Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה שזה הטופיק השני היום בנושא מחשבים. תודה שסלחתם :).

יש לי מחשב P4 ישן (1400MHZ) ולוח אם וזכרונות RDRAM. הלוח נשרף. האם יש משהו שאני יכול לעשות עם המעבד והזכרונות? להשיג לוח קשה מאוד, ועדיין כואב הלב לזרוק כאלה מעבד וזכרונות.

פורסם

לתת לי אותם ואני כבר ישיג לוח וככה אני ישתדרג מ P2 שיש לי כרגע

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם זה לוח נורמאלי, סביר להניח שיש לו 3 שנים אחריות... אולי, אולי, אולי הן עוד לא עברו...

ואם כן, גם אני מוכן להיצטרף לחגיגת הקניות הגדולה (לי נישרף מעבד, ולא, אין לו אחריות בגלל "דברים" שעשיתי לו...)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אם אתה בכיוון של לחסוך כסף, אז:

זה מעבד 478, לוח כזה זול לזכרון DDR יעלה כ-200 ש"ח.

תוסיף חצי ג'יגה זכרון DDR - עוד כ-200 ש"ח.

ב-400 אם ככה, יש לך מחשב חדש שעובד.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

מעבד 1.4 בא עם סוקט 423 ולא 478.

ב-ebay יש לוחות חדשים כאלה ב-15 $

לדוגמא:

http://cgi.ebay.com/IBM-Intel-D850GB-P4-ATX-Motherboard-PGA-Socket-423-NEW_W0QQitemZ230005716444QQihZ013QQcategoryZ44942QQrdZ1QQcmdZViewItem

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...