Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המחשב התפחלץ סופית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה מה שהיה

החלפתי ספק כוח במחשב כי הישן נשרף.

אחרי זה עשיתי פורמט כדי להתקין מערכת חדשה

המחשב התעקש לעלות אך ורק מהדיסקטים ולא לעשות לי בוט מהסידירום למרות שבביוס הוא מוגדר מהסידירום.

הציעו לי לעשות ברירת מחדל בביוס כדי לאפס אותו ואז לבחור שיתן לי לעלות מהסידירום.

מאז שעשיתי את זה שאני מדליק את המחשב עולה לי מסך עם תמונה שיש בה כיתוב כחול כתום של פנטיום 4 ואחרי זה במקום שימשיך לעלות כרגיל, הוא נותן לי מסך שחור ולמעלה בפינה השמאלית יש קו תחתון כאילו הוא מחכה שאני אכתוב משהו. אבל אין אפשרות לכתוב כלום.

הלך הלוח אם או שיש פה בעיה אחרת?

מדובר בפנטיום 4

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זהו...זרוק את המחשב, הלך, טוטאל לוס.

(אם אפשר בבקשה לזרוק מול בנק הפועלים בשעה אחת בצהריים,ולהניח על הריבוע המסומן)

סתם,

נשמע כאילו אין למחשב מאיפה לעשות בוט (למרות שזה מוזר שהוא עושה רק קו)

אם הוא רוצה לעשות בוט מדיסקט, אז תן לו. מה הבעיה?

אתה משתמש בדיסקט הפעלה שמאפשר לך להפעיל דסיקים מהדוס ואז אתה מתקין.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

תנסה להוציא את הבטריה הקטנה והעגולה שיש לך על הלוח אם,יכול להיות שזה יעזור לך לאפס את הביוס ובכך תוכל להיכנס שוב לביוס.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

את הקשיח הוצאתי מהמחשב והתקנתי לו מערכת חדשה במחשב אחר ואז חיברתי אותו שוב למחשב הבעייתי ועדיין בעיה

כאילו המחשב נעול משהו

in the face

with a chair

פורסם
את הקשיח הוצאתי מהמחשב והתקנתי לו מערכת חדשה במחשב אחר ואז חיברתי אותו שוב למחשב הבעייתי ועדיין בעיה

כאילו המחשב נעול משהו

כל הסיפור הזה קרה לך שהחלפת את הספק?

ודא חיבורים ללוח אם מהספק, כנ"ל לשאר המערכות שצורכות חשמל

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

פורסם

תתחיל בלבדוק ULTRADMA אם מספר 1-5, תמשיך בלבטל את מסך הפתיחה עם הלוגו, תבדוק שלא שינית ג'מפרים בכונן, תנתק את הסידי רום לגמרי לראות אם זה עוזר, תחליף כבל IDE, תנסה להגיע למצב בביוס שהכונן מוגדר כפריימרי מאסטר, נסה להחליף חיבורים בלוח אם.

אגב.

לא מומלץ להתקין מערכת במחשב אחד ולהעביר אותה למחשב אחר... פה גם יכולה להיות הבעיה, האם הכונן מזוהה בכלל בביוס?

פורסם

ארז מה זה האולטרה הזה ואיך בודקים?

כתבתי שלאחר הלוגו הזה אין לי אפשרות לבצע כלום! מסך שחור ריק ללא גישה לביוס בכלל, אני מכיר את התופעה בתור בעיה בכוננים שג'מפרים אבל הג'מפרים בסדר גמור

in the face

with a chair

פורסם

תתקין מע' הפעלה כשהכונן הקשיח מחובר למחשב,

כי זה לא יעבוד טוב, כזה מותקן מעבודה על מחשב אחר..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

ברגע שאיפסת את הביוס, החזרת את הלוגו חברה שמופיע, עדיין אפשר להכנס לBIOS, תלחץ כרגיל על המקשים שבעזרתם נכנסת עד היום, אחרי שתכנס, תגיד אם יש לך ביוס של AWARD או משהו אחר

פורסם

בעקרון הכניסה לביוס (אצלי לפחות ובהרבה מחשבים שאני עובד איתם) היא בזמן מסך הלוגו.

לא כתוב לך בפינה שאתה יכול ללחוץ DEL?

תנסה

פורסם

1. מצאתי את התקלה הראשונה, הפלופי היה מנותק מהכבל האפור.

2. עכשיו אני יכול להיכנס לביוס, אבל המחשב מגיע למצב שהוא שואל אם לעלות רגיל או בסייף מוד ולא משנה מה אני בוחר הוא עדיין לא עולה הוא נותן מסך כחול וכותב שחלונות נסגר כדי להגן על המחשב ויש לבדוק וירוסים או חיבורים לא נכונים.

וירוסים אין מן הסתם כי הקשיח עבר פורמט והתקנה מחדש

חיבורים בדקתי וגם ניסיתי כל אפשרות למקרה שאולי אני שוכח את החיבור הנכון, גם לא עוזר.

in the face

with a chair

פורסם

קודם כל, אל תזלזל ביוצרי הוירוסים.

אפילו עשו וירוס שחודר לביוס ככה שתמיד יש סיכוי, אבל זה לא המצב לדעתי.

אם אתה מנסה להשתמש בוינדוז שהותקן על מערכת מחשב אחרת,

אז סביר להניח שזה לא יעבוד ולגיטימי שוינדווז יגן על עצמו

אם זה התקנה חדשה...

אז זה לא הגיוני שהתקנת וינדווז בעשר דקות

קיצר תתקין מחדש

פורסם

אני בדויק מעלה שם בוט מהדיסק בשעה טובה, נתקין חדש ונראה מה הלאה.

מרוב יאוש התקנתי חלונות 2003 סרבר, איך שזה עלה לשולחן עבודה התייאשתי עוד יותר! מחקתי

in the face

with a chair

פורסם
אני בדויק מעלה שם בוט מהדיסק בשעה טובה, נתקין חדש ונראה מה הלאה.

מרוב יאוש התקנתי חלונות 2003 סרבר, איך שזה עלה לשולחן עבודה התייאשתי עוד יותר! מחקתי

כן אני עם אותה בעיה.....אני בהתלבטות עם להתקין עוד פעם אקספי או לנסות 2003

אבל זה נראה לי לא משהו...

אני עם עניים תלויות בויסטה בנתיים

• תוכן חדש...