Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב של 7-8 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב היחידי שאני יכול להמליץ עליו בתקציב הנ"ל הוא סקודה פייבוריט שנת 94, דגם LX בלבד.

אחזקה זולה- לא דורש הרבה פרט להחלפת משולשים פעם בשנתיים בערך.

בעקרון זה לשים דלק ולנסוע.

יש המון רכבים כאלו שמוצעים למכירה , והרבה מהם יד שניה שלישית מקס' ובעיקר מאנשים מבוגרים.

לא להבהל מכלום, רכב פשוט לא מציע יותר מידי אך יקח אותך למעוז חפצך ללא כל בעיות.

דגשים בקניה?, משולשים, כויל הצתה ו דיסטרביוטור זה 2 "המחלות" של הרכב הנ"ל פרט לכך, אין יותר מידי.

עוד אופציה היא סובארו ג'אסטי, רק למצוא אחת שלא עברה כבר 7-8 ידיים...

under construction..

פורסם

התגובה שלי אולי תפתיע אותך, אבל זו האמת. לפני שנה קניתי רנו 11 משנת 89 (הצורה היפה, לא המרובעת לגמרי) זה עלה לי 7500, וקיבלתי רכב אמין למדי (לא משנה מה המוניטין שלה) , שיש לה נעילה מרכזית, חלונות חשמל, מזגן קפוא, ונראית דווקא טוב. מה שכן, בשנה הזאת השקעתי בערך 4000 על תיקונים, בינהם החלפת שני חלונות, החלפת כל הצמיגים לחדשים, קצת גומי בדלתות, מצבר, החלפת ציריה, החלפת תושבת מנוע, והחלפת רדיאטור.

כל זה נשמע כהשקעה ענקית, אבל בגלל שעכשיו הכל חדש לגמרי, שום דבר לא נדפק. אני מתכנן בעוד שנה-שנתיים לקנות משהו יותר חדש, אבל אני אשמור על ה11 שלי, והיא תמשיך לשרת אותי עוד כמה שנים טובות.

למקרה שאתה שואל, זאת אחת המכוניות הנוחות ביותר שנהגתי עליהן, וקודם היה לי מרצדס 280 משנת 76, אותו אחד משנת 85, רובר 96, יאריס שנת 2002, ועוד כמה, ואני עדיין אומר רנו.

מה שכן... אם אתה קונה משומש, קבל את העובדה שהוא יתקלקל קצת, אז אם אתה רוצה להשקיע 8000, קנה אוטו ב5000, כדי שיהיה לך את הכסף לתקן אותו, וגם, זכור שדברים דפוקים ברכב ישן לא מתקנים, אלא מחליפים בחדש, אפילו אם זה לא מקורי.

מקווה שעזרתי...

פורסם

אני יכול להמליץ לך על דייהטסו שרייד (אני בעלים גאה של דייהטסו שרייד)

מבחינת אמינות היא מעולה מבינת נסיעה היא גם טוב יחסית לסכום שאתה משקיע .

לא תמצא אופציות אחרות טובות יותר בכסף שיש לך אתה תוכל לקבל 91-92 ותלך רק על גיר ידני

(הגיר האוטומטי הוא לא מוצלח כל כך וגם הוא כסחן דלק)

רן.

פורסם

מצטרף לאדי עם ההמלצה על AX. שנתיים וחצי, 80K ק"מ, ושתי תקלות - רדיאטור חימום ואלטרנטור. זהו.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

יש כרגע שתי 205 במצב טוב מאוד (לטענת המוכרים) כנס לפורום PSI ...

כמובן תצתרך להתמקח קצת או לעלות תקציב ;)

כבר אין קליאו - אין 206 GTI - ואין R750 - יש איביזה ורוצה חזרה את הסוזוקי!!!! :twisted:

פורסם

רנו 11.

בעודף (ויהיה ים עודף) שים 1400 וחמש הילוכים במקום חבילת ה-1250 וגיר ארבע הילוכים.

הכי זול שיש, ונוסע בלי סוף.

עושה 1:14, אחחחחחח הימים שעברו איתה.

(שלי הייתה רנו 9 אבל אני יוצא מהנחה שאיפה לעזאזל מוצאים היום רנו 9???)

אם תקח את העצה אז דבר איתי בפרטי כי נראה לי שיש אחת של מכר/ או אפשרות לעזור.

מקווה שתמצא משהו.

אופנוען

פורסם

קודם כל תודה רבה לכל העונים.

אני חושב שאני יצמצם ל3 מכוניות את הבחירה הגם ככה לא כל כך רבה.

פורד אסקורט/אריקה.

פ'יזו 205

והסיטרואן AX

מה אתם אומרים על כל מכונית?

בעצם אל מי מהם עדיף לי להתאמץ ולארגן עוד כסף?

• תוכן חדש...