Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קליאו עכשיו קניתי לה סאב ושמעתי אותו עובד במאזדה 323 עכשיו שאלתי היא האם ישמעו פחות טוב או יותר טוב כיוון ששטח הפנים של האוטו קטן יותר

ואם ישנם איטומים למינהם שאני צריך לשים באוטו על מנת לשפר את איכות הסאונד מה הם

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

לגבי החומרי איטום תעשה חיפוש בנוגע לדיינמאט.

לדעתי יישמעו טוב יותר ברנו מאשר במאזדה, בדר''כ לדעתי במכוניות קטנות שומעים חזק יותר, זה לא קשור ליותר טוב.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם
תבדוק .. מה כל כך קשה.

אתה מנסה להשיג תוצאה טובה מהסאב ? או תוצאה טובה יותר מאיך שזה ישמע במאזדה ?

לא אחי יש לי קליאו אם לא הבנת ואני רוצה להוסיף איטומים באוטו לשפר את איכות הסאונד הכללי לא רק של הסאב

בגלל שזה אוטו יחסית ישן ניראה לי שהדלתות כרגע מסיביות בערך כמו קרטון

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

ככל שהרכב קטן יותר גם תיבת התהודה שהקבינה משמשת לסאב קטנה יותר - אתה אמור לשמוע באופן תיאורטי יותר טוב במאזדה...

בתכלס - תאטום את הרכב כמו שצריך ותגביר את הסאב נכון ואתה תהנה מכל רגע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ברוב רובם של המובנים , בקליאו התוצאה לאחר כיוון ראוי, תהיה טובה יותר ובתנאי שהבסיס של במה קדמית מתקיים.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה רבה על התגובות ויחס הטוב (מה שלא נתקלתי ברוב הפורומים)

ואם אתם יודעים באיזה איזורים מומלץ לאטום חוץ מבדלתות אני ישמח לשמוע

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

אם אתה לא מרוצה רק מהסאב

אז אולי הסאב לא יושב בתיבה מתאימה

מה הסאב המדובר ?

ובאיזה תיבה הוא יושב ?

:shock2::snipersmi
פורסם
אם אתה לא מרוצה רק מהסאב

אז אולי הסאב לא יושב בתיבה מתאימה

מה הסאב המדובר ?

ובאיזה תיבה הוא יושב ?

זה לא שאני לא מרוצה פשוט תמיד אני שואף ליותר ובקשר לסאב זה סאב ממש פשוט רק להתחלה כיוון שאני לא יכול להרשות לעצמי מערכת שלמה במכה אבל עדיין מצדיק את המחיר שקניתי אותו .....קנווד 800 וואט 400 אר אמ אס ויושב בתיבה לפי הוראות היצרן 28 ליטר 19 מ"מ mdf

תיבה סגורה דרך אגב

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

לי יש סאב זהה....כמה הגברה אתה נותן לו ? כי הסאב הזה עד 300 RMS נשמע מצויין בתיבה של 35\38 ליטר (אטומה כמובן) אבל אם ההגברה בריאה יותר הוא מתחיר להתעווט ולהתבלבל ואז הקטנת תיבה עוזרת קצת....

בכל מקרה עם כיוון טוב הסאב הזה נשמע מצויין הרבה הרבה יותר נקי ופאנצ'י מסאבים שעולים כפול ממנו, אבל אתה צריך גם סט טוב מקדימה שימשוך את הבמה ואז הסאב יעשה מה שהוא צריך - ולא ילחם להפיק מה שהוא לא צריך

פורסם

מיקדימה יש קומפוננט של פיוניר שקיבלתי מתנה מארצות הברית מתפקד לא רע

ובעניין מגבר מכרתי את מה שהייה לי ועכשיו אני מחפש משהו נחמד בסביבות ה500 rms שיספיק גם לסאב וגם לקומפוננט

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

• תוכן חדש...