Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע וחצי בערך העלתי ת'רד לגבי בעיה במערכת שלי.

בקצרה אני אזכיר שהבעיה הייתה כזאת- לאחר מספר דקות שבהם הייתי שומע בווליום גבוה יחסית

45-50 מתוך 62 בפיוניר שלי, היו מתחילים עיוותים מפחידים בסאונד כאילו המערכת זועקת תעזוב אותי בשקט כבר.

חלק מחברי הפורום הצביעו על בעיה כזאת או אחרת במגבר, ניגשתי למעבדה שמתעסקת במערכות לרכב ולבית אחרי כמה ימים הוא חזר אליי עם תשובה:"אחי הפעלתי את המגבר שלך במשך שעתיים בכמה ימים שונים ופרט להתחממות קלה ואופיינית למגברים הוא פועל מצויין ואין לו שום בעיה, פתחתי אותו הכל תקין ואין שום רכיב תקול או שרוף", כמו כן הוא טען- "יש לך בעיה אחרת במערכת".

שמחתי קצת כי אחרי הכל לא רציתי להחליף את המגבר (KICKER 650.4), חיברתי את המגבר

והחלפתי את כל הפיוזים במערכת את הפיוז 60A שנמצא ביציאה מהמצבר, את שתי הפיוזים האדומים של 40A שנמצאים על הKICKER ועוד 2 פיוזים של 25A שנמצאים על הSOUNDSTREAM.

חיברתי הכל בקלות, התחלתי לשמוע במערכת והכל היה בסדר גמור-הייתי מאוד שמח כי כביכול הבעיה נפתרה לה.

אך כנראה שטעיתי אתמול בלילה נסעתי באוטו לפתע אחרי 10 דקות של נסיעה התחילו העיוותים בווליום גבוה שוב פעם, אך הפעם לאחר דקה או שתיים הם פסקו והסאונד חזר להיות נקי וחלק.

ככה גם קרה לי היום בדיוק אותו הדבר שמעתי כמו שצריך אחרי מספר דקות שוב סאונד מעוות לאחר 3 דקות בערך הסאונד חזר להיות רגיל ולא התעוות שוב פעם עד סוף הנסיעה.

אני באמתתת אבל באמתתתת אובד עצות, חוץ מלהחליף אוטו אני לא יודע מה לעשות עוד.

בבקשה תעזרו לי.

תודה רבה.

פורסם

ניסיתה לשמוע עם רדיו דיסק אחר ?

למה יש לי תהרגשה שזה בא מהר"ד ... יכול להיות שהעין או איזה מגע רופף שמה

לפי מה שאתה טוען אחרי 10 דק' זה קרה לדקה שתיים וחזר להיות רגיל

נסה להשיג רדיו דיסק חלופי ליום יומיים, תחרוש על המערכת בזמן הזה עם הר"ד החדש

נסה לראות אם מפה הבעיה

פורסם
תבדוק שאין לך קצרים, תפרק את הרמקולים בדלתות ותבדוק שהקונקטורים יושבים כמו שצריך ולא נוגעים בפח.

מצטרף להמלצה,

אולי יש חתך לאורך החוטים, תנסה לנתק כל פעם רמקול אחד או לחלופין לעבור על החוטים.

פעם קרה לי במערכת ביתית והמגבר היה נכנס להגנה לאחר מאמץ (לא יודע להסביר למה, אולי החוטים מתחממים).

WUKA

Sheep Happens

פורסם
תבדוק שאין לך קצרים, תפרק את הרמקולים בדלתות ותבדוק שהקונקטורים יושבים כמו שצריך ולא נוגעים בפח.
קצר גוף על רמקול = ניתוק המגבר(פרוטקשיין).

לפותח התרד'(רועי).

מאיפה אתה בארץ?

באופן עקרוני יש מפגש שבת הבאה ואשמח לנסות לעזור לך לפתור את התקלה.

מעבר לכך אם תזדקק לעזרה לפניכן, צור קשר בפרטי.

אם אוכל לעזור אעשה זאת בשמחה.

פשוט קצת קשה לאבחן תקלה כזאתי דרך המחשב.

under construction..

פורסם

ניר-לא תמיד, קרה לי לפני חצי שנה בערך.

שמעתי מהרמקולים רעש כאליו יש צלחות מעופפות באוטו לסירוגין עד שפתחתי וראיתי מגע שנוגע בגוף.

:king:

פורסם

אני מראשון לציון, אני אשמח לבוא למפגש הקרוב כדי שתוכלו אולי לעזור לי לאבחן את הבעיה.

לגבי החוטים שנוגעים בפח- הסט שיושב מאחורה אין שם בעיה כזאת היות וראיתי שכל החוטים מחוברים

לרמקול.

לגבי הסט הקידמי אני לא יודע כי לא פתחתי את הדלתות-אבל לא נראה לי שזה שווה את המאמץ כי שומעים הרי מהרמקולים הקידמיים משמע אין שם חוט שהשתחרר והוא נוגע בפח, הם נמצאים הרי במקומם.

לגבי הרדיו דיסק אני אפתח אותו לראות אולי הפיוז מאחורה שרוף חלקית או משו כזה, אבל יותר מזה אין לי מה לעשות כי אין לי רדיו דיסק חלופי כרגע לבדוק איתו את הבעיה.

תודה לכולם-אם יש עוד דעות אני אשמח לשמוע.

פורסם

בקשר לפיוזים, אני חושב שאתה קצת מבזבז את הזמן.

יכול להיות שכתוצאה מקפיצה או סיבוב של הרכב נוצר קצר מחוט שאינו מחובר כראוי ובסיבוב או קפיצה נוספת ברכב הקצר מתנתק.

אני הייתי מנסה לבודד את הבעיה, מנתק סט אחד כדי לראות אם הבעיה חוזרת.

שים לב שככל שהזמן עובר אתה מסכן את הציוד ברכב.

אני מכיר לא מעט אנשים ששרפו ציוד בגלל קצרים ...לא נעים.

פני שאתה מנתק רמקול מסויים תשחק עם החיבור שלו כדי לנסות לשחזר את הבעיה.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

אני ממליץ לך לא לחסוך זמן ומאמץ אלה ליפתוח את הדלתות וליראות אם המגעים תקינים.... תיבדוק את כול החיווט ברכב מהרדיו עד המגברים וכו'....אולי הבעיה ברדיו דיסק עצמו...תינסה להחליף רדיודיסק וליראות:idea:

• תוכן חדש...