על ה206 XS

מנוע 1.6 גיר רגיל

אוטו עם מראה טוב וספורטיבי לא יצא לי לסוע בדגם הזה אבל לא נראה לי שתתאכזב

המחיר חורג טיפה מהתקציב לא משהו קריטי

יש אפשרות גם להונדה האצ'בק משנתונים יותר מתקדמים יש לאוטו הזה פתיחה חזקה מאד

ולדעתי גולף נכנסת בתקציב לא יודע איך הפתיחה שלה אבל זה אוטו יחסית חזק

פורסם
שיגיע ל120 זה מספיק

ושהרכב יוכל לקחת פניות על בערך 60, זה הכל.

כל רכב מגיע ל-120.

כל רכב יכול לפנות ב-60 קמ"ש, תלוי בפניה.

החבר מחפש רכב ספורטיבי אמיתי ? רוצה להכנס בסחיפות לסיבובים ? או בסה"כ רכב מהנה ומרווח ל-4 אנשים ?

נראה לי שפוקוס ידנית בהחלט תספיק לו, לאור "הדרישות" שלו.

לאיציק,

לא חסרים רכבים שיכולים "לגהץ פניות" על 60 קמ"ש, אבל אין להם שום התנהגות ספורטיבית.

היתרון ב-GTI106 הוא דווקא ביכולת קשקוש הזנב בסיבובים, ולא נראה לי שלזה התכוון השואל. בכל מקרה היא לא נוחה ל-4 אנשים, במיוחד מכיוון שמגיעה בתצורת 3 דלתות בלבד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
106 GTI אופציה טובה

לא נראה לי שהוא יתאכזב מ 106 ראלי גם אופציה

אמממ אולי אולי אולי תמצא אימפרזה טורבו 97 או 98 במחיר הזה תנסה אבל זה אוטו זולל דלק

וגם אתה יכול לנסות ללכת על ה206 XS

מנוע 1.6 גיר רגיל

אוטו עם מראה טוב וספורטיבי לא יצא לי לסוע בדגם הזה אבל לא נראה לי שתתאכזב

המחיר חורג טיפה מהתקציב לא משהו קריטי

יש אפשרות גם להונדה האצ'בק משנתונים יותר מתקדמים יש לאוטו הזה פתיחה חזקה מאד

ולדעתי גולף נכנסת בתקציב לא יודע איך הפתיחה שלה אבל זה אוטו יחסית חזק

הוא ביקש החזקה כמה שיותר זולה ואתה מציע לו אימפרזה GT? :lol:

להונדה האצ'בק מהשנתונים המתקדמים (96-2000) אין פתיחה חזקה בכלל, אולי אם יש לך סטאנדרטים של הרכב שמנקה רחובות :wink:

פורסם

אתה יכול לחסוך מעט ולחפש 306 סדאן או 5 דלתות , מהשנתונים המאוחרים 2000+ .

אני חושב שהיא תענה לך [כמעט] על כל הדרישות.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

מכל המכוניות שהזכרתם אפילו אחת מהם אינה ספורטיבית, או שאתם מחשיבים כל רכב קטן יחסית עם מנוע מעל 1600 עם גיר ידני כרכב ספורטיבי, אז זה כבר סיפור אחר.

רכב שיתאים להגדרות שרשמת הוא הסיאט איביזה שנת 2001 עם מנוע 1800, גיר ידני, היציבות של האוטו לא ממש טובה אבל עם כמה תוספות ושיפרוים הרכב יביא ביצועים מצויינים.

FIATPUNTO1996

פיאט, החשק לנהוג

פורסם

התייחסויות:

1. הוא לא יתעסק עם שיפורים ולכן האביזה לא באה בחשבון.

2. הוא רוצה להרגיש בטוח שהוא יכול לקחת פניות במהירויות גבוהות - בשבילי ובשביל הוולבו שלי

60 זה מהירות גבוהה שאני מרגיש אני כמעט מתהפך - הוא לא רוצה את זה.

3. הוא ישמח לקבל אוטו עם קצת פוזה, ו3 דלתות לא מפריע בכלל.

4. האם יש סיכוי לקבל רכב שעונה על הגרישות הנ"ל וגם יהיה אוטומאט? בשביל אימא שלו...

פורסם

*** תוכן ההודעה נמחק ***

כתוב בבקשה עם סימני פיסוק.

אין צורך לכתוב איזה מכוניות הסובארו "לוקחת" בלחיצות.

פורסם

לקח?

לאן?

למכולת?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לפי דעתי המגאן קופה מנסיון מאוד מומלצת במחיר הזה אתה יכול להביא *** להביא = לרכוש *** שנת 02 1.6 מספיק לך

חסכונית בדלק (תלוי בנהיגה) זולה לאחזקה ומאוד מהירה ונראית טוב לדעתי

כמובן שאני משוחד אז הכול בערבון מגובל... :wink:

רנו מגאן קופה 02 1.6 - אל תאהב את מה שאתה משיג, תשיג את מה שאתה אוהב.

פורסם
יש הצעות?

כל מכונית פרטית תענה על הדרישות הללו, שיתמקד בגרסאות 4-5 דלתות עם גיר ידני משודך למנוע 1400 או 1600.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מכל המכוניות שהזכרתם אפילו אחת מהם אינה ספורטיבית, או שאתם מחשיבים כל רכב קטן יחסית עם מנוע מעל 1600 עם גיר ידני כרכב ספורטיבי, אז זה כבר סיפור אחר.

רכב שיתאים להגדרות שרשמת הוא הסיאט איביזה שנת 2001 עם מנוע 1800, גיר ידני, היציבות של האוטו לא ממש טובה אבל עם כמה תוספות ושיפרוים הרכב יביא ביצועים מצויינים.

106 GTI הרבה יותר ספורטיבית ומהנה לנהיגה מאיביזה 1.8 (טורבו??)!!!!
פורסם

הצעת כפירה: רובר R25.

בתקציבך תקבל רכב חדש, אולי אפילו מאובזר ברמת MG (כלומר עם ספוילרים וקישוטים אבל לא מנוע מפלצתי).

הרכב זריז, אוטומטי (גיר רציף עם אפשרות סטפטרוניק), מנוע 1.8 אבל לא צורך יותר מידי דלק (1:11 בנסיעה מעורבת), מספיק מקום ל- 4 מבוגרים, כל התוספות הרגילות (כולל סאן רוף וכו').

השילדה שופרה מאז ימי ה- 200, כך שבסיבובים היא לא "רוקדת" (לא שרקדה במקור...), גם מעל 60 קמ"ש (בתלות בסיבוב כמובן, אבל את כביש פרויד בחיפה, אם אתה מכיר, היא גם עולה וגם יורדת לפחות ב- 50% יותר מהר :-) - בלי קשר, שים לב ליסוע תמיד במהירות המותרת ובזהירות !!!).

החסרונות ידועים: רכב שלא מטופל במורשה ובאהבה עשוי לעשות בעיות, אמינות לא תמיד מבריקה, בעיות כרוניות (שחלקן נפתרו) וקושי במכירה (שבא לידי ביטוי בקלות הרכישה ובמחיר הרכישה). אם כי, אצלי הכל בסדר טפו טפו טפו (היום כבר לא מתים מאהבה).

היתרונות: יופי של רכב, יופי של רכב. גם נראה טוב, גם מרווח יחסית (אלא אם אתה מתקרב ל- 190 ס"מ, אז יהיה לך נמוך), גם נוסע טוב וגם הרבה מאוד רכב במעט כסף (ביחס לשנתון ולתמורה). לדעתי אפילו אמא של חבר שלך תאהב אותו.

בהצלחה בכל מקרה!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...