Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני כרגע בחיפושים אחר המערכב המושלמת לרכב שלי. קיבלתי הצעה מעניינת באחד החנויות ורציתי לדעת מה אתם חושבים על המחירים וגם על הרכיבים עצמם

אז ככה:

קומפוננט 6.5+6X9 של חברת HERTZ מסדרת HI-ENERGY דגמי HSK.

מגבר אחד שיגביר רק את הקומננט+ה6X9 של SOUND STREAM (לצערי לא זוכר את הדגם, משהו עם PROFESSIONAL)

מגבר+סאב 12" של LA הסידרה של The Fast and The Furious (הסאב תחת סימן שאלה יכול להיות שאקח משהוא אחר)

במצב הנוכחי עם ההרכב הזה הכל כולל ההתקנה יוצא בסביבות 4600 ש"ח.

מה דעתכם?

פורסם

לאף אחד אין מה להגיד?? אולי למישהו יש נסיון אם אחד הרכיבים? שווה לקחת מגבר של SOUND STREAM? איך נראה לכם המחיר?

פורסם

המחיר הוא יקר.

ויש מס' דגשים:

1. המגבר+ הסאב של LA שציינת זה סאב אומלל והמגבר גם אומלל...

2. למה אתה צריך 9*6?, אם אתה מוסיף סאב ברכב אין לך כלל צורך בזה .

סט קומפוננט איכותי ומדוייק + סאב טוב משלים לך את כל הצורך ברכב.

3. מה התקציב שלך לכל המערכת כולל התקנה?

under construction..

פורסם

תודה על התגובה!

1.לגבי 6X9, נהגתי ברכב הקודם שלי עם מערכת שכללה 6X9 ותכלס אני צריך אותם רק "שימלאו" את הרגב בסאונד. נכון הדגש הוא על קומפוננט איכותי מקדימה.

2.לגבי הסאב אני גם חושב שאתה צודק, בגלל זה אני מתייעץ...:wink: בכל מיקרה אני צריך המלצות לגבי מונובלוק+סאב. אני אוהב בס מדוייק ולא מרוח. אני שומע הכל!

3. התקציב שלי עומד על 4500-5000 כולל התקנה. ואגב אמרת שהמחיר שהציעו לי הוא יקר...אני אשמח לדעת למה?

אשמח לעוד תגובות/הצעות...

פורסם

מגבר של גיביאל או מאק האודיו 1200 שקל

סאב JL AUDIO יש דגמים במחירים שונים

מגבר לסאב אפשר אולי או מונו של ליטינינג האודיו או אולי מגבר 2 ערוצים ולגשר גם אופציה

באזור 800-1000

קומפוננט יש גיביאל יש מורל דוטק יש כאלו ואחרים אבל הכי חשוב לישמוע אותם תראה מה אתה אוהב

1000 שקלים

התקנה וחיווט טוב כ 600-800 שקל

אם תרצה קישורים למוצרים בשמחה אני יתן לך

(/__\)

( O.o)

( > <)

זהו ארנב.

אנא העתיקו את ארנב אל חתימותייכם על מנת לעזור לו לכבוש את העולם!!!

מחפש סאב קיקר C12 למעוניינים למכור לפנות אלי

פורסם

אני ממליץ לך לרווח מעט את התקציב וללכת על:

קומפוננט revolator של scanspeak . אתה אפילו יכול לבחור את צבע הטוויטר....

מגבר 4 ערוצים של mcintosh שיחובר בבי-אמפינג לקומפוננט, 100 וואט לערוץ.

מגבר מונו של ZAPCO שיגביר סאב 12W6 בתיבה מקורית.

מכשיר של ECLIPSE הדגם החדש CD5000 שמוציא רק 8 וולט אבל זה יספיק...) וזהו, אתה מסודר.

שמע לי, לא תתאכזב. :-)

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

ממש ממש יקיר אפשר להביא הרבה יותר טובים במחיר הזה...לדעתי עדיף ללכת על 6X9 פשוטים שיתנו רק צליל רקע וליהשקיע בקומפוננט איכותי..יש קומפוננטים מאוד טובים בתווך של 1500-1800 שקל..ולחפש מגבר באיזור ה1500 שקל לא ליפסול יד שנייה לדעתי אם מדובר בדברים יחסית איכותיים..וסאב באיזור ה1000-800 לדוגמה לטנייג אדיו סטרייק 300RMS סאב מאוד טוב...

פורסם

אוקי, אקח לתצומת ליבי. כניראה אסע לאחד החנויות הגדולות כדי לשמועה את מוראל או עוד דברים שיש להם... אבל עדיין יש דבר אחד שאי אפשר לשמוע וזה - מגבר. כאן אני באמת צריך עזרה. צריך 2 מגברים. 4 ערוצים(מספיק לי 70X4RMS)+מונובלוק(250-300RMS). בתקציב של עד 2000-2500 לשניהם.

ולגבי מגברים של ZAPCO. אני לא מכיר דגמים ולא מחירים...אז אם יש קישור אשמח לקבל אותו.

פורסם

לא צריך לא זפקו ולא נעליים....יש לך מגבר מאוד נח של לטנייג אודיו 300.2 100 RMS לכול ערוץ 300 בברידג מספיק לך להפעל יפה של סאב....ומגבר של 4 ערוצים של לנזר או כול חברה נורמלית אחרת 4 על 75-90 רמס יספק לך להרים מערכת שנישמעת ממש מעולה...

• תוכן חדש...