Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם מישהו אמר לי שהוספת התוסף הנ"ל יוצרת משקעים כלשהם בשמן המנוע, האם זה נכון?

החלפתי ממש עכשיו שמן באוטו, ורציתי לשים את התוסף, האם זה כדאי?

בכל מקרה האם אצלי בדדרה (כמו טמפרה) התוסף הוכיח את עצמו מבחינת חוסר בגרימת נזקים לגומיות ודברים כאלה.

מה היחס המומלץ בליטרים, כי המיכל אצלי ענק מעל 60 ליטר!!!!

פורסם

פחית אחת למיכל מלא של ה60 ליטרים שלך, רצוי במועד לפני החלפת שמנים ולא לאחריו ככל שיש שליטה על כך ומידת ה"דחיפות" בהוספת התוסף.

לא יהיה נורא להוסיף כרגע, בכל מקרה, לאחר פעולת אינפוזיה (מה שלא התכוונת כרגע, אך למען ההזהרה) יש להחליף שמנים בכל מקרה גם אם הם חדשים.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני הוא לא דיבר על אינפוזיה הוא דיבר על הוספת תוסף לדלק

שאתהמוסיף את התוסף לדלק אין צורך להחליף שמן שאתה מבצע אינפוזיה יש צורך להחליף שמן.

פורסם

לא משפיע.

מכיון שבאינפוזיה חלק מהתוסף חודר לשמן יש אפשרות שהוא לא יחדור והיא ביצוע אינפוזיה בזרימה קטנה בזמן ארוך.

שאתה מוסיף את התוסף לדלק הוא נישרף כמו הדלק ולא חודר לשמן. אלא אם כן יש לך בעיות של כניסת דלק לשמן.

פורסם

תוסף זה מוסף לתערובת הדלק במטרה להגיע לחלל השרפה ולפצח את הפיח הנמצא בחלל השריפה ובעיקר על גבי השסתומים ,

מכוניות הנוסעות בעיקר בפקקים (מהירות נמוכות ,סל"ד נמוך) ועוד עם מזגן סובלות בעיקר מצבירת פיח על גבי השסתומים כתוצאה מתערובת דלק עשירה המסופקת בסל"ד נמוך לצילנדרים .

במנועים ישנים ובלויים בעלי לחץ מנוע נמוך (קומפרסיה) מספיק שיש צילנדר אחד מאוד חלש ואדי הדלק מועברים דרך טבעות האתימה (רינגים) לחלקו התחתון של המנוע ומדללות את השמן ,

אין כל השפעה של תוסף הדלק על מע' השימון.

תוסף זה מומלץ מאוד ,עושה את העבודה היטב ומומלץ כל 10K ק"מ.

יקר אך שווה .

לרוויה .

"אל תפתח פה לשטן הוא לא רופא שיניים..."

פורסם

אז מה היחס המומלץ למנוע שלא קיבל את התוסף מעולם?

נראה לי שפחית על 60 ליטר זה מוגזם וספק אם יעשה את העבודה.

חוץ מזה 60 ליטר + התוסף זה 400 ש"ח, מאיפה לי סכום כזה עכשיו במכה???

מה היחס היעיל ביותר מבלי שיגרם לי נזק, ושיעשה את העבודה בצורה האופטימלית??

פורסם
חוץ מזה 60 ליטר + התוסף זה 400 ש"ח, מאיפה לי סכום כזה עכשיו במכה???

אכן, טרגדיה.

איציק

(מעניין מה אתה עושה כשצריך לשלם אגרת רישוי למדינה :mm_tongue )

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

פששש, מליונר נהיית אה? בזמנו לא הורדת לי 500 שקל על הסיויק המחו*** שרציתי לקנות ממך אז פתאום זה סכום קטן?

שהיית חייל בחובה היו לך סכומים כאלה בשלוף??

פורסם
פששש, מליונר נהיית אה? בזמנו לא הורדת לי 500 שקל על הסיויק המחו*** שרציתי לקנות ממך אז פתאום זה סכום קטן?

שהיית חייל בחובה היו לך סכומים כאלה בשלוף??

שהייתי חייל החזקתי מכונית שהתאימה לכיס באותו זמן (סובארו DL 82 ידנית 5-הילוכים עם מזגן, מנוע 1300), לא ניסיתי לעשות שופוני על אף אחד ולא החזקתי מכונית ש"גדולה עליי" בהוצאות. ידעתי שאם יהיו תיקונים אז ההוצאות לא יהיו מטורפות - וגם לקחתי בחשבון את הצריכת דלק המצויינת שלה ולכן גם לא הייתי מתבכיין כל פעם שהייתי צריך למלות דלק ולשים תוסף, צפיתי את ההוצאות ונהנתי מכל רגע. האוטו שירת אותי במשך שנה שלמה עם 0 תקלות.

בזמנו לא הייתי מוריד לך שקל על הסיביק הנהדרת שמכרתי - מאחר ואני לא מנהל משא ומתן בטלפון עם אנשים שעוד לא ראו את האוטו וכבר מתווכחים על המחיר, זה אופי ישראלי טיפוסי שממש מגעיל אותי - אבל זה בסדר, את העונש שלך כבר קיבלת, קנית קאווליר :D

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
שהייתי חייל החזקתי מכונית שהתאימה לכיס באותו זמן (סובארו DL 82 ידנית 5-הילוכים עם מזגן, מנוע 1300), לא ניסיתי לעשות שופוני על אף אחד ולא החזקתי מכונית ש"גדולה עליי" בהוצאות. ידעתי שאם יהיו תיקונים אז ההוצאות לא יהיו מטורפות - וגם לקחתי בחשבון את הצריכת דלק המצויינת שלה ולכן גם לא הייתי מתבכיין כל פעם שהייתי צריך למלות דלק ולשים תוסף, צפיתי את ההוצאות ונהנתי מכל רגע. האוטו שירת אותי במשך שנה שלמה עם 0 תקלות.

בזמנו לא הייתי מוריד לך שקל על הסיביק הנהדרת שמכרתי - מאחר ואני לא מנהל משא ומתן בטלפון עם אנשים שעוד לא ראו את האוטו וכבר מתווכחים על המחיר, זה אופי ישראלי טיפוסי שממש מגעיל אותי - אבל זה בסדר, את העונש שלך כבר קיבלת, קנית קאווליר :grin:

איציק

:mm_yeah:

אכן, טרגדיה.

איציק

(מעניין מה אתה עושה כשצריך לשלם אגרת רישוי למדינה :mm_tongue )

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

הרגתאותי מצחוק יאצק

מסכים עם כל מילה בהדגשה

ניצן

פורסם

חברים

בואו נעשה מגבית לרונן לטנק דלק+תוסף :wink:

תרומות החל מחמישה שקלים

להעביר לחשבון מספר 34358458734

בנק ה"זרע"

סניף תל ברוך

:smile: